Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κατάλαβα.. και σήμερα μου δώσανε ένα ακόμα pentium 3 1GHz, δυστιχώς το pentium 4 που είχα δεν μπορώ να το πάρω πίσω καθώς το αντάλαξα με το athlon x2 που έχω τώρα, οπότε μόνο αλλαγή μητρικής με σώζει, μια ερώτηση ακόμα: και στο v-box υσχίει το θέμα με τη συμβατότητα; γιατί κ εκεί μου κάνει ακριβώς τα ίδια κ δεν bootάρει...

Δημοσ.

Το Vmware από την εμπειρία μου έχει χειρότερα προβλήματα από το hackintosh..

Νομίζω ότι πλέον το χόντρυνα και έγινα λίγο hardcore.. ok σταματάω εδώ άντε άλλα 8 GB μνήμη να βάλω το πολύ πολύ.. :P

i7 2700k Λοιπόν..

post-227308-0-59005900-1331674180_thumb.jpg post-227308-0-23517300-1331674188_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπερα. Μια βοηθεια παρακαλω μετα παο πολυ προσπαθεια και διαβασμα

εβαλο το οσχ 10,6,8 σε lenovo s10-2 ολα καλα εδω και 3 μερες. Σημερα

μπηκε σε screensaver mode και απο τοτε οταν κανν rebοοτ δειχνει την εικονα του

screensaver αχνη και φορτωνει μια μπαρα απο κατω οταν τελειωσει κανει rεboot

συνεχως.Τι να κανω?

ευχαριστω

Δημοσ.

Κράτα σταθερό το on/off να σβήσει. βγάλε την μπαταρία και πάτα πάλι το on/off ν' αποφορτίσει,(χωρίς ρεύμα φυσικά) βάλε πάλι την μπαταρία και ξεκίνα κανονικά.. Όταν μπεις πάλι πας στο preferences και απενεργοποιης όλα τα sleep. Δεν νομίζω το πρόβλημα να στο έκανε ο screensaver αλλά το sleep.

Δημοσ.

καλημερα εχει κανεις να μου προτενει καμια καρτα γραφικων για να ειναι συμβατη με την εκδοση του iatkosl2 για να την αγορασω κιολασ μην ειναι και πολυ ακριβη :mrgreen:

Δημοσ.

Παίδες για Intel Core i5-2320, Gigabyte GA-Z68P-DS3 και Ati HD 5570 υπάρχει καμία έκδοση;

Έχω να ασχοληθώ με Hackintosh από εποχή που είχα AMD και έβαζα iDeneb :P

Δημοσ.

Δόθηκε στους Devps η 10.7.4 beta και το Mountain lion preview II

Οι διαφορές που βρήκα αναφορικά με την 10.7.4 και μια γρήγορη ματιά ήταν ότι έχασα το Trim Support του SSD και δεν μπόρεσα να το επαναφέρω με τα εργαλεία που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής, χωρίς όμως αυτό να δείχνει ότι έχει κάποιες επιπτώσεις στην ταχύτητα κ την σταθερότητα και επιτέλους έβγαλαν αυτό το ενοχλητικό τικ από το τετραγωνάκι "Reopen windows" που υπήρχε ως προεπιλογή κάθε φορά που έκανες τερματισμό η επανεκκίνηση.. Οι μετρήσεις που ακολούθησαν ήταν στα ιδία επίπεδα με πριν.

Για το mountain δεν έχω νέα ελλείψει καθαρού σκληρού για εγκατάσταση (μας τα έφαγαν τα UpGrades) και ελπίζω να αποκατασταθεί σύντομα αυτό..

post-227308-0-01316300-1331959446_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, καθώς δεν έχω μέγαλη εμπειρία πάνω σε tonymacx86 και έκανα αναβάθμιση από 10.7.2 σε 10.7.3

Δυστυχώς ο ήχος δεν λειτουργεί πλέον. Μπορεί κάποιος να με καθοδογήσει, πως θα φτιάξω τον ήχο ή πως να επαναφέρω το λειτουργικό στην προηγούμενη έκδοση ;

ευχαριστώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...