Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://netkas.org/?p=959

Αλλα δεν ξερω πως να το κανω...δεν εξηγει..

Ευχαριστω και παλι...

αν σταματάει εκεί η διαδικασία boot τότε μπορείς να κάνεις αυτά τα βήματα

1)να μπεις σε περιβάλλον macos που αυτό γίνετε με οποιοδήποτε boot cd πχ iboot η rboot - empire efi - nawcom boot cd

και αφού κατεβάσεις τα αρχεία κάνεις όλα αυτά που λέει

2) επισης αν τα αρχεία είναι kext και όχι .pkg μπορείς μέσα από windows να κάνεις τις αλλαγές

αν έχεις το macdrive http://www.mediafour.com/products/macdrive

που αναγνωρίζει και μπορείς να δεις τον δίσκο που έχεις το lion σε windows

πιο κάτω στα σχόλια δίνουν όλα τα αρχεία πακέτο οπότε μπορείς να τα καταβάσεις από εκεί

διάβασε καλά το σχόλιο 43 που τα δίνει πακέτο και εξηγεί ανάλογα με την περίπτωση

και κάνεις όλη την διαδικασία με την πρώτη επιλογή με boot cd δηλαδή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αν σταματάει εκεί η διαδικασία boot τότε μπορείς να κάνεις αυτά τα βήματα

1)να μπεις σε περιβάλλον macos που αυτό γίνετε με οποιοδήποτε boot cd πχ iboot η rboot - empire efi - nawcom boot cd

και αφού κατεβάσεις τα αρχεία κάνεις όλα αυτά που λέει

2) επισης αν τα αρχεία είναι kext και όχι .pkg μπορείς μέσα από windows να κάνεις τις αλλαγές

αν έχεις το macdrive http://www.mediafour.com/products/macdrive

που αναγνωρίζει και μπορείς να δεις τον δίσκο που έχεις το lion σε windows

πιο κάτω στα σχόλια δίνουν όλα τα αρχεία πακέτο οπότε μπορείς να τα καταβάσεις από εκεί

διάβασε καλά το σχόλιο 43 που τα δίνει πακέτο και εξηγεί ανάλογα με την περίπτωση

και κάνεις όλη την διαδικασία με την πρώτη επιλογή με boot cd δηλαδή

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

Απλως εχω μια απορια... που ακριβως πρεπει να τα εγκαταστησω αυτα τα πακετα ενω κανω boot?

Συγνωμμη για τις περιεργς ερωτησεις αλλα ειμαι καινουργιος.. :(

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

Απλως εχω μια απορια... που ακριβως πρεπει να τα εγκαταστησω αυτα τα πακετα ενω κανω boot?

Συγνωμμη για τις περιεργς ερωτησεις αλλα ειμαι καινουργιος.. :(

δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ από την στιγμη που είναι pkg τότε γίνονται όλα αυτόματα

απλά ακολούθα την διαδικασία που λένε στην σελίδα

να ήταν kext θα ήταν διαφορετικά οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα

Καλησπερα παιδες.Βρισκω και γω πολυ ωραια την ιδεα για MAC OS στον υπολογιστη μου.Αλλωστε παντα ηθελα εναν Mac υπολογιστη αλλα αφου γινεται και ετσι μια χαρα :rolleyes:

Απο τα λιγα που βλεπω καταλαβαινω πως παιζει ρολο και το hw.Οποτε ρωταω με το δικο μου συστημα(βλ. υπογραφη) τι μπορω να κανω;

Δευτερον το λειτουργικο μπορει να περαστει μονο μεσω vmware?

Αυτα για αρχη και βλεπουμε.Thanks anyway

Καλημερα παιδια. Αφου οι αποπειρες μου με iAtkos L2 απετυχαν παταγωδως (κολλαει/παγωνει στο startup), δοκιμασα με Niresh Lion 10.7.2. Το setup ξεκινα, αλλα δεν δουλευει το usb mouse. Τι μπορω να κανω? Το μηχανημα ειναι laptop, αυτο της υπογραφης.

Ευχαριστω...

Καλησπερα παιδες.Βρισκω και γω πολυ ωραια την ιδεα για MAC OS στον υπολογιστη μου.Αλλωστε παντα ηθελα εναν Mac υπολογιστη αλλα αφου γινεται και ετσι μια χαρα :rolleyes:

Απο τα λιγα που βλεπω καταλαβαινω πως παιζει ρολο και το hw.Οποτε ρωταω με το δικο μου συστημα(βλ. υπογραφη) τι μπορω να κανω;

Δευτερον το λειτουργικο μπορει να περαστει μονο μεσω vmware?

Αυτα για αρχη και βλεπουμε.Thanks anyway

Καποια πληροφορια? :rolleyes:

Η κάρτα γραφικών σου είναι αμφίβολης συμβατότητας.

Στα υπόλοιπα είσαι οκ.

Το Hackintosh δεν έχει καμιά σχέση με το βάζω άλλο ένα λειτουργικό (τύπου Linux) είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο που αν σ'ενδιαφερει πρέπει να ασχοληθείς πολλές ώρες με πολύ διάβασμα.

Υπάρχουν (χοντρικά) 3 επίπεδα Hackint0sh όλα τα forums μπορούν να σε πάνε μέχρι το 2ο το τρίτο μπορείς να το κατακτήσεις μετά από περίπου ένα χρόνο ασχολίας.

Ενδεδειγμένες μέθοδοι για εσένα είναι > Tonymacx86 iAtkos L2 Kakewalk.

Κάθε στημένος υπολογιστής που δούλευε μέχρι χτες μόνο Win θέλει επανασχεδιασμό για να λειτουργήσει καλά σε Dual Boot.

Το ουσιαστικό hackintosh αρχίζει εκεί που όλοι μας νομίζαμε ότι φτάσαμε στο τέλος. Δηλαδή μόλις εκκινήσει ο υπολογιστής μας με το Osx.

Σιγουρα χρειαζεται διαβασμα απλα επρεπε να γνωριζω αν μπορω να βασιστω σε αυτα που εχω για να ξεκινησω.

Με ενδιαφερει κυριως να μπορω να εχω dual boot για να μην επιβαρυνω τον ssd.

Δευτερον αν η καρτα μου δεν κανει,θα μπορω να χρησιμοποιησω την onboard?

Τελος μπορεις να μου δωσεις καποιο λινκ αξιοπιστο για να αρχισω να διαβαζω?

Ξεκίνα από εδώ. > http://tonymacx86.blogspot.com/2011/10/unibeast-install-mac-os-x-lion-using.html

Η HD 3000 θέλει παίδεμα και εμπειρία για να δουλέψει σωστά καλύτερα αν σ'ενδιαφερει να προσανατολιστείς σε μια καλή συμβατή κάρτα . ρίξε μια ματιά εδώ > http://www.tonymacx86.com/viewtopic.php?t=26767

Καλημερα παιδια. Αφου οι αποπειρες μου με iAtkos L2 απετυχαν παταγωδως (κολλαει/παγωνει στο startup), δοκιμασα με Niresh Lion 10.7.2. Το setup ξεκινα, αλλα δεν δουλευει το usb mouse. Τι μπορω να κανω? Το μηχανημα ειναι laptop, αυτο της υπογραφης.

Ευχαριστω...

Καμια πληροφορια ρε παιδες? Εχει ασχοληθει κανεις με Niresh Lion? Να δοκιμασω με αλλη version?

Καμια πληροφορια ρε παιδες? Εχει ασχοληθει κανεις με Niresh Lion? Να δοκιμασω με αλλη version?

Δες στο setup αν σου έχει Usb rollback και επέλεξε το.

Καλημέρες...

Κυριάκο συγκεκριμένα, πέρασα το HWmonitor μαζί με τα FakeSMC Plugins τα οποία απ' ότι διάβασα χρειάζεται για να μπορέσει να κάνει moniroting. Παρ' όλα αυτά, μου βγάζει αυτά που βλέπεις στο Screenshot...

post-144717-0-44161900-1337590350_thumb.jpgpost-144717-0-67589100-1337590347_thumb.jpg

Με παραξενεύει αν είναι θέμα ότι το υλικό δεν υποστηρίζεται γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα παλιό... Μια προηγούμενη γενιά από την δική σου είναι... ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...