x_vagos_x Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Show-off [Καριόλη, ζήλεψα τώρα. Πωωωωωω ζημιάααααααα... ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Χαχαχα Ωραία φώτο βρε.. σου πάει !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VidShark7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Καλησπέρα. Μόλις πέρασα επιτυχώς hackintosh [iPC 10.5.6 Final (έβαλα αυτή επειδή με snow leopard δεν αναγνώριζε κανέναν δίσκο και επιπλέον είδα στο wiki το λάπτοπ είναι συμβατό με την έκδοση που έβαλα] στο λάπτοπ Fujitsu Amilo Xi 2528. Το πρόβλημά μου είναι ότι ανοίγει κανονικά, και αν ανοίξω π.χ. το hardware info, ή οτιδήποτε άλλο κολλάει και χρειάζεται επανεκκίνηση. Αυτό γινόταν και με τα Windows όταν τα είχα, αλλά μετά από την επανεκκίνηση δούλευε κανονικά μέχρι το επόμενο άνοιγμα του υπολογιστή. Όπως καταλαβαίνετε το λάπτοπ είναι λίγο προβληματικό. (Είχε εμφανίσει και το γνωστό θέμα με την κάρτα γραφικών του NVidia GeForce GS8600M). Καμιά ιδέα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Σferrariς Έβαλες τη developer preview έκδοση; Ήθελε μοντιφιές; Ψάχνω να βάλω Lion σε ανάλογο μηχάνημα με εσένα. Any help; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 "Σχετικά" εύκολο, να το κάνεις.Τι motherboard κ τι κάρτα έχεις να σου πω. Σε εμένα τουλάχιστον όλα τα UpDates πάνε κανονικά.. το ίδιο κ τα beta. @ VidShark7 ok ωραία εμπειρία, τώρα στο επόμενο να λειτουργεί κ σωστά βρε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Mobo έχω Gigabyte GA-Z68P-DS3 και κάρτα ΑΤΙ Radeon HD 5570. Για Lion το θέλω κυρίως, δε με ενδιαφέρει το Mountain Lion ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Η κάρτα σου έχει θεματακι.. Θέλει αρκετό διάβασμα κ αν, Kakewalk για τα υπόλοιπα.Την άλλη εβδομάδα ίσως να έχω μια 5570 κ να σου πω πιο συγκεκριμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Φίλε moviemaker για πες λίγο και για τo δικό μου hardware αν θες. Νομίζω ότι είμαι οκ για MacOS. Aν επιβεβαιώνεις, πρότεινε και κάποια έκδοση αν θες. Λέω όταν έχω χρόνο να καταπιαστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Η κάρτα σου έχει θεματακι.. Θέλει αρκετό διάβασμα κ αν, Kakewalk για τα υπόλοιπα.Την άλλη εβδομάδα ίσως να έχω μια 5570 κ να σου πω πιο συγκεκριμένα. Ok σε ευχαριστώ πολύ. Δε βιάζομαι ιδιαίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Φίλε moviemaker για πες λίγο και για τo δικό μου hardware αν θες. Νομίζω ότι είμαι οκ για MacOS. Aν επιβεβαιώνεις, πρότεινε και κάποια έκδοση αν θες. Λέω όταν έχω χρόνο να καταπιαστώ. Εσύ είσαι έτοιμος.. Καντο με iAtkos L2 απλά να έχεις καθαρό καινούριο δίσκο,και να ρίξεις λίγο διαβασματακι πριν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Εσύ είσαι έτοιμος.. Καντο με iAtkos L2 απλά να έχεις καθαρό καινούριο δίσκο,και να ρίξεις λίγο διαβασματακι πριν.. Σ ευχαριστώ. Το MacOS αξιοποιεί το ίδιο με τα win7 τον ssd ή επειδή είναι από τη φύση του πιο γρήγορο μπορεί να στηθεί και σε hdd (sata2)? Δηλαδή με λιγα λόγια αξίζει να μπει σε ssd όπως και τα win? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Ναι σαφώς.. Αν δεις πιο πάνω έχω επισημάνει το Bootime μου. φυσικά θέλει λίγο παραπάνω διάβασμα για να φτάσεις εκεί αλλά όρεξη να έχεις.. Ένας 60αρης είναι μια χαρά για το λειτουργικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Ερωτηση...Σε laptop με cpu i3,gpu nvidia 310m,3gb ram μπορω να βαλω καποιο mac os...? Το laptop ειναι Lenovo G560. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Μπορείς ναι. έχεις 2 θεματακια όμως το ένα είναι το WiFi σου θέλεις Usb το άλλο ότι το ethernet δεν έχει ακόμα κεχτ(driver) στο x64 Lion δουλεύει όμως απλά σου πετάει και κανένα kernel panic που και που. Στο snow δουλεύει καλύτερα, δηλαδή 10.6.7 σκίζει το είχα το Lenovo γι'αυτο στα λέω με σιγουριά.Αν είναι το πρώτο σου μηχάνημα κ θελεις dual boot θα βασανιστής λίγο θέλει λίγη μαστοριά για να κάτσουν καλά πάντως δουλεύουν ικανοποιητικά. Αυτό το Lenovo έχει και πολύ αργό δίσκο ένας 500 Hybrid είναι ότι πρέπει. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2012 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Και μια τελευταια προς το παρόν ερώτηση πριν αρχίσει το διάβασμα: Αν στηθεί το MacOS σωστά και δουλέψουν όλα άψογα, υπάρχει περίπτωση να βγουν τα προβλήματα στην πορεία ή έχω ξεμπερδέψει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις