Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...

paidia ebala sto p4 3ghz me ati radeon 9550 to macosx jas 10.4.8 me to v1 ppf patch kai to disk utility patch kai ola pigan kala alla ekei pou kanei boot to pc emfanizei to gri milo bgazei ena shma pou fortonei kai meta h othoni bgazei no singal

ti na kano den ksero eime neos, floppy den douleuei mono to boot apo dvd ti mporo na kano na do kamia idea

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως το λες,φαίνεται σαν να μην υποστηρίζει την ανάλυση που ξεκινάει το λειτουργικό η οθόνη σου. Δεν θυμάμαι αν κατά την εγκατάσταση υπάρχει επιλογή να μειώσεις την ανάλυση της. Αν υπάρχει,μείωσε την και μάλλον θα ξεκινήσει κανονικά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
paidia ebala sto p4 3ghz me ati radeon 9550 to macosx jas 10.4.8 me to v1 ppf patch kai to disk utility patch kai ola pigan kala alla ekei pou kanei boot to pc emfanizei to gri milo bgazei ena shma pou fortonei kai meta h othoni bgazei no singal

ti na kano den ksero eime neos, floppy den douleuei mono to boot apo dvd ti mporo na kano na do kamia idea

Εαν εχεις TFT οθονη και την εχεις συνδεσει στο digital, υπαρχει περιπτωση να ειναι αυτος ο λογος.

Συνδεσε την στο analog και ξαναδοκιμασε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Έχει καταφέρει κανείς να φτιάξει τον ethernet controller Marvell Yukon 88E8038; Ακολούθησα τα βήματα με την αντικατάσταση του vendor και model id στο /System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/AppleYukon.kext/Contents/Info.plist, αλλά συνεχίζει να μην το αναγνωρίζει. :???:

Αν μπορεί κάποιος ας ανεβάσει το IONetworkingFamily.kext του, από κάποια παλαιότερη έκδοση (έχω 10.4.8 ).

Παιδιά! Θέλω την βοηθεία σας έβαλα mac os x 10.4.8 στον φορητό pc μου (που τον πήρα σήμερα τελικά) το μηχάνημα είχε 2 partision ένα vista και ένα data το έβαλα στο data. Το setup έγινε μια χαρά αλλά δεν μπορώ απο το start up disc να δώ τα windows πως μπορώ να γυρίσω πίσω. Ευχαριστώ προκαταβολικά Παιδιά έβαλα στην αναζήτηση boot αλλά δεν βρήκα κάτι πως να ψάξω....

Βοηθήστε σας παρακαλώ

Παιδιά Θα γίνω πιο κατανοητός.

Ο υπολογιστής που πήρα έχει 2 partision ένα με vista

και ένα που είναι κενός ο δίσκος.

Και έβαλα το mac osx 10.4.8 στο κενό partision.

Το mac osx περάστηκε μια χαρά στην επιφάνεια εργασίας του mac osx βλέπω τον δίσκο των vista, αλλά στo start up disc βλέπω μόνο το mac osx 10.4.8.

Δεν μπορώ να γυρίσω με τίποτα σε windows.

Οταν κάνει επανεκκίνηση φορτώνει το mac osx,

πως μπορώ να έχω dual boot να με ρωτάει, η έστω να πατήσω κάποιο συνδιασμό κουμπιών, δεν ξέρω λέω εγώ τώρα... Η γράφω κάτι στο terminal.

Δεν μπορεις απο το start up disc.

"-Reboot and enjoy the boot menu of Darwin when you press F8 while booting. You can select any OS and voilà!

Αρα πατα f8 oταν κανει boot για να διαλεξεις να μπεις στα vista.

Αν θελεις μονιμα να μπορεις να διαλεγεις κανε αυτα:

"Note 1: If your boot is too fast and prevents you from choosing your boot partition, then you should edit your com.apple.boot.plist file to wait a little bit before booting.

To do so, go in terminal and:

-Type "sudo -s"

-Type "cd /Library/Preferences/SystemConfiguration/"

-Type "pico com.apple.Boot.plist"

add (or replace the number if the strings exist)

"<key>Timeout</key>

<string>8</string>"

exit pico by pressing CTRL-X

Answer Y to save the file

-Type "exit" to exit sudo

-Type exit to close the terminal

reboot to check "

Οι οδηγιες ειναι απο εδω:

http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Simple_Dual_Boot

Αλλες χρησιμες οδηγιες για τον Darwin Bootloader εδω :

http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Tips_And_Tricks#Messing_with_the_boot_options

Αν δεν τα καταφερεις ετσι κανε αυτα που λεει εδω:

http://www.profit42.com/index.php/2006/12/09/vistaosx-1048-dual-boot-on-intelamd/

10. Exit Disk Utility and maximize the installers screen. Insert your Vista install disk and press reboot.

11. After booting the install disk, click repair system and press next. Open the command window and type ʽdiskpartʼ. Then type:

list disk

select disk [the number of your disk]

list partition

select partition [the number of your windows partition]

active (if this doesnʼt work, try ʼset activeʼ without quotes)

12. Reboot into Windows Vista.

13. Copy chain0 to the root of the Vista partition (mostly C:/)

13. Press WIN+R and type ʽcmdʼ. And type:

bcdedit /copy {current} /d “Mac OS X”

bcdedit /enum active

bcdedit /set {ID OF YOUR OSX ENTRY} PATH \chain0

14. Now you can reboot your computer and youʼll see a nice dual boot menu!

Το αρχειο chain0 θα το βρεις απο εδω:

http://www.prodigyweb.net.mx/aquainternet/downloads/chain0

Επισκέπτης

egkatestisa ta 10.4.8 (JaS) se

AMD Athlon64 3200+(Venice)

mhtrikh me nForce4 chipset

x300 karta grafikwn

kai otan phga na kanw boot moy ebgale to mhnyma

System config file '/com.apple.Boot.plist' not found .

tespa,to diorthwsa kai twra me bgazei se ena parathyro me kernel panic kai emfanizei ayto to mhnyma

Unable to find driver for this platform "ACPI".

Prospathisa na to ftiaksw tropopoiontas to arxeio com.apple.Boot.plist alla to kernel panic eksakoloythei..

kanenas allos me akribws to idio problhma.?

a,kai to allo..de moy anagnwrizei to plhktrologio..

εγώ είχα καταφέρει να τα εγκαταστήσω σε Athlon 64 3700+ αλλά πήγαινε απελπιστικά αργά... α και όταν πάταγα οποιοδίποτε κουμπι στο πληκτρολόγιο...κόλλαγαν τα πάντα...

άντε σε καμια δυο βδομάδες θα χω κι εγώ την χαρά να έχω έναν κανονικό mac...

Καλησπερα σε ολους.Μια ερωτηση.Αν εχουμε το "αυθεντικο" dvd tou OSX ειμαστε οκ η θελει καποια ειδικη τροποποιημενη εκδοση?

Επισης αν εχω ηδη καποιο NTFS ελευθερο partision στον υπολογιστη μου ξεκιναω απλα την εγκατασταση με το dvd tou OSX?η παλι χρειαζομαι προγραμματα για partision ktl?

Το αυθεντικό DVD εγκαθίσταται μόνο σε υπολογιστή Apple.

Το ξέρω, είναι μεγάλο το θέμα (περίπου 370 μηνύματα μέχρι τώρα) αλλά αν κάνεις τον κόπο να το διαβάσεις από την αρχή θα σου λυθούν οι περισσότερες απορίες σου...

Καλησπερα

Εχω εναν υπολογιστη με τα εξης χαρακτηριστικά

Mobo p4p800

CPU p4 2.53

καρτα γραφικων asus nvidia 8440

Αν καποιος εχει ενα παρεμφερές συστημα και εχει βαλει καποια εκδοση απο αυτες που κυκλοφορουν και παιζει κανονικα, παρακαλω πολυ να μου πει πια ειναι να την βαλω και εγω.

Διοτι εχω δοκιμασει πολλες εκδοσεις και σχεδον καμια δεν επαιξε.

Ευχαριστω

kai egw voithia san to pedi thelw exw enan toshiba core 2 duo 1024ram 80disko ensomatimena grafika intel 128 shared tha mpei to mac os?se pio minima peripou einai h idigies gia tin sosth egatastash kratontas ta windows xp home pou exei idi mesa kai se pio minima peripou einai to pos na vlepw ta dedomena twn diskwn kai apo ta dio litourgika

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...