Κomos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 σε τι μηχάνημα φιλε ? έχεις εγγύηση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalpasZ4 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Καλημέρα σε όλους.Αν και η ώρα είναι ήδη περασμένη ψάχνω για να βάλω Mac Os στο λάπτοπ αλλά διστυχώς άκρη δεν έβγαλα. Το λάπτοπ που έχω είναι το HP 2136 ev έχει core i5 στα 2.27 κάρτα γραφικών την geforce 320 M 1 GB.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Σας ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varemarious Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 δεν είναι αυθεντικά τα mac.. είναι στημένα σε pc. είχα ήχο μέχρι να κάνω το update, δούλευε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Φίλε μου, πως και περιμένεις να δουλέψει αυτό το εγχείρημα ;. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2012 από ozelot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonsde Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 ozelot εισαι σε λαθος section μπορει καποιος να μου πει πια εκδοση να κανω burn για snow ? εχω την 10.6.3 retail αλλα δεν την κανει boot. .dmg πρεπει να ειναι για την κανω burn? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varemarious Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Επειδή το postμου μεταφέρθηκε εδώ.. και ίσως να μην κολάει με άλλα ήδη υπάρχοντα μηνύματα θα το ζητήσω πάλι, έτσι ώστε όποιος μπορεί να με βοηθήσει. Έχω ένα pc το οποίο έχει περασμένα mac επάνω Lion. Μέχρι προχτές που είχα 10.7.2 όλα δούλευαν μια χαρά.. έκανα το λάθος και έκανα την αναβάθμιση σε 10.7.3 η οποία έγινε κανονικά. Το πρόβλημα που μου δημιουργήθηκε ήταν να χάσω τον ήχο. Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό ; ή πως μπορώ να το επιστρέψω στην προηγούμενη έκδοση ; Δυστυχώς δεν έχω μεγάλη εμπειρία πάνω σε αυτό. Όποια βοήθεια δεκτή. ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalpasZ4 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Καλημέρα σε όλους.Αν και η ώρα είναι ήδη περασμένη ψάχνω για να βάλω Mac Os στο λάπτοπ αλλά διστυχώς άκρη δεν έβγαλα. Το λάπτοπ που έχω είναι το HP 2136 ev έχει core i5 στα 2.27 κάρτα γραφικών την geforce 320 M 1 GB.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Σας ευχαριστώ πολύ. Καλησπέρα σε όλους! Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο εγχείρημα μου; Ευχαριστώ πολύ. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Έχω ένα pc το οποίο έχει περασμένα mac επάνω Lion. Μέχρι προχτές που είχα 10.7.2 όλα δούλευαν μια χαρά.. έκανα το λάθος και έκανα την αναβάθμιση σε 10.7.3 η οποία έγινε κανονικά. Το πρόβλημα που μου δημιουργήθηκε ήταν να χάσω τον ήχο. ευχαριστώ πρέπει να ξαναπερασεις kext για την κάρτα ήχου σου με τον ίδιο τρόπο που έκανες όταν είχες περάσει την 10.7.0 Φίλε μου, πως και περιμένεις να δουλέψει αυτό το εγχείρημα ;. έλα ντε υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι επειδή έχει pc μπορεί να βάλει και mac επάνω αδυνατώ να το πιστέψω!!!!!!!!! μπορει καποιος να μου πει πια εκδοση να κανω burn για snow ? εχω την 10.6.3 retail αλλα δεν την κανει boot. δεν κάνει boot αφού έχεις βάλει πχ iboot και μετά την retail? δεν κάνει boot βάζοντας απευθείας το retail 10.6.3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonsde Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 αφου εχω βαλει iboot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 αφου εχω βαλει iboot UltraISO - MagicISO - AnyToISO - PowerISO όλα λένε ότι υποστηρίζουν .dmg οπότε διαλέγεις (ελπίζω να έχεις πατήσει το f5 αφού έχεις κάνει την αλλαγή από iboot σε retail dvd ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varemarious Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 πρέπει να ξαναπερασεις kext για την κάρτα ήχου σου με τον ίδιο τρόπο που έκανες όταν είχες περάσει την 10.7.0 Δυστυχώς δεν το είχα κάνει εγώ και τώρα προσπαθώ να κατλάβω την όλη διαδικασία. το kext είναι σαν driver ; το τρέχω μέσα από το λειτουργικό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δυστυχώς δεν το είχα κάνει εγώ και τώρα προσπαθώ να κατλάβω την όλη διαδικασία. το kext είναι σαν driver ; το τρέχω μέσα από το λειτουργικό ; λύση με kext helper η kext wizzard http://cheetha.net/ http://www.osx86.net/downloads.php?do=file&id=1604 και περνάς το ανάλογο kext της κάρτας ήχου σου kext θα βρεις εδώ http://www.osx86.net/cat/8-audio.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varemarious Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 θα το δοκιμάσω. ευχαριστώ! ------------------- στην αναζήτηση για kext βρίσκω μόνο για την μητρική Gigabyte GA-H67N-USB3 F5 ενώ η δική μου είναι Β3 στο τέλος. αν το βάλω θα παίξει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalpasZ4 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο εγχείρημα μου; Ευχαριστώ πολύ. Sent from my iPad using Insomnia Μπορεί μήπως κάποιος να μου πεί με πιο εργαλείο και πως να βάλω Mac OS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 θα το δοκιμάσω. ευχαριστώ! ------------------- στην αναζήτηση για kext βρίσκω μόνο για την μητρική Gigabyte GA-H67N-USB3 F5 ενώ η δική μου είναι Β3 στο τέλος. αν το βάλω θα παίξει ; αυτή είναι η μητρική σου http://ca.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3783#sp δεν ψάχνεις για μητρική αλλά για kext Realtek ALC889 που έχει η μητρική και το f5 που λέει είναι για το bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις