Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημέρα σας

κατέβασα τα iAtkos S3 τα έγραψα σε ένα dvd έκανα format τον σκληρό μέσα από τα μάκος πέρασα τα μάκος μέχρι εκεί όλα μια χαρά όμως όταν μου ζήτησε επανεκίνηση και την έκανα μετά μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα

qewmq.jpg

καμια βοήθεια παρακαλώ πολύ :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλημέρα σας

κατέβασα τα iAtkos S3 τα έγραψα σε ένα dvd έκανα format τον σκληρό μέσα από τα μάκος πέρασα τα μάκος μέχρι εκεί όλα μια χαρά όμως όταν μου ζήτησε επανεκίνηση και την έκανα μετά μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα

qewmq.jpg

καμια βοήθεια παρακαλώ πολύ :(

τι βοήθεια θέλεις να έρθουμε να πατήσουμε εμείς το κουμπί για να κλείσει το pc σου

πέρα από την πλάκα συμβαίνει μερικές φορές να ζητάει να κλείσεις το pc με το power button

από εκεί και πέρα για πες μπόρεσες να μπεις στο snow

τσέκαρες τι δουλεύει και τι όχι πες αναλυτικά τι έχεις κάνει

τι βοήθεια θέλεις να έρθουμε να πατήσουμε εμείς το κουμπί για να κλείσει το pc σου

πέρα από την πλάκα συμβαίνει μερικές φορές να ζητάει να κλείσεις το pc με το power button

από εκεί και πέρα για πες μπόρεσες να μπεις στο snow

τσέκαρες τι δουλεύει και τι όχι πες αναλυτικά τι έχεις κάνει

ναi μονο που αυτό κάνει παρακάτω από εκεί δεν πάει έχω κολλήσει τελείως και δεν ξέρω τι να κάνω

ναi μονο που αυτό κάνει παρακάτω από εκεί δεν πάει έχω κολλήσει τελείως και δεν ξέρω τι να κάνω

το κλείνεις με το κουμπί και όταν πάει να bootαρει δλδ δεν προχωράει?

δείχνει μετά το τσεκ της μητρικης μια - (παύλα)

ερώτηση ολικής άγνοιας bootloader έβαλες;

το κλείνεις με το κουμπί και όταν πάει να bootαρει δλδ δεν προχωράει?

δείχνει μετά το τσεκ της μητρικης μια - (παύλα)

ερώτηση ολικής άγνοιας bootloader έβαλες;

όχι μου βγάζει το μηλαράκη του σήμα του μάκος και μετά μου λέει να πατήσω enter για να μπω σε κάποιες επιλογές εγώ τα αφήνω έτσι δεν πατάω τίποτα και μόλις πάει να φόρτωση τα μάκος μου πετάει αυτό το μήνυμα

το άλλο που λες δεν το ξέρω και σίγουρα δεν το έκανα :(

όχι μου βγάζει το μηλαράκη του σήμα του μάκος και μετά μου λέει να πατήσω enter για να μπω σε κάποιες επιλογές εγώ τα αφήνω έτσι δεν πατάω τίποτα και μόλις πάει να φόρτωση τα μάκος μου πετάει αυτό το μήνυμα

το άλλο που λες δεν το ξέρω και σίγουρα δεν το έκανα :(

αυτό μπορεί να οφείλετε από οτιδήποτε μόνο έτσι ξερά χωρίς άλλο μήνυμα δεν μπορούμε να ξέρουμε

τι φταίει και σου κλείνει

σημαντικό είναι όταν κάνεις την εγκατάσταση iatkos

να μην μπερδεύεις πολλά πράγματα μαζί

δηλαδή

μια κάρτα γραφικών

μια κάρτα δικτύου και τα λοιπά

αν έχεις κάνει κάτι διαφορετικό μάλλον το εχεις μπερδέψει οπότε λογικό να κάνει τέτοια

διάβασε εδώ για iatkos s3 http://www.osx86install.com/support/91-iatkos-s3-readme.html

και εδώ για το δικό σου laptop http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.6.3/Portables

αυτό μπορεί να οφείλετε από οτιδήποτε μόνο έτσι ξερά χωρίς άλλο μήνυμα δεν μπορούμε να ξέρουμε

τι φταίει και σου κλείνει

σημαντικό είναι όταν κάνεις την εγκατάσταση iatkos

να μην μπερδεύεις πολλά πράγματα μαζί

δηλαδή

μια κάρτα γραφικών

μια κάρτα δικτύου και τα λοιπά

αν έχεις κάνει κάτι διαφορετικό μάλλον το εχεις μπερδέψει οπότε λογικό να κάνει τέτοια

διάβασε εδώ για iatkos s3 http://www.osx86install.com/support/91-iatkos-s3-readme.html

και εδώ για το δικό σου laptop http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.6.3/Portables

εγώ το μονο που έκανα ήταν να γράψω σε ένα dvd και να προσπαθήσω να τα εκαταστισο δεν άλλαξα απόλυτος τίποτα απλά πήγα να τα κάνω εκατάσταση θα δω αυτά που μου doses ευχαριστώ πολύ

εγώ το μονο που έκανα ήταν να γράψω σε ένα dvd και να προσπαθήσω να τα εκαταστισο δεν άλλαξα απόλυτος τίποτα απλά πήγα να τα κάνω εκατάσταση θα δω αυτά που μου doses ευχαριστώ πολύ

διάβασε μόνο το πρώτο καλά που αφορά iatkos s3

το άλλο άστο για αργότερα όταν αποκτήσεις εμπειρία

διάβασε μόνο το πρώτο καλά που αφορά iatkos s3

το άλλο άστο για αργότερα όταν αποκτήσεις εμπειρία

ok θα το διαβάσω και θα προσπαθήσω να τα ξανά κάνω εκατάσταση από την αρχή

ευχαριστώ πολύ θα σας ενημερώσω και πάλι για το που έφτασα.

δεν ξέρω τα έκανα πάλη εγκατάσταση έγινε μια χαρά αλλα και πάλι μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα τώρα επέλεξα το 32 bit και πάλι τα ίδια.

επειδή σίγουρα κάνω κάτι λάθος δεν μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω ακριβώς για να τα εγκατάσταση

πια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω ακριβώς για να δουλέψουν και να ξεκολλήσω από εκεί :(

επίσης προσπάθησα να μπω σε ασφαλή λειτουργία με -x και πάλι μου πέταξε το ίδιο μήνυμα.

τώρα ξανά έκανα format και περιμένω τα φώτα σας για να τα ξανά περάσω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

γεια σας παιδια και καλο πασχα! Θελω να φτιαξω εναν υπολογιστη με λειτουργικο mac os 10.7 αν δεν κανω λαθος λεγεται hackintosh. Ομως ξερω οτι χρειαζεται συγκεκριμενο hardware για να λειτουργησει σωστα. Αν γνωριζει καποιος καλα να μου γραψει τι hardware χρειαζετε για να γινει ενας τετοιος υπλογιστης. Θελω αν γινεται τα ελαχιστα χαραχτηριστικα δηλαδη το πιο φθηνο hardware για λογους κοστους. δεν νομιζω να πειραζει να ειναι μεταχειρισμενα; Ευχαριστω πολυ περιμενω απαντηση!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα παιδια.Εχω εναν iMac τον οποιο και σκεφτομαι να τον πουλησω για να στησω ενα δυνατο hackintosh. Θα ηθελα να ρωτησω κυριως οσους εχουν δουλεψει σε mac και σε hackintosh αν η εμπειρια χρησης θα ειναι η ιδια,καλυτερη ή πολυ χειροτερη(αυτο που φοβαμαι). Θα ηθελα κατα βαση το μηχανημα να ειναι αθορυβο και οσο πιο minimal γινεται(οσο αυτο ειναι εφικτο).Ευχαριστω εκ των προτερων

Καλησπερα παιδια.Εχω εναν iMac τον οποιο και σκεφτομαι να τον πουλησω για να στησω ενα δυνατο hackintosh. Θα ηθελα να ρωτησω κυριως οσους εχουν δουλεψει σε mac και σε hackintosh αν η εμπειρια χρησης θα ειναι η ιδια,καλυτερη ή πολυ χειροτερη(αυτο που φοβαμαι). Θα ηθελα κατα βαση το μηχανημα να ειναι αθορυβο και οσο πιο minimal γινεται(οσο αυτο ειναι εφικτο).Ευχαριστω εκ των προτερων

Με λιγη προσοχη και γνωση μπορεις να φτιαξεις ενα εξαιρετικα αθορυβο μηχανημα, πιθανως πιο αθορυβο απο εναν iMac σε load.

Tο βασικο ειναι να διαλεξεις ενα ποιοτικο, αθορυθο κουτι (αν το θελεις μικρο, να εχεις υποψην σου οτι μπορει να ζεσταινεται λιγο παραπανω κ να κανει λιγο περισσοτερο θορυβο), ενα ποιοτικο τροφοδοτικο και μια αθορυβη ψυκτρα για τον επεξεργαστη. Αν παρεις ξεχωριστη καρτα γραφικων (για παιχνιδια κλπ) κοιτας να ειναι σχετικα αθορυβη.

H εμπειρια χρησης θα ειναι ιδια (ή και καλυτερη λογω επιδοσεων, ssd, επεκτασιμοτητας κλπ) αν καταφερεις να φτιαξεις ενα συμβατο και σωστα στημενο hackintosh. Αυτο ομως προυποθετει διαβασμα, προσεκτικη επιλογη συμβατου hardware, μερικες προσπαθειες στην αρχη για σωστο στησιμο κ τελος λιγη τυχη.

Αν δεν στησεις σωστα το hackintosh ή δεν ειναι συμβατο πληρως, τοτε η εμπειρια χρησης θα ειναι χειροτερη.

-------------

Eνδεικτικα για ποιοτικα κουτια , μπορεις να κοιταξεις τα lian li:

http://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?from=catspan&keyphrase=lian+li

Παντως, θεωρω πως απο την στιγμη που το tower θα μπει κατω στο γραφειο δεν εχει κ πολυ νοημα να ειναι μικρο, γιατι εισαγει αρκετους περιορισμους(θερμοκρασιων,θορυβου,επεκτασιμοτητας κλπ)

Eδω και ενα απο τα πιο αθορυβα και ποιοτικα κουτια που κυκλοφορουν(ειναι και πανεμορφο):

http://www.anandtech.com/show/5090/antec-p280-when-enthusiasts-are-engineers

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...