MoviemakerGr Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Αυτό εξαρτάτε από την πόσο καλή δουλειά θα κάνεις. Έχω πει στο παρελθόν ότι το σωστό Hackint0sh έχει αρκετό κόπο και δεν τελειώνεις στο σημείο που ανοίγει ο υπολογιστής, εκεί ξεκινάς μάλλον. από εκεί και πέρα όχι κανένα απολύτως πρόβλημα. Εγώ δεν το αφήνω σε ησυχία, δοκιμάζω και τα Beta κ δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα.Αν βαρεθω γυρίζω Win και ρίχνω και ένα AOE online. Δουλεύω και τον επεξεργαστή παγίως στα 4 και την μνήμη στα 1600. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsecurity Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 καλησπέρα σας. Σκέφτομαι και εγώ να βάλω Mac OS στο laptot μου αλλα δεν ξέρω αν τα δέχεται και πια πρέπει να βάλω έχω το laptot dell ispiron 1525. αν έχετε το χρόνο και την καλή διάθεση να με βοηθήσετε θα σας ήμουν υπόχρεος Ευχαριστώ πολύ Δημήτρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Αν είναι αυτό με την χ3100 παίρνει Snow Leopard σίγουρα για lion δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsecurity Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση αυτό εδώ είναι το laptot http://www.infopcstore.gr/eshop/15-16-othonh/dell/1099-notebook-dell-inspiron-1525-t4200-250gb-4gb-cam-6-tokes.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Με το συμπάθιο κιόλας αλλά αν δεν ξέρεις άψογα τον υπολογιστή σου δεν θα καταφέρεις να βάλεις osx. Υπάρχουν τρεις εύκολοι τρόποι 1)Manual 2) Ιδιότητες υπολογιστή 3)με το Tag number από την Dell. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsecurity Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 δεν πειραζει να πειραματιστώ δεν εχω να χασω κατι οριστε αυτο εδω ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Πράγματι.Μονο χρονο η τις διακοπες του πασχα. Όλο το άλλο κέρδος. ναι αυτή ειναι οπότε ισχύει οτι σου έγραψα στο πρωτο ποστ. δοκίμασε με iAtkos S3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsecurity Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 ευχαριστώ παρα πολύ χρειάζεται να κάνω κάποιες ρύθμισις πρώτα η τα κάνω εκατάσταση κατεφτιαν όπως τα windows 7 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Χρειάζεται λίγο διαβασματακι πριν.Bρες μια παρόμοια εγκατάσταση του iAtkos στο Google να καταλάβεις πως ακριβώς δουλεύει το πράγμα, καμιά σχέση με Win. Απέκτησες iPhone ε ? Όλοι κάπως έτσι ξεκινήσαμε την αναζήτηση μας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 έχεις διαβάσει κάνα how to ? ξέρεις δεν είναι και ακριβώς native εγκατάσταση.. από τα windows πάρε ένα backup ότι χρειάζεσαι γιατί έχω ένα προαίσθημα ότι θα σβήσεις και το partition τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsecurity Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 έχεις διαβάσει κάνα how to ? ξέρεις δεν είναι και ακριβώς native εγκατάσταση.. από τα windows πάρε ένα backup ότι χρειάζεσαι γιατί έχω ένα προαίσθημα ότι θα σβήσεις και το partition τους... σε καινουργιο σκληρο θα τα κανω εγκατασταση οποτε δεν εχω κατι να χασω δεν εχει τιποτα μεσα. Χρειάζεται λίγο διαβασματακι πριν.Bρες μια παρόμοια εγκατάσταση του iAtkos στο Google να καταλάβεις πως ακριβώς δουλεύει το πράγμα, καμιά σχέση με Win. Απέκτησες iPhone ε ? Όλοι κάπως έτσι ξεκινήσαμε την αναζήτηση μας.. ναι ακριβος xaxaxaxa θα μπορουσες να μου αναφερεις εσυ τι πρεπει να κανω γιατί είμαι με το iPhone και θα τα βαλω να κατεβαίνουν και μολις παω σπιτι θα τα γραψω στο dvd και θα τα κανω Εκατάσταση. δεν ειναι οτι βαριεμαι να ψάξω αλλα ειμαι με το iPhone όπως είπα και δεν με βολευει και πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δεν θα σε βοηθήσω έτσι απλά θα σε δυσκολέψω περισσότερο γιατί έχει μια σειρά όλο αυτό που δεν πρέπει να χάσεις.Αυτά που έπρεπε να σου πω στα είπα αν κολλήσεις κάπου αργότερα τα ξαναλέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsecurity Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δεν θα σε βοηθήσω έτσι απλά θα σε δυσκολέψω περισσότερο γιατί έχει μια σειρά όλο αυτό που δεν πρέπει να χάσεις.Αυτά που έπρεπε να σου πω στα είπα αν κολλήσεις κάπου αργότερα τα ξαναλέμε. ok το βραδάκι θα κάνω το πείραμα και θα σας ενημερώσω γιάτο αποτέλεσμα Σας ευχαριστώ παρα πολύ με εκτίμηση Δημήτρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μπορείς ναι. έχεις 2 θεματακια όμως το ένα είναι το WiFi σου θέλεις Usb το άλλο ότι το ethernet δεν έχει ακόμα κεχτ(driver) στο x64 Lion δουλεύει όμως απλά σου πετάει και κανένα kernel panic που και που. Στο snow δουλεύει καλύτερα' date=' δηλαδή 10.6.7 σκίζει το είχα το Lenovo γι'αυτο στα λέω με σιγουριά.Αν είναι το πρώτο σου μηχάνημα κ θελεις dual boot θα βασανιστής λίγο θέλει λίγη μαστοριά για να κάτσουν καλά πάντως δουλεύουν ικανοποιητικά. Αυτό το Lenovo έχει και πολύ αργό δίσκο ένας 500 Hybrid είναι ότι πρέπει.[/quote'] Δε θελω dual boot μονο mac...δλδ μου προτεινεις 10.6.7,εχεις καποιον οδηγο για να ξεκινησω,για το σκληρο το εχω παρατηρησει και με τα 7αρια,ειχα προσπαθησει παλιοτερα να βαλω mac αλλα δε τα καταφερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δυστυχώς δεν βρήκα οδηγό όταν το έφτιαχνα δεν το έχουν καταφέρει πολλοί και ας είναι διαδεδομένο σαν μηχάνημα αν θυμάμαι καλά δεν σου επιτρέπει να κανείς καν boot από usb.. Τώρα το τι σου προτείνω είναι υποκειμενικό, εγώ που είμαι τελειομανής θα ήθελα τον δίσκο που σου έγραψα με Lion k 7 και θα το είχα. Αν εσύ όμως δεν θέλεις να επενδύσεις σε αυτό,10.6.7 κ Xp η ελαφρωμένα 7 τουλάχιστον.μην αφήσεις τα Win εκτός θα τ'αναζητησεις κάποια στιγμή. Παντα υπαρχει και η εναλλακτική να πάρεις ένα used δίσκο να πειραματιστής και ν'αφησεις τα Windows ως έχουν. iAtkos S3 λοιπόν η αν θες να τζογαρεις L2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις