Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! :)

Απλως γνωριζεις κατι πιο ετοιμοπαραδοτο για να παω να το παρω ατευθειαν απο Plasio η γενικοτερο μαγαζι?

Δεν θελω να μπλεκομαι παλι με τις παραγγελιες.. :)

αυτό το βρήκα σε συνοικιακό κατάστημα και όχι σε μεγάλο δεν ξέρω για πλαίσιο πχ

απλά το δοκίμασα με το λαπτοπ της υπογραφής μου ( snow leopard 10.6.8) το στικ ήταν για φίλο δεν το χρησιμοποίησα παραπάνω

(στο λαπτοπ έχω κάνει αλλαγή με http://www.ebay.com/itm/New-Dell-Wireless-1505-Draft-n-802-11n-WLAN-Mini-Card-/170540187813?pt=US_Internal_Network_Cards&hash=item27b4fcc0a5 αλλάζοντας την intel 4965 wifi

και δούλεψε out of box όλη η αλλαγή κόστισε τότε 15 ευρώ με τα μεταφορικά )

δυστυχώς δεν γνωρίζω να σε βοηθήσω παραπάνω

δεν χάνεις όμως αν κοιτάξεις εδώ http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page

και στα components - wireless κάθε έκδοσης (10.6.3 10.7.4 πχ ) να βρεις τι έχουν χρησιμοποιήσει άλλοι και με πιο τρόπο δουλεύει δλδ out of box kext πρόγραμμα για μεγαλύτερη σιγουριά

και έτσι θα ψάξεις στα εδώ καταστήματα αν έχουν αυτό που σου κάνει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα παιδιά, μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει αν μπορώ να κάνω αυτό το συγκεκριμένο μηχάνημα http://www.multirama.gr/products/product?pid=0631599&catid=010200 σε Hacintosh.

Καλησπερα παιδια μηπως μπορειται να με βοη8ησετε? Προσπαθω να βαλω Mac OS σε ενα laptop με τα εξης χαρακτηριστικα:

CPU: Intel i7-840QM

GPU: Nvidia GT 330M

MoBo: Intel PM55

RAM: 6Gb

Wifi: Atheros AR9287

Ποια ειναι η τελευταια εκδοση που μπορω να βαλω στο laptop και να χρησιμοποιησω? Ειναι ενα Sony Vaio F12 series.

Γεια σε ολο το forum. Ενδιαφερομαι να φτιαξω ενα δικο μου Hackintosh image μονο για το δικο λαπτοπ. Τι χρειαζεται να κανω ή εαν μπορειτε να μου δωσετε καποιο link που να εξηγει τι να κανω. Δεν θελω αν χρησιμοποιησω iAtkos ή οτιδηποτε αλλο αλλα μια καθαρη εκδοση που θα το προσαρμοσω για τις δικες μου αναγκες.

Ευχαριστω εκ των προτερων και καθε βοηθεια ειναι δεκτη.

Αυτό που ουσιαστικά ζητάς όπως το διατυπώνεις είναι κάτι που δεν μπορείς να κάνεις εσύ χωρίς την βοήθεια του iAtkos,Tonymac,κλπ που λίγο πολύ έχουν φτιάξει Universal εκδόσεις.. Εσύ έχεις δει προφανώς ότι τα χαρακτηριστικά σου είναι συμβατά και θέλεις έναν Bootloader,original image osX και DsDt για το μηχάνημα σου.. αλλά όλο αυτό θέλει εμπειρία ετών,κ δεν υπάρχει κάποιος οδηγός. Όλοι προτιμούν τον εύκολο δρόμο. Έτσι και αλλιώς όμως 90% στον ήχο υποχρεωτικά θα πας με VoodooHDA πράγμα που σημαίνει ότι θα παρακάμψεις τον δρόμο - ορισμό υποχρεωτικά.

Το θεμα μου ειναι οτι πουθενα δεν μπορω να βρω κατι ξεκαθαρο. Ειναι περιεργο το μηχανημα μου γτ ειναι custom απο την Sony με επεξεργαστη intel i7-840QM o οποιος δεν υπαρχει στην αγορα. Χρησιμοποιωντας το iAtkos S3 ειδα οτι drivers θα επρεπε να υπαρχουν στο customize αλλα εμενα σε ολα μου δειχνει zero οτι δεν υπαρχουν. Το κοιταξα το tomasmacx86.com αλλα δεν λεει εναν ακριβη τροπο να το κανω. Χρησιμοποιω original snow leopard kai lion στα μεν κρασαρει στα δε μενει κολλημενο στο μηλαρακι. Κανω κατι λαθος?

Ναι δεν υπάρχει αναφορά για το συγκεκριμένο Vaio - επεξεργαστή. Κάτι που το καθιστά αρκετά δύσκολο για όποιον δεν έχει ξανακάνει αυτή την διαδικασία.. και φυσικά δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος αν δεν κάνει μερικές προσπάθειες με αυτό.

Αν θέλεις την γνώμη μου γι'αυτο όμως εγώ πιστεύω ότι γίνεται και η 330m βοηθάει πολύ σε αυτή την κατεύθυνση.

Μηπως μπορεις να μου πεις που να βρω το kext για την 330Μ? Κατι καταφερα με το iAtkos L2 αλλα μετα το install δεν ανοιγει η οθονη αλλα η μουσικη παιζει.

Δεν κανω καθολου install το vga και ειναι απο μονο του ανοιχτο το graphics enabler αλλα διπλα που ειναι τα mb του λεει zero το οποιο δοκιμασα να μην το κανω install και τωρα μου κολλαει στο μηλαρακι.

μολις δοκιμασα μετα το install να bootarw με -x -v και ειδα οτι κολλαει στο [ PCI CONFIGURATION ENABLE ]. θα κανω και εγκατασταση το IOFamily.kext να δω μηπως λειτουργησει.

Τελικα δεν λειτουργησε τπτ απο αυτα. Στο customize χρησιμοιω τα παρακατω :

Bootloader : Chameleon 2.1

Bootloader Options: Graphics Enabler & Built-in Ethernet (which has zero KB)

Patches : FaceSMC & Disabler & RTC & EvOreBoot

Drivers : Main Hardware : SATA/IDE : AHCI SATA & SSD Trim Support

Sound : VoodooHDA : v2.2

USB : USB

PS/2

Laptop Battery

VGA : nVidia : NVEnabler

Network : Wired & Wireless

Εδω ειναι και τα specs μου :

CPU: Intel i7-840QM

GPU: Nvidia GT 330M

MoBo: Sony MainBoard intel PM55

SoundCard: realtek

Wireless: Atheros AR9287

HDD: Intel SSD 320 300Gb

Ευχαριστω και παλι και καθε βοηθεια δεκτη!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δεν προσθετεις .. τα προσπερνάς και τα βάζεις μετά με τον kextwizard.. Ο iAtkos έχει φτιάξει δικό του installer και packages για να το κάνει αυτό, αλλά αυτό θέλει γνώσεις προγραμματισμού.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...