MoviemakerGr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 1536 ειναι η καρτα σωστα το δειχνει.MSI α ! ok γιατί εμένα ήταν 1024 και την έδειχνε 1536 Με το DSDT σου βρες λύση δεν ενδεικνύεται να έχεις άλλου μηχανήματος ακόμα και αν είναι ίδια. ! καντο dsdt free. Το smbios.plist οκ όλοι αλλουνού έχουμε..
gigasteo83 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Εδω ειναι και το Geekbench αναλυτικα και τα προηγουμενα Bench μαζι - Για το DSDT τι μου προτεινεις ? Να βαλω ενα ενα τα kext για τα εξαρτηματα ( Network , sata controller , audio . vga ) και οχι τα kexts που δινει ο τυπας σε φακελο ?
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Κανε εγκατάσταση από πάνω για να μην χάσεις τίποτα με το L2.. και μετά τελείωσε τα kext που σου λείπουν.. Εγώ αυτό έκανα και όλα πήγαν οκ μετά κάνεις καθαρή και ότι άλλο αν σου κάτσει.. Το Geekbench είναι οκ και στο 64χ θα είναι και καλύτερο.. με δεδομένο ότι στο osx δεν παίζουμε απαιτητικά παιχνίδια σε full αναλύσεις είσαι οκ ..
axinosgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα ξεκίνησα και εγώ και κάνω πειράματα στο desktop μου και μέχρι στιγμής έχω πάει κουβά πολλές φορές..... Αρχικώς ξεκίνησα με iAtkos L2 έπεξα μέ πάρα πολλές ρυθμίσεις αλλά μάταια. Τώρα ξεκίνησα με Unibeast και Lion 10.7.3 όλα καλά αλλά στη φάση που κάνουμε partition με disk utility o σκληρός δίσκος δεν βρίσκεται είναι φάντασμα ένα πράγμα. Τι να κάνω βρε παιδιά γιατί έχουν παίξει τα νέυρα μου. Για να δώ έαν έπαθε κάτι ο σκληρός ξανα ετρεξα το iatkos και μπόρεσα και τον είδα στο disk utility. Τι να κάνω για να προχωρήσω την εγκατασταση με unibeast. Και να μην ξεχάσω το iatkos το απέρριψα γιατί κατά το δεύτερο boot από το σκληρό έμενε η οθόνη στο μήλο που φορτώνει και πάνω στο μήλο εμφανιζόταν ένα εικονίδιο απαγορευτικό.
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Αν και πολύ πρώιμο αποφάσισα να κάνω ένα συγκριτικό ανάμεσα στα δυο πανομοιότυπα λειτουργικά μιας κ πολλά ακούγονται για να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας.. Το συγκριτικό δεν θα είναι σε λειτουργίες αλλά σε επιδόσεις.. Όλα είναι ίδια.. η μόνη διαφορά ανάμεσα στα 2 είναι ότι το Mountain είναι στημένο με DSDT ενώ το Lion χωρίς.. VS Geekbench x32 > 10507 / 10489 Geekbench x64 > 11492 / 11510 Cinebench O GL > 54,08 fps / 50,90 fps CLBench > 373.17 fps / not supported yet BooT Menu / Reminders New UpDate Way Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2012 από MoviemakerGr
axinosgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Update..... Ξεκίνησα και με τη μέθοδο του iboot και εγκατάσταση με original snow leopard... Εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα... Επισυνάπτω φωτογραφίες για να γίνω ποιο κατανοητός......
gigasteo83 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 έχεις καρφωμένο τον δίσκο πάνω σε controller που δεν αναγνωρίζετε Στείλε μας τα specs του συστήματος να δούμε με τι έχουμε να κάνουμε .
yiankap Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Λύθηκε το θέμα με την παράξενη γραμμή που εμφανίζοταν. Μετονόμασα ένα πολύ μικρό partition 100 MB που φαινόταν στο Finder με την περιγραφή "Δεσμευμένο από το σύστημα" σε BootPar (οτιδήποτε με λατινικούς χαρακτήρες κάνει) και όταν έκανα επανεκκίνηση το πρόβλημα εξαφανίστηκε.Προφανώς το Chameleon δεν τα πάει καλά με τα Ελληνικά. Το partition αυτό δημιουργήθηκε με αυτό το όνομα κατά την εγκατάσταση των Windows 7 64bit που προηγήθηκε αυτή του ΟSX. Δεν του είχα δώσει σημασία τόσο καιρό γιατί μέσα στα Windows δεν φαίνεται στον explorer, οπότε μου ξέφυγε. Πάντως ευχαριστώ για τις συμβουλές τον ΜοviemakerGR.
insomnier12345 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 @ insomnier12345 (βιαστικέ) φυσικά και ο φίλος σου μπορεί να δοκιμάσει με όλα αυτά που κυκλοφορούν.. εγώ θα πρότεινα snow σε πρώτη φάση με iBoot - Multibeast. 1) Κάπου είχα διαβάσει πως για κάρτες ATI χρησιμοποιούμε empire efi και όχι iboot. Αληθεύει;; 2) Αν δοκιμάσω iBoot + Multibeast, ας πούμε ότι πετυχαίνει η εγκατάσταση, μετά ένα ένα τα kexts για το κάθε εξάρτημα ή μέσω multibeast??? 3) Aν δοκιμάσω iAtkos να ξεκινήσω πρώτα με L2 και μετά S3v2?? (Εδώ πάλι κατά την εγκατάσταση επιλέγω kexts, και μετά ότι χρειαστώ χειροκίνητα??) Ευχαριστώ και πάλι.
axinosgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 έχεις καρφωμένο τον δίσκο πάνω σε controller που δεν αναγνωρίζετε Στείλε μας τα specs του συστήματος να δούμε με τι έχουμε να κάνουμε . Λοιπόν το σύστημα μου αποτελείται από: 1. Cpu: Intel Core2Duo E6750 2. M/B: Gigabyte GA-X48-DQ6 (Socket 775) 3. N.B.: Intel X48 Chipset 4. S.B.: Intel ICH9R 5. Audio: Realtek ALC889A 6. Lan: Realtek 8111C 7. Storage Interface: South Bridge: 6 x SATA 3Gb/s connectors (SATAII0, SATAII1, SATAII2, SATAII3, SATAII4, SATAII5) supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices Support for SATA RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10 GIGABYTE SATA2 chip: 1 x IDE connector supporting ATA-133/100/66/33 and up to 2 IDE devices 2 x SATA 3Gb/s connectors (GSATAIIA, GSATAIIB) supporting up to 2 SATA 3Gb/s devices Support for SATA RAID 0, RAID 1, and JBOD iTE IT8718 chip: 1 x floppy disk drive connector supporting up to 1 floppy disk drive 8. IEEE 1394: T.I. TSB43AB23 chip 9. I/O Controller: I/O Controller 10. Memory: DDR2 @800MHz (5-5-5-18) 8GB 11. Gpu: Asus GTX 460 12: H/D: Seagate 80GB To sata είναι συνδεδεμένο όπως φαίνεται στη φωτογραφία... Μου κάνει πάντως περίεργο πώς το iAtkos L2 το βλέπει το σκληρό και το disk utility τον φορμάρει και με την μέθοδο Unibeast και iBoot πάω κουβά.... Εννοείται πως στο bios όλα κομπλέ....
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Έχεις 2 controler προτίμησε τον intel στην πρώτη θέση και πρωτεύων.. βγάλε όλους τους υπολοίπους δίσκους από επάνω και δοκίμασε ξανά.. Το Ahci παντού ! Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2012 από MoviemakerGr
samniotis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα κι απο μένα Όντας τελείως άσχετος με το θέμα hackintosh, θα ήθελα να μάθω αν σηκώνει το pavillion dv7-4010 που έχω dual boot με mac os ώστε να συνεχίσω να ψάχνω το πώς... τα χαρακτηριστικά του είναι : Επεξεργαστής Κατασκευαστής AMD Οικογένεια Athlon II Μοντέλο P320 Συχνότητα 2,1 GHz Πυρήνες 2 Μνήμη Μέγεθος 3 GB Τύπος DDR3 Οθόνη Διαγώνιος 17,3 in Ανάλυση 1600x900 WXGA++ Κάρτα γραφικών Κατασκευαστής ATi Μοντέλο Mobility Radeon HD5470 Σκληρός δίσκος Χωρητικότητα 320 GB Ταχύτητα 7200 rpm Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2012 από samniotis
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 @ samniotis @ insomnier12345 ( βιαστικέ ) Οι ερωτήσεις σου δεν έχουν απάντηση.. το hackintosh δεν έχει standars ξεκινάς με 2-3 τρόπους και όποιος σου κάτσει είναι ο κατάλληλος.. από εκεί και πέρα υπάρχουν μόνο εικασίες και προβλέψεις κάτι σαν τα ζώδια ένα πράγμα.. Όλα ισχύουν αυτά που γράφεις και όλα αναιρούνται την επομένη στιγμή.. ακόμα και σε ίδια μηχανήματα.. Τις καλύτερες απαντήσεις τις παίρνεις την ώρα της δοκιμής. Το hackint0sh θέλει ώρες διαβάσματος και ασχολίας.. Εσύ έχεις ήδη μια κάποια εμπειρία σωστά ? ** Ότι γίνει στην πρώτη περίπτωση θα γίνει και στην δεύτερη 99% από εκεί και πέρα ξεκινάς με ότι χρειάζεται η κάρτα σου για να έχεις εικόνα π.χ - x
insomnier12345 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 1) Κάπου είχα διαβάσει πως για κάρτες ATI χρησιμοποιούμε empire efi και όχι iboot. Αληθεύει;; 2) Αν δοκιμάσω iBoot + Multibeast, ας πούμε ότι πετυχαίνει η εγκατάσταση, μετά ένα ένα τα kexts για το κάθε εξάρτημα ή μέσω multibeast??? 3) Aν δοκιμάσω iAtkos να ξεκινήσω πρώτα με L2 και μετά S3v2?? (Εδώ πάλι κατά την εγκατάσταση επιλέγω kexts, και μετά ότι χρειαστώ χειροκίνητα??) Ευχαριστώ και πάλι. Κάποιος βρε παιδά...;;; Επειδή έχω ασχοληθεί μόνο με netbook και iAtkos, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;; Μπορείτε να μου πείτε συνοπτικά τη διαδικασία;; *Και μια ερώτηση ακόμα : Απ' ότι έχω καταλάβει αν ξεκινήσω με iAtkos L2 π.χ. πατάω στο customization και επιλέγω μερικά από τα kexts. Αν δεν έχει κάτι για την κάρτα γραφικών π.χ. στο πρώτο boot τι θα γίνει;; Αν πάλι επιλέξω iboot + multibeast??
samniotis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 @ samniotis Συγνώμη άλλα δεν κατάλαβα, προφανώς για να κάνεις έτσι ή αναφέρθηκα σε κάτι που δεν γίνεται ή σε κάτι που γίνεται και θεωρείται φυσιολογικό Αν μπορείς να με διαφωτίσεις, θα μου κάνεις χάρη μιάς και όπου κι αν ψάχνω, ή θα αναφέρονται σε intel επεξεργαστές μόνο ή θα λένε για mac osx86 σε intel kai amd, γι αυτό και μπερδεύτηκα! επίσης παίζει και ένα netbook (hp mini 110-3500) με atom [email protected] όπου είναι πιο εύκολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις