proalless Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 http://netkas.org/?p=959 Αλλα δεν ξερω πως να το κανω...δεν εξηγει.. Ευχαριστω και παλι... αν σταματάει εκεί η διαδικασία boot τότε μπορείς να κάνεις αυτά τα βήματα 1)να μπεις σε περιβάλλον macos που αυτό γίνετε με οποιοδήποτε boot cd πχ iboot η rboot - empire efi - nawcom boot cd και αφού κατεβάσεις τα αρχεία κάνεις όλα αυτά που λέει 2) επισης αν τα αρχεία είναι kext και όχι .pkg μπορείς μέσα από windows να κάνεις τις αλλαγές αν έχεις το macdrive http://www.mediafour.com/products/macdrive που αναγνωρίζει και μπορείς να δεις τον δίσκο που έχεις το lion σε windows πιο κάτω στα σχόλια δίνουν όλα τα αρχεία πακέτο οπότε μπορείς να τα καταβάσεις από εκεί διάβασε καλά το σχόλιο 43 που τα δίνει πακέτο και εξηγεί ανάλογα με την περίπτωση και κάνεις όλη την διαδικασία με την πρώτη επιλογή με boot cd δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 ML III με ολα τα UpDates και ανεβασμενο στα 4.0GHz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlias943 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 αν σταματάει εκεί η διαδικασία boot τότε μπορείς να κάνεις αυτά τα βήματα 1)να μπεις σε περιβάλλον macos που αυτό γίνετε με οποιοδήποτε boot cd πχ iboot η rboot - empire efi - nawcom boot cd και αφού κατεβάσεις τα αρχεία κάνεις όλα αυτά που λέει 2) επισης αν τα αρχεία είναι kext και όχι .pkg μπορείς μέσα από windows να κάνεις τις αλλαγές αν έχεις το macdrive http://www.mediafour.com/products/macdrive που αναγνωρίζει και μπορείς να δεις τον δίσκο που έχεις το lion σε windows πιο κάτω στα σχόλια δίνουν όλα τα αρχεία πακέτο οπότε μπορείς να τα καταβάσεις από εκεί διάβασε καλά το σχόλιο 43 που τα δίνει πακέτο και εξηγεί ανάλογα με την περίπτωση και κάνεις όλη την διαδικασία με την πρώτη επιλογή με boot cd δηλαδή Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απλως εχω μια απορια... που ακριβως πρεπει να τα εγκαταστησω αυτα τα πακετα ενω κανω boot? Συγνωμμη για τις περιεργς ερωτησεις αλλα ειμαι καινουργιος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απλως εχω μια απορια... που ακριβως πρεπει να τα εγκαταστησω αυτα τα πακετα ενω κανω boot? Συγνωμμη για τις περιεργς ερωτησεις αλλα ειμαι καινουργιος.. δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ από την στιγμη που είναι pkg τότε γίνονται όλα αυτόματα απλά ακολούθα την διαδικασία που λένε στην σελίδα να ήταν kext θα ήταν διαφορετικά οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Καλησπερα παιδες.Βρισκω και γω πολυ ωραια την ιδεα για MAC OS στον υπολογιστη μου.Αλλωστε παντα ηθελα εναν Mac υπολογιστη αλλα αφου γινεται και ετσι μια χαρα Απο τα λιγα που βλεπω καταλαβαινω πως παιζει ρολο και το hw.Οποτε ρωταω με το δικο μου συστημα(βλ. υπογραφη) τι μπορω να κανω; Δευτερον το λειτουργικο μπορει να περαστει μονο μεσω vmware? Αυτα για αρχη και βλεπουμε.Thanks anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Καλημερα παιδια. Αφου οι αποπειρες μου με iAtkos L2 απετυχαν παταγωδως (κολλαει/παγωνει στο startup), δοκιμασα με Niresh Lion 10.7.2. Το setup ξεκινα, αλλα δεν δουλευει το usb mouse. Τι μπορω να κανω? Το μηχανημα ειναι laptop, αυτο της υπογραφης. Ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos Petrucci Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 ML III με ολα τα UpDates και ανεβασμενο στα 4.0GHz Κυριάκο, ποιο πρόγραμμα είναι αυτό που βλέπεις τις θερμοκρασίες και τα συναφή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Κυριάκο, ποιο πρόγραμμα είναι αυτό που βλέπεις τις θερμοκρασίες και τα συναφή; Hwmonitor θα το βρεις μέσα στο καινούριο multibeast. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Καλησπερα παιδες.Βρισκω και γω πολυ ωραια την ιδεα για MAC OS στον υπολογιστη μου.Αλλωστε παντα ηθελα εναν Mac υπολογιστη αλλα αφου γινεται και ετσι μια χαρα Απο τα λιγα που βλεπω καταλαβαινω πως παιζει ρολο και το hw.Οποτε ρωταω με το δικο μου συστημα(βλ. υπογραφη) τι μπορω να κανω; Δευτερον το λειτουργικο μπορει να περαστει μονο μεσω vmware? Αυτα για αρχη και βλεπουμε.Thanks anyway Καποια πληροφορια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Η κάρτα γραφικών σου είναι αμφίβολης συμβατότητας. Στα υπόλοιπα είσαι οκ. Το Hackintosh δεν έχει καμιά σχέση με το βάζω άλλο ένα λειτουργικό (τύπου Linux) είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο που αν σ'ενδιαφερει πρέπει να ασχοληθείς πολλές ώρες με πολύ διάβασμα. Υπάρχουν (χοντρικά) 3 επίπεδα Hackint0sh όλα τα forums μπορούν να σε πάνε μέχρι το 2ο το τρίτο μπορείς να το κατακτήσεις μετά από περίπου ένα χρόνο ασχολίας. Ενδεδειγμένες μέθοδοι για εσένα είναι > Tonymacx86 iAtkos L2 Kakewalk. Κάθε στημένος υπολογιστής που δούλευε μέχρι χτες μόνο Win θέλει επανασχεδιασμό για να λειτουργήσει καλά σε Dual Boot. Το ουσιαστικό hackintosh αρχίζει εκεί που όλοι μας νομίζαμε ότι φτάσαμε στο τέλος. Δηλαδή μόλις εκκινήσει ο υπολογιστής μας με το Osx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Σιγουρα χρειαζεται διαβασμα απλα επρεπε να γνωριζω αν μπορω να βασιστω σε αυτα που εχω για να ξεκινησω. Με ενδιαφερει κυριως να μπορω να εχω dual boot για να μην επιβαρυνω τον ssd. Δευτερον αν η καρτα μου δεν κανει,θα μπορω να χρησιμοποιησω την onboard? Τελος μπορεις να μου δωσεις καποιο λινκ αξιοπιστο για να αρχισω να διαβαζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Ξεκίνα από εδώ. > http://tonymacx86.blogspot.com/2011/10/unibeast-install-mac-os-x-lion-using.html Η HD 3000 θέλει παίδεμα και εμπειρία για να δουλέψει σωστά καλύτερα αν σ'ενδιαφερει να προσανατολιστείς σε μια καλή συμβατή κάρτα . ρίξε μια ματιά εδώ > http://www.tonymacx86.com/viewtopic.php?t=26767 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Καλημερα παιδια. Αφου οι αποπειρες μου με iAtkos L2 απετυχαν παταγωδως (κολλαει/παγωνει στο startup), δοκιμασα με Niresh Lion 10.7.2. Το setup ξεκινα, αλλα δεν δουλευει το usb mouse. Τι μπορω να κανω? Το μηχανημα ειναι laptop, αυτο της υπογραφης. Ευχαριστω... Καμια πληροφορια ρε παιδες? Εχει ασχοληθει κανεις με Niresh Lion? Να δοκιμασω με αλλη version? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Καμια πληροφορια ρε παιδες? Εχει ασχοληθει κανεις με Niresh Lion? Να δοκιμασω με αλλη version? Δες στο setup αν σου έχει Usb rollback και επέλεξε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos Petrucci Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Καλημέρες... Κυριάκο συγκεκριμένα, πέρασα το HWmonitor μαζί με τα FakeSMC Plugins τα οποία απ' ότι διάβασα χρειάζεται για να μπορέσει να κάνει moniroting. Παρ' όλα αυτά, μου βγάζει αυτά που βλέπεις στο Screenshot... Με παραξενεύει αν είναι θέμα ότι το υλικό δεν υποστηρίζεται γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα παλιό... Μια προηγούμενη γενιά από την δική σου είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις