itsecurity Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 καλημέρα σας κατέβασα τα iAtkos S3 τα έγραψα σε ένα dvd έκανα format τον σκληρό μέσα από τα μάκος πέρασα τα μάκος μέχρι εκεί όλα μια χαρά όμως όταν μου ζήτησε επανεκίνηση και την έκανα μετά μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα καμια βοήθεια παρακαλώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 καλημέρα σας κατέβασα τα iAtkos S3 τα έγραψα σε ένα dvd έκανα format τον σκληρό μέσα από τα μάκος πέρασα τα μάκος μέχρι εκεί όλα μια χαρά όμως όταν μου ζήτησε επανεκίνηση και την έκανα μετά μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα καμια βοήθεια παρακαλώ πολύ τι βοήθεια θέλεις να έρθουμε να πατήσουμε εμείς το κουμπί για να κλείσει το pc σου πέρα από την πλάκα συμβαίνει μερικές φορές να ζητάει να κλείσεις το pc με το power button από εκεί και πέρα για πες μπόρεσες να μπεις στο snow τσέκαρες τι δουλεύει και τι όχι πες αναλυτικά τι έχεις κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsecurity Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 τι βοήθεια θέλεις να έρθουμε να πατήσουμε εμείς το κουμπί για να κλείσει το pc σου πέρα από την πλάκα συμβαίνει μερικές φορές να ζητάει να κλείσεις το pc με το power button από εκεί και πέρα για πες μπόρεσες να μπεις στο snow τσέκαρες τι δουλεύει και τι όχι πες αναλυτικά τι έχεις κάνει ναi μονο που αυτό κάνει παρακάτω από εκεί δεν πάει έχω κολλήσει τελείως και δεν ξέρω τι να κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 ναi μονο που αυτό κάνει παρακάτω από εκεί δεν πάει έχω κολλήσει τελείως και δεν ξέρω τι να κάνω το κλείνεις με το κουμπί και όταν πάει να bootαρει δλδ δεν προχωράει? δείχνει μετά το τσεκ της μητρικης μια - (παύλα) ερώτηση ολικής άγνοιας bootloader έβαλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsecurity Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 το κλείνεις με το κουμπί και όταν πάει να bootαρει δλδ δεν προχωράει? δείχνει μετά το τσεκ της μητρικης μια - (παύλα) ερώτηση ολικής άγνοιας bootloader έβαλες; όχι μου βγάζει το μηλαράκη του σήμα του μάκος και μετά μου λέει να πατήσω enter για να μπω σε κάποιες επιλογές εγώ τα αφήνω έτσι δεν πατάω τίποτα και μόλις πάει να φόρτωση τα μάκος μου πετάει αυτό το μήνυμα το άλλο που λες δεν το ξέρω και σίγουρα δεν το έκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 όχι μου βγάζει το μηλαράκη του σήμα του μάκος και μετά μου λέει να πατήσω enter για να μπω σε κάποιες επιλογές εγώ τα αφήνω έτσι δεν πατάω τίποτα και μόλις πάει να φόρτωση τα μάκος μου πετάει αυτό το μήνυμα το άλλο που λες δεν το ξέρω και σίγουρα δεν το έκανα αυτό μπορεί να οφείλετε από οτιδήποτε μόνο έτσι ξερά χωρίς άλλο μήνυμα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι φταίει και σου κλείνει σημαντικό είναι όταν κάνεις την εγκατάσταση iatkos να μην μπερδεύεις πολλά πράγματα μαζί δηλαδή μια κάρτα γραφικών μια κάρτα δικτύου και τα λοιπά αν έχεις κάνει κάτι διαφορετικό μάλλον το εχεις μπερδέψει οπότε λογικό να κάνει τέτοια διάβασε εδώ για iatkos s3 http://www.osx86install.com/support/91-iatkos-s3-readme.html και εδώ για το δικό σου laptop http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.6.3/Portables Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsecurity Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 αυτό μπορεί να οφείλετε από οτιδήποτε μόνο έτσι ξερά χωρίς άλλο μήνυμα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι φταίει και σου κλείνει σημαντικό είναι όταν κάνεις την εγκατάσταση iatkos να μην μπερδεύεις πολλά πράγματα μαζί δηλαδή μια κάρτα γραφικών μια κάρτα δικτύου και τα λοιπά αν έχεις κάνει κάτι διαφορετικό μάλλον το εχεις μπερδέψει οπότε λογικό να κάνει τέτοια διάβασε εδώ για iatkos s3 http://www.osx86install.com/support/91-iatkos-s3-readme.html και εδώ για το δικό σου laptop http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.6.3/Portables εγώ το μονο που έκανα ήταν να γράψω σε ένα dvd και να προσπαθήσω να τα εκαταστισο δεν άλλαξα απόλυτος τίποτα απλά πήγα να τα κάνω εκατάσταση θα δω αυτά που μου doses ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 εγώ το μονο που έκανα ήταν να γράψω σε ένα dvd και να προσπαθήσω να τα εκαταστισο δεν άλλαξα απόλυτος τίποτα απλά πήγα να τα κάνω εκατάσταση θα δω αυτά που μου doses ευχαριστώ πολύ διάβασε μόνο το πρώτο καλά που αφορά iatkos s3 το άλλο άστο για αργότερα όταν αποκτήσεις εμπειρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsecurity Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 διάβασε μόνο το πρώτο καλά που αφορά iatkos s3 το άλλο άστο για αργότερα όταν αποκτήσεις εμπειρία ok θα το διαβάσω και θα προσπαθήσω να τα ξανά κάνω εκατάσταση από την αρχή ευχαριστώ πολύ θα σας ενημερώσω και πάλι για το που έφτασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsecurity Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 δεν ξέρω τα έκανα πάλη εγκατάσταση έγινε μια χαρά αλλα και πάλι μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα τώρα επέλεξα το 32 bit και πάλι τα ίδια. επειδή σίγουρα κάνω κάτι λάθος δεν μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω ακριβώς για να τα εγκατάσταση πια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω ακριβώς για να δουλέψουν και να ξεκολλήσω από εκεί επίσης προσπάθησα να μπω σε ασφαλή λειτουργία με -x και πάλι μου πέταξε το ίδιο μήνυμα. τώρα ξανά έκανα format και περιμένω τα φώτα σας για να τα ξανά περάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagangod Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Εχω AMD Phenom II υπάρχει ελπίδα να βάλω mac osx με όλους τους οδηγούς όμως γραφικά,ήχος,wifi τα πάντα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagermon Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 γεια σας παιδια και καλο πασχα! Θελω να φτιαξω εναν υπολογιστη με λειτουργικο mac os 10.7 αν δεν κανω λαθος λεγεται hackintosh. Ομως ξερω οτι χρειαζεται συγκεκριμενο hardware για να λειτουργησει σωστα. Αν γνωριζει καποιος καλα να μου γραψει τι hardware χρειαζετε για να γινει ενας τετοιος υπλογιστης. Θελω αν γινεται τα ελαχιστα χαραχτηριστικα δηλαδη το πιο φθηνο hardware για λογους κοστους. δεν νομιζω να πειραζει να ειναι μεταχειρισμενα; Ευχαριστω πολυ περιμενω απαντηση!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μπορείς να βρεις εδώ: http://tonymacx86.blogspot.com/search/label/CustoMac μερικά παραδείγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Καλησπερα παιδια.Εχω εναν iMac τον οποιο και σκεφτομαι να τον πουλησω για να στησω ενα δυνατο hackintosh. Θα ηθελα να ρωτησω κυριως οσους εχουν δουλεψει σε mac και σε hackintosh αν η εμπειρια χρησης θα ειναι η ιδια,καλυτερη ή πολυ χειροτερη(αυτο που φοβαμαι). Θα ηθελα κατα βαση το μηχανημα να ειναι αθορυβο και οσο πιο minimal γινεται(οσο αυτο ειναι εφικτο).Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Καλησπερα παιδια.Εχω εναν iMac τον οποιο και σκεφτομαι να τον πουλησω για να στησω ενα δυνατο hackintosh. Θα ηθελα να ρωτησω κυριως οσους εχουν δουλεψει σε mac και σε hackintosh αν η εμπειρια χρησης θα ειναι η ιδια,καλυτερη ή πολυ χειροτερη(αυτο που φοβαμαι). Θα ηθελα κατα βαση το μηχανημα να ειναι αθορυβο και οσο πιο minimal γινεται(οσο αυτο ειναι εφικτο).Ευχαριστω εκ των προτερων Με λιγη προσοχη και γνωση μπορεις να φτιαξεις ενα εξαιρετικα αθορυβο μηχανημα, πιθανως πιο αθορυβο απο εναν iMac σε load. Tο βασικο ειναι να διαλεξεις ενα ποιοτικο, αθορυθο κουτι (αν το θελεις μικρο, να εχεις υποψην σου οτι μπορει να ζεσταινεται λιγο παραπανω κ να κανει λιγο περισσοτερο θορυβο), ενα ποιοτικο τροφοδοτικο και μια αθορυβη ψυκτρα για τον επεξεργαστη. Αν παρεις ξεχωριστη καρτα γραφικων (για παιχνιδια κλπ) κοιτας να ειναι σχετικα αθορυβη. H εμπειρια χρησης θα ειναι ιδια (ή και καλυτερη λογω επιδοσεων, ssd, επεκτασιμοτητας κλπ) αν καταφερεις να φτιαξεις ενα συμβατο και σωστα στημενο hackintosh. Αυτο ομως προυποθετει διαβασμα, προσεκτικη επιλογη συμβατου hardware, μερικες προσπαθειες στην αρχη για σωστο στησιμο κ τελος λιγη τυχη. Αν δεν στησεις σωστα το hackintosh ή δεν ειναι συμβατο πληρως, τοτε η εμπειρια χρησης θα ειναι χειροτερη. ------------- Eνδεικτικα για ποιοτικα κουτια , μπορεις να κοιταξεις τα lian li: http://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?from=catspan&keyphrase=lian+li Παντως, θεωρω πως απο την στιγμη που το tower θα μπει κατω στο γραφειο δεν εχει κ πολυ νοημα να ειναι μικρο, γιατι εισαγει αρκετους περιορισμους(θερμοκρασιων,θορυβου,επεκτασιμοτητας κλπ) Eδω και ενα απο τα πιο αθορυβα και ποιοτικα κουτια που κυκλοφορουν(ειναι και πανεμορφο): http://www.anandtech.com/show/5090/antec-p280-when-enthusiasts-are-engineers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις