niodadd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μεγάλη χαρά σήμερα κ μεγάλη έκπληξη ακόμα κ για μένα που το έστησα.. Native εγκατάσταση 100% μόνο με ένα kext.. Native sleep 100% χωρίς καν DSDT.. Σπάσαν τα ρολόγια στο Bootime κ όχι μόνο,κ συνεχίζω για το τέλειο πλέον.. BooTime Sleep Μπραβο!!Να το κανω το BIOS update?!! Πρεπει να αφαιρεσω κατι πριν η μετα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Πια μητρική έχεις είπαμε ? σου δίνει Update ? Το πιο πάνω δεν είναι αποτέλεσμα πάντως του bios update, αυτό ήταν η αφορμή για να κάνω μια καινούρια εγκατάσταση native με την χρήση της εικόνας lion,κ έναν bootloader.. πράγμα που δεν υπάρχει σε καμία μέθοδο μέχρι στιγμής μιας και οι 3 μεγαλύτεροι (Tony,iAtkos,kakewalk) χρησιμοποιούν σωρεία κεχτς και ξεκλειδωμάτων.. Αν βρω χρόνο κ δεν με προλάβουν τα γατονια ίσως φτιάξω έναν οδηγό για το πως ακριβώς γίνεται,, γιατί είναι μια διαδικασία που θέλει σίγουρα κ σταθερά βήματα,να μην ξεφυγεις από την αλληλουχία,κ την λεπτομέρεια.Για να καταλάβεις τι εννοώ ακριβώς φαντάσου ότι στο δικό μου Pc με τις γνώσεις που έχω χρειάστηκαν πάνω από 10 εγκαταστάσεις εδώ και 5 μήνες για να πάρω αυτό το αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niodadd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Πια μητρική έχεις είπαμε ? σου δίνει Update ? Το πιο πάνω δεν είναι αποτέλεσμα πάντως του bios update, αυτό ήταν η αφορμή για να κάνω μια καινούρια εγκατάσταση native με την χρήση της εικόνας lion,κ έναν bootloader.. πράγμα που δεν υπάρχει σε καμία μέθοδο μέχρι στιγμής μιας και οι 3 μεγαλύτεροι (Tony,iAtkos,kakewalk) χρησιμοποιούν σωρεία κεχτς και ξεκλειδωμάτων.. Αν βρω χρόνο κ δεν με προλάβουν τα γατονια ίσως φτιάξω έναν οδηγό για το πως ακριβώς γίνεται,, γιατί είναι μια διαδικασία που θέλει σίγουρα κ σταθερά βήματα,να μην ξεφυγεις από την αλληλουχία,κ την λεπτομέρεια.Για να καταλάβεις τι εννοώ ακριβώς φαντάσου ότι στο δικό μου Pc με τις γνώσεις που έχω χρειάστηκαν πάνω από 10 εγκαταστάσεις εδώ και 5 μήνες για να πάρω αυτό το αποτέλεσμα. Με εριξες ψυχολογικα!λιγο! GA-Z68A-D3H-B3 Δινει update! Nα τον κανεις τον οδηγο!Τι παραπανω εχουν αυτοι!!!Αν καταλαβα καλα μιλας για το απολυτο - καθαρη εγκατασταση!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Ναι κ για να είμαστε ακριβείς την πιο καθαρή εγκατάσταση που έχει γίνει ως σήμερα κ δεν υπάρχει καταγεγραμμένη σε κανένα forum. Μην είμαστε άδικοι όμως,αν δεν υπήρχαν αυτοί οι πιο πάνω τύποι εμείς δεν θα είχαμε Hackint0sh σήμερα, το ότι κ με την βοήθεια του Bios k με το κόλλημα που έχω στο κεφάλι μου κάθισα και έκανα μια άλλη αλληλουχία σκέψης κ αυτή την εγκατάσταση κάνει εμένα λίγο καλύτερο αλλά δεν μειώνει την αξία των άλλων ούτε στο ελάχιστο είναι θέμα χρόνου εξάλλου να κάνουν την ίδια σκέψη κ αυτοί.. Τώρα το μόνο που δεν έχω είναι το sound hdmi out κ πάνω σε αυτό ψάχνομαι,μικρο το κακό μιας και μπορείς να το πάρεις με ένα καρφάκι η με μια οπτική ίνα αλλά αυτό μας κρατάει στο 99,9% πλέον μόνο κ όχι στο 100%.Το σημαντικό είναι στις επαγγελματικές υλοποιήσεις γιατί με το προηγούμενο καθεστώς κ το DSDT μπορεί να είχες διενέξεις η kernel panics με μια π.χ επαγγελματική κάρτα ήχου. Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να γράφει στο κουτί ότι είναι συμβατή με osx.. Το δεύτερο, ότι κανένα update δεν μπορεί πλέον να σε στείλει εύκολα "κουβά", γιατί οι παρεμβάσεις είναι ελαχιστότατες. Αν κάνεις το Update bios να ξέρεις ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει οι καινούριοι drivers που χρειάζεσαι για τα Win π.χ ethernet σε παλιά εγκατάσταση θα δουλέψουν κανονικά αυτοί που έχεις πάνω ήδη αλλά σε καινούρια εγκατάσταση θα έχεις προβληματάκι..Το δεύτερο είναι ότι σε o/c καταστάσεις το προηγούμενο bios είναι πιο σταθερό. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2012 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 καλησπέρα παιδιά! ήρθε η ώρα να ασχοληθώ και εγώ με την εγκατάσταση mac os x στο pc μου. Γενικά έχω διαβάσει πολλά για το πως πρέπει να γίνιε η εγκατάσταση, αλλά νομίζω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Ξέρω ότι χρειάζομαι κάποια αρχεία kexts και dsdt για τη μητρική μου, αλλά εδώ έχω χαθεί. Το pc μου είναι το εξής: Gigabyte 965P-DS4 Intel e5200 @2.5GHz 2gb DDR2 800MHz ADATA Ati Radeon HD 5670 1GB Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω για να εγκαταστήσω τα Mac Os X Lion? Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 καλησπέρα παιδιά! ήρθε η ώρα να ασχοληθώ και εγώ με την εγκατάσταση mac os x στο pc μου. Γενικά έχω διαβάσει πολλά για το πως πρέπει να γίνιε η εγκατάσταση, αλλά νομίζω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Ξέρω ότι χρειάζομαι κάποια αρχεία kexts και dsdt για τη μητρική μου, αλλά εδώ έχω χαθεί. Το pc μου είναι το εξής: Gigabyte 965P-DS4 Intel e5200 @2.5GHz 2gb DDR2 800MHz ADATA Ati Radeon HD 5670 1GB Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω για να εγκαταστήσω τα Mac Os X Lion? Ευχαριστώ πολύ. http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=261854 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo106 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Τα καταφερα κι εγω και μπηκα στο κλαμπ, με MAC OS Lion στο παλιο Core 2 Quad! Στην αρχη αμα εισαι αρχαριος ειδικα σου βγαινει λιγο το λαδι αλλα απαξ και τα καταφερεις, αλλη φαση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) @Neo106 Συμβατότητα, θέληση κ μεθοδικότητα θέλει μόνο όλα τ'αλλα τα βρίσκεις ....και άλλη πληρότητα με τα 2 καλύτερα λειτουργικά.. Wellcome to the club.. τώρα αρχίζει η περιπέτεια.. Mountain Lion Dp4 + UpDates Αισθητά βελτιωμένο σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις υπολείπεται όμως ακόμα το GL στις Ατι,με native sleep και σε αυτή την έκδοση.. Παρ'ολα αυτά νιώθει κανείς ότι δεν έχει καταλήξει ακόμα η Apple πιο μονοπάτι θα ακολουθήσει και σαν να παλινδρομεί ανάμεσα σε 2 δρόμους φυσικά όλο αυτό μπορεί να το προκαλεί το γεγονός του να μην θέλει ν'αποκλυψει όλες τις πτυχές αυτού του λειτουργικού ακόμα.. Εξαιρετικός ο καινούριος Safari με αναφορές στον Crome αλλά σίγουρα ταχύτερος. EDIT κ UPDATE και για το αρχικο ποστ αυτης της σελιδας #3801 Επειδή και αυτή η εγκατάσταση είναι όσο πιο native γίνεται έχει ως αποτέλεσμα να μην επιτρέπει μεγάλο o/c στους επεξεργαστές,μιας και τα μηχανήματα της apple δεν έχουν καμιά σχέση με το θέμα.. το πολύ που επιτρέπει είναι το Profile 1 της μητρικής.. Αυτό στην πορεία του χρόνου θα αλλάξει σίγουρα, αλλά όποιος θέλει ως προεπιλογή το o/c ας παραμείνει στα προηγούμενα δεδομένα.. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2012 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niodadd Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Θα δοκιμασω κι εγω το Mountain Lion Dp4.Ελπιζω μετα το bios update σε uefi να μην εχω προβλημα με την 6870!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Θα δοκιμασω κι εγω το Mountain Lion Dp4.Ελπιζω μετα το bios update σε uefi να μην εχω προβλημα με την 6870!! Φυσικά και θα έχεις ! :Ppp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niodadd Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Φυσικά και θα έχεις ! :Ppp Eσυ τι εκανες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Eσυ τι εκανες? Έχεις καιρό να στείλεις σοκοφρετες κ δεν σου λέω Σβήσε το ATI6000Controller.kext από το stckaki κανε την εγκατάσταση, μόλις μπεις μετά το setup,κανε κατ'αυθειαν τα 2 UpDates που έχει και φτιάξε τον bootloader κ τα kexts που χρειάζεσαι.. μετά το πρώτο reboot θα έχει βάλει μόνο του το ATI6000Controller.kext στην θέση του κ θα είσαι έτοιμος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo106 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Αυτό που ουσιαστικά ζητάς όπως το διατυπώνεις είναι κάτι που δεν μπορείς να κάνεις εσύ χωρίς την βοήθεια του iAtkos,Tonymac,κλπ που λίγο πολύ έχουν φτιάξει Universal εκδόσεις.. Εσύ έχεις δει προφανώς ότι τα χαρακτηριστικά σου είναι συμβατά και θέλεις έναν Bootloader,original image osX και DsDt για το μηχάνημα σου.. αλλά όλο αυτό θέλει εμπειρία ετών,κ δεν υπάρχει κάποιος οδηγός. Όλοι προτιμούν τον εύκολο δρόμο. Έτσι και αλλιώς όμως 90% στον ήχο υποχρεωτικά θα πας με VoodooHDA πράγμα που σημαίνει ότι θα παρακάμψεις τον δρόμο - ορισμό υποχρεωτικά. @MoviemakerGr Αυτο ειναι γενικοτερος κανονας για το audio? Παντως και εμενα με Realtek889a, μονο με voodoohda επαιξε(μεσω multibeast). Επισης αφου το ειχα 3 μερες ανοιχτο το μηχανημα, εκανα reboot πεταξε kernel panic, κλεισιμο, ανοιγμα και απο τοτε ολα καλα. Ξερω οτι τα λεω πολυ γενικα αλλα παιζει κατι με το uptime? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Στα λαπτοπ ναι θα μπορούσες να πεις, αλλά από την άλλη γενικός κανόνας δεν υπάρχει ίσα ίσα υπάρχει μόνο ειδικός κανόνας για το κάθε μηχάνημα Hackint0sh..Δεν ξέρω τι εννοείς με το uptime αν βλέπεις αυτά που γράφουμε εμείς είναι για UEFI bios σε σταθερούς η/υ. Κοίτα να τελειοποιήσεις το δικό σου όσο περισσότερο μπορείς αλλιώς σύντομα θα ξενερώσεις κ θα έχεις λάθος εντύπωση για το Hackint0sh τελικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niodadd Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Έχεις καιρό να στείλεις σοκοφρετες κ δεν σου λέω Σβήσε το ATI6000Controller.kext από το stckaki κανε την εγκατάσταση, μόλις μπεις μετά το setup,κανε κατ'αυθειαν τα 2 UpDates που έχει και φτιάξε τον bootloader κ τα kexts που χρειάζεσαι.. μετά το πρώτο reboot θα έχει βάλει μόνο του το ATI6000Controller.kext στην θέση του κ θα είσαι έτοιμος.. OS X Mountain Lion DP4. DSDT free!!Sleep ok!! Η σοκοφρετα για τον Μoviemaker!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις