Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα παιδια,εχω ενα προβλημα τωρα τελευταια με καπια αρχεια που εμφανιζονται στον καδο και δεν σβηνουνε με τιποτα.

Συγκεριμενα το ενα εχει αυτην την καταληξη fseventsd-uuid και τα αλλα 2 εχουν πολλα 00000000000 μπροστα τους.Οταν παταω να τα σβησω απο τον καδο αυτα εξαφανιζονταΙ,αλλα οταν ξαναμπαινω στο χακιντος λειτουργικο μου 10.7.3 λαιον.αυτα εμφανιζονται ξανα.Οταν παω ντισκ ατιλιτις,ο ξεχωριστος δισκος που εχω περασει τα παραθυρα,δεν μου κανει repair,και μου λεει να κανω μπακαπ τα αρχεια και να ξανακανω φορματ.Ναι αλλα οταν μπαινω στο ξεχωριστο παρτισιον,στα παραθυρα μπαινω κανονικα ομως.

Υπαρχει καπιος αλλος τροπος ωστε να απαλλαγω απο αυτα τα 3 ενοχλητικα αρχεια ποιυ εμφανιζονται παντα στο καδο?ευχαριστω.

Υ.Γ Τελικα καταφερα να σβησω τα 2 αρχεια με του πολλους αριθμους!!!!τωρα το μονο που δεν σβηνει καθολου ειναι το αρχειο με την ονομασια fseventsd-uuid

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνεις βοοτ απο windows και διαλέγεις να κάνει έλεγχο για errors στον δίσκο.. δηλαδή chkdsk δεν είναι τίποτα είναι θέμα ρουτίνας από το dual boot.. μετά από αυτό θα μπορείς να τα σβησεις.. Αν όπως λες δεν κάνει chkdsk από τα Win τότε αφαίρεσε τον δίσκο από το osx και ξαναπροσπάθησε.. αν πάλι όχι τότε έχεις κάνει άθελα σου γιατί δεν το ήξερες και στην προσπάθεια σου να τα διαγραψεις μικρή ? ζημιά..

H Πατενταριστη καρτουλα Airport είναι γεγονός όπως και η επιλογή AirDrop

post-227308-0-70218000-1331236962_thumb.jpg post-227308-0-40932200-1331237763_thumb.jpg

Επεξ/σία από MoviemakerGr

Κάνεις βοοτ απο windows και διαλέγεις να κάνει έλεγχο για errors στον δίσκο.. δηλαδή chkdsk δεν είναι τίποτα είναι θέμα ρουτίνας από το dual boot.. μετά από αυτό θα μπορείς να τα σβησεις.. Αν όπως λες δεν κάνει chkdsk από τα Win τότε αφαίρεσε τον δίσκο από το osx και ξαναπροσπάθησε.. αν πάλι όχι τότε έχεις κάνει άθελα σου γιατί δεν το ήξερες και στην προσπάθεια σου να τα διαγραψεις μικρή ? ζημιά..

H Πατενταριστη καρτουλα Airport είναι γεγονός όπως και η επιλογή AirDrop

post-227308-0-70218000-1331236962_thumb.jpg post-227308-0-40932200-1331237763_thumb.jpg

Του εχω κανει και chkdsk απο τα παραθυρα αλλα και παλη δεν φευγει,μου το εμφανιζει ξανα στον δισκο οταν ξεκινανε τα χακιντος μου.Απλα θελω να δω αν υπαρχει καμια αλλη λυση ωστε να μην κανω φορματ σε αυτο το ξεχωριστο κομματι που εχω περασει τα 7αρια!!!για ενα αρχειο που δεν σβηνετε.Οταν ενοεις να αφαιρεσω τον δισκο!!!ενοεις να του κανω εξαγωγη?αλλα πιο απο τα 2 παρτισιον?το ενα το εχω ονομασει winchoise,αυτο ειναι ενα πολυ μικρο δεσμευμενο κομματι!!!και ενα επιπλεον που το εχω ονομασει, iwindows και εκει περα ειναι το κυριο λειτουργικο,ευχαριστω.

καλημερα θα με ενδιεφεραι να βαλω macintosh στο pc μου απλα θα ηθελα εναν πιο καινουριο οδηγο γιατι αυτος στη πρωτη σελιδα ειναι απο 2005..αν ειναι δυνατον να βαλω το καινουριο λογισμικο..δεν ξερω κατα ποσο γινεται αλλα θα ηθελα να κανω μια προσπαθεια..εχω τον υπολογιστη της υπογραφης μου...!!θα κανω τιποτα?

Είτε με έναν υπολογιστή που τρέχει OS X είτε με το TransMac, είτε το κάνεις convert σε iso, το οποίο δεν το συνιστούν και πολλοί..

Ευχαριστώ για την πληροφορία, με το transmac υπήρξε κάποιο πρόβλημα: πήγα να κάνω εγγραφή και μου ζήτησε να κάνω expand, το κανα και το καινούριο αρχείο που προέκυψε καθώς και το dvd στο οποίο το γραψα, βγάζει σφάλματα ανάγνωσης...

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει εμπειρία με το συγκεκριμένο laptop Toshiba Qosmio f50 (intel core 2 duo t9400, 8gb ram, nvidia 9600gt 512mb, 2 hard disk da 500gb 7200rpm, Chipset Intel Cantiga PM45, audio Realtek ALC272 @ Intel 82801IB ICH9 -High Definition Audio Controller ,wifi Atheros AR9280 Wireless Network Adapter, lan Realtek PCIe GBE Family Controller) θα ηθελα να εγκαταστησω το OS X Lion. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεχτη. ευχαριστώ

καλησπερα θα ηθελα μια βοηθεια... εχω βαλει το 10.6.6 σε ενα lenovo s10-2 εχω βαλει τους voodoohda 2.7.2 δοκιμασα και τους

2.7.3 αλλα δεν... το προβλημα ειναι οτι μικροφωνιζει συνεχως, μηπως ξερει κανεισ πωσ σταματαει?

Ευχαριστώ για την πληροφορία, με το transmac υπήρξε κάποιο πρόβλημα: πήγα να κάνω εγγραφή και μου ζήτησε να κάνω expand, το κανα και το καινούριο αρχείο που προέκυψε καθώς και το dvd στο οποίο το γραψα, βγάζει σφάλματα ανάγνωσης...

Έχει εμφανιστεί και σε εμένα αυτό το θέμα με το expand. Αν το κάνεις εκτός του ότι αλλάζει το αρχικό dmg, δεν φορτώνεται κιόλας. Έχω την εντύπωση πώς είναι κάποιο σφαλμα του transmac. Το έχει αντιμετωπίσει και κανένας άλλος και πώς το έλυσε ?

μάλιστα, έχει καταφέρει κανείς να εκκινήσει οποιαδήποτε έκδοση hackint0sh σε mobo Asus M2N32-SLI Deluxe; γιατί απ' ο,τι είδα δεν έχει τις απαιτούμενες επιλογές στη bios. Επίσης έχω ένα παλίο pentium 3, έχω καμιά ελπίδα τουλάχιστον σε αυτό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...