MoviemakerGr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Όταν καταφέρεις να πας σε Msi κάρτα να δεις τι θα ... Δεις !! Καλοτάξιδος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Thanks man ποια κάρτα έχεις Εσεί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα στο προηγουμενο desktop μου ειχα βαλει hackintosh και ειχα πληρη συμαβατοτητα εκτος τις καρτας ethernet και τωρα θελω να μαθω αν το laptop που εχω εχει πληρη συμβατοτηταπου μπορω να το μαθω δεν θυμαμαι πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα στο προηγουμενο desktop μου ειχα βαλει hackintosh και ειχα πληρη συμαβατοτητα εκτος τις καρτας ethernet και τωρα θελω να μαθω αν το laptop που εχω εχει πληρη συμβατοτηταπου μπορω να το μαθω δεν θυμαμαι πλεον πες μας ποιο λαπτοπ εχεις να σου πουμε...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Thanks man ποια κάρτα έχεις Εσεί ? Τώρα δεν έχω.. los poulos και οι 2 για 560Ti την βλέπω όμως .. η Msi η Gigabyte.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 πες μας ποιο λαπτοπ εχεις να σου πουμε...! Οριστε Cpu MotherBoard Memory Graphic onboard Graphic ATI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Οριστε Cpu MotherBoard Memory Graphic onboard Graphic ATI δοκιμασε μια με το iatkos lion και πες μας τι εγινε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 δοκιμασε μια με το iatkos lion και πες μας τι εγινε... Δεν θελω το iAktos θελω αν τρεχει την κανονικη πληρη εκδοση και οχι πιραγμενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hackintosh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Μια γρήγορη ερώτηση, το Snow Leopard (10.6.1-10.6.2) υποστηρίζεται από AMD επεξεργαστές; Έχω κατεβάσει την LeoHazard έκδοση που υποστηρίζει Intel/AMD επεξαργαστές, αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου αν το laptop μου καταφέρει να το τρέξει. Μπορώ μάλιστα να σας δώσω και τ'απαιτούμενα specs, απλά διευκρινήστε μου ποια είναι τα ποιο σημαντίκα. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Μια γρήγορη ερώτηση, το Snow Leopard (10.6.1-10.6.2) υποστηρίζεται από AMD επεξεργαστές; Έχω κατεβάσει την LeoHazard έκδοση που υποστηρίζει Intel/AMD επεξαργαστές, αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου αν το laptop μου καταφέρει να το τρέξει. Μπορώ μάλιστα να σας δώσω και τ'απαιτούμενα specs, απλά διευκρινήστε μου ποια είναι τα ποιο σημαντίκα. Ευχαριστώ! Θα το τρεξει αλλα θα εχεις πολλα lag ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niodadd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Gigabyte MB Z68A-D3H-B3 αυτο το mobo ειναι συμβατο με την μεθοδο του kakewalk? τα υπολοιπα ειναι επεξεργαστης 2500κ ,μνημες corsair ddr3 1600mhz ,vga ati radeon 6780 shaphire 1 gb ddr5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Gigabyte MB Z68A-D3H-B3 αυτο το mobo ειναι συμβατο με την μεθοδο του kakewalk? τα υπολοιπα ειναι επεξεργαστης 2500κ ,μνημες corsair ddr3 1600mhz ,vga ati radeon 6780 shaphire 1 gb ddr5 Πυρ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hackintosh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Θα το τρεξει αλλα θα εχεις πολλα lag ομως Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα έχω lag μόνο και μόνο επειδή είναι AMD; Κατέβασα μια άλλη έκδοση την SnowLeo που εγγυάται την εγκατάσταση σε AMD επεξαργαστές. Ο επεξεργαστής μου είναι AMD Athlon II P320 Dual-Core Processor, κάρτα γραφικών ATI Mobility Radeon HD 5145, 4gb ram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niodadd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Πυρ !! Στην λιστα με τα mobo του kakewalk οταν προσπαθω να φτιαξω usb boot osx lion δεν υπαρχει το mobo μου..να διαλεξω καποιο αλλο που μοιαζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Στην λιστα με τα mobo του kakewalk οταν προσπαθω να φτιαξω usb boot osx lion δεν υπαρχει το mobo μου..να διαλεξω καποιο αλλο που μοιαζει? Oui .. και μετά multibeast με το δικό σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις