proalless Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απλως γνωριζεις κατι πιο ετοιμοπαραδοτο για να παω να το παρω ατευθειαν απο Plasio η γενικοτερο μαγαζι? Δεν θελω να μπλεκομαι παλι με τις παραγγελιες.. αυτό το βρήκα σε συνοικιακό κατάστημα και όχι σε μεγάλο δεν ξέρω για πλαίσιο πχ απλά το δοκίμασα με το λαπτοπ της υπογραφής μου ( snow leopard 10.6.8) το στικ ήταν για φίλο δεν το χρησιμοποίησα παραπάνω (στο λαπτοπ έχω κάνει αλλαγή με http://www.ebay.com/itm/New-Dell-Wireless-1505-Draft-n-802-11n-WLAN-Mini-Card-/170540187813?pt=US_Internal_Network_Cards&hash=item27b4fcc0a5 αλλάζοντας την intel 4965 wifi και δούλεψε out of box όλη η αλλαγή κόστισε τότε 15 ευρώ με τα μεταφορικά ) δυστυχώς δεν γνωρίζω να σε βοηθήσω παραπάνω δεν χάνεις όμως αν κοιτάξεις εδώ http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page και στα components - wireless κάθε έκδοσης (10.6.3 10.7.4 πχ ) να βρεις τι έχουν χρησιμοποιήσει άλλοι και με πιο τρόπο δουλεύει δλδ out of box kext πρόγραμμα για μεγαλύτερη σιγουριά και έτσι θα ψάξεις στα εδώ καταστήματα αν έχουν αυτό που σου κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cherryhead122 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Καλησπέρα παιδιά, μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει αν μπορώ να κάνω αυτό το συγκεκριμένο μηχάνημα http://www.multirama.gr/products/product?pid=0631599&catid=010200 σε Hacintosh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~@petgio@~ Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Καλησπερα παιδια μηπως μπορειται να με βοη8ησετε? Προσπαθω να βαλω Mac OS σε ενα laptop με τα εξης χαρακτηριστικα: CPU: Intel i7-840QM GPU: Nvidia GT 330M MoBo: Intel PM55 RAM: 6Gb Wifi: Atheros AR9287 Ποια ειναι η τελευταια εκδοση που μπορω να βαλω στο laptop και να χρησιμοποιησω? Ειναι ενα Sony Vaio F12 series. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~@petgio@~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Γεια σε ολο το forum. Ενδιαφερομαι να φτιαξω ενα δικο μου Hackintosh image μονο για το δικο λαπτοπ. Τι χρειαζεται να κανω ή εαν μπορειτε να μου δωσετε καποιο link που να εξηγει τι να κανω. Δεν θελω αν χρησιμοποιησω iAtkos ή οτιδηποτε αλλο αλλα μια καθαρη εκδοση που θα το προσαρμοσω για τις δικες μου αναγκες. Ευχαριστω εκ των προτερων και καθε βοηθεια ειναι δεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 http://www.tonymacx86.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Αυτό που ουσιαστικά ζητάς όπως το διατυπώνεις είναι κάτι που δεν μπορείς να κάνεις εσύ χωρίς την βοήθεια του iAtkos,Tonymac,κλπ που λίγο πολύ έχουν φτιάξει Universal εκδόσεις.. Εσύ έχεις δει προφανώς ότι τα χαρακτηριστικά σου είναι συμβατά και θέλεις έναν Bootloader,original image osX και DsDt για το μηχάνημα σου.. αλλά όλο αυτό θέλει εμπειρία ετών,κ δεν υπάρχει κάποιος οδηγός. Όλοι προτιμούν τον εύκολο δρόμο. Έτσι και αλλιώς όμως 90% στον ήχο υποχρεωτικά θα πας με VoodooHDA πράγμα που σημαίνει ότι θα παρακάμψεις τον δρόμο - ορισμό υποχρεωτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~@petgio@~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Το θεμα μου ειναι οτι πουθενα δεν μπορω να βρω κατι ξεκαθαρο. Ειναι περιεργο το μηχανημα μου γτ ειναι custom απο την Sony με επεξεργαστη intel i7-840QM o οποιος δεν υπαρχει στην αγορα. Χρησιμοποιωντας το iAtkos S3 ειδα οτι drivers θα επρεπε να υπαρχουν στο customize αλλα εμενα σε ολα μου δειχνει zero οτι δεν υπαρχουν. Το κοιταξα το tomasmacx86.com αλλα δεν λεει εναν ακριβη τροπο να το κανω. Χρησιμοποιω original snow leopard kai lion στα μεν κρασαρει στα δε μενει κολλημενο στο μηλαρακι. Κανω κατι λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Ναι δεν υπάρχει αναφορά για το συγκεκριμένο Vaio - επεξεργαστή. Κάτι που το καθιστά αρκετά δύσκολο για όποιον δεν έχει ξανακάνει αυτή την διαδικασία.. και φυσικά δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος αν δεν κάνει μερικές προσπάθειες με αυτό. Αν θέλεις την γνώμη μου γι'αυτο όμως εγώ πιστεύω ότι γίνεται και η 330m βοηθάει πολύ σε αυτή την κατεύθυνση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~@petgio@~ Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μηπως μπορεις να μου πεις που να βρω το kext για την 330Μ? Κατι καταφερα με το iAtkos L2 αλλα μετα το install δεν ανοιγει η οθονη αλλα η μουσικη παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Την 330M την βλέπει κανονικότατα το lion μιας και είχε "φορεθεί" σε macbook κάτι άλλο δεν έχεις κάνει καλά στις boot επιλογές σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~@petgio@~ Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δεν κανω καθολου install το vga και ειναι απο μονο του ανοιχτο το graphics enabler αλλα διπλα που ειναι τα mb του λεει zero το οποιο δοκιμασα να μην το κανω install και τωρα μου κολλαει στο μηλαρακι. μολις δοκιμασα μετα το install να bootarw με -x -v και ειδα οτι κολλαει στο [ PCI CONFIGURATION ENABLE ]. θα κανω και εγκατασταση το IOFamily.kext να δω μηπως λειτουργησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~@petgio@~ Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Τελικα δεν λειτουργησε τπτ απο αυτα. Στο customize χρησιμοιω τα παρακατω : Bootloader : Chameleon 2.1 Bootloader Options: Graphics Enabler & Built-in Ethernet (which has zero KB) Patches : FaceSMC & Disabler & RTC & EvOreBoot Drivers : Main Hardware : SATA/IDE : AHCI SATA & SSD Trim Support Sound : VoodooHDA : v2.2 USB : USB PS/2 Laptop Battery VGA : nVidia : NVEnabler Network : Wired & Wireless Εδω ειναι και τα specs μου : CPU: Intel i7-840QM GPU: Nvidia GT 330M MoBo: Sony MainBoard intel PM55 SoundCard: realtek Wireless: Atheros AR9287 HDD: Intel SSD 320 300Gb Ευχαριστω και παλι και καθε βοηθεια δεκτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arisyo13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Λοιπόν ξέρει κανείς [ως προσθέτουμε kexts στο costumiazation στην εγκατάσταση. όπως π.χ. έχει το iAtkos και τα άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δεν προσθετεις .. τα προσπερνάς και τα βάζεις μετά με τον kextwizard.. Ο iAtkos έχει φτιάξει δικό του installer και packages για να το κάνει αυτό, αλλά αυτό θέλει γνώσεις προγραμματισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arisyo13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Α αυτο το γνωριζα οτι τα βαζουμε μετα. αλλα λεω μην ειχε τπτ πριν την εγκατασταση. thanks anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις