Nix_ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Εμενα παλι, ενω ολοκληρωνεται η εγκατασταση του 10.4.7, ο bootloader των Windows δεν μου αφηνει να μπω στο ΟS. Δοκιμασα και το αρχειο "chain0" αλλα μου βγαζει οτι δεν μπορει να βρει το path. Ερωτηση: αν εγκαταστησω καποια λινουξ διανομη, ο grub θα μπορεσει να διαβασει οτι υπαρχει το OS X?
tarrasque Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 To egatesthsa sto IBM laptop mou (R40) kai paei SFAIRA! Statherotato (gia thn wra). To laptop ehei Centrino 1.4 512ram kai vrhke kanonika thn karta hxou kai thn karta grafikwn ATI. Auto pou den doulevei akomh einai h mini pci intel Wireless Card, alla katevazw ena upgrade pou fainetai na lynei to provlima. Epishs ston Safari den egatastathike swsta to flash plugin, kati pou omws egine mia hara me ton firefox! Epishs egatastathikan apsoga oi trial ekdoseis twn Dreamweaver8, Flash8, PhotoshopCS2 kai Office 2004 for MAC. Ola doulevoun tzami! Etsi kai doulepsei h wireless card ekleise to kefalaio Windows (mehri h MS na vgalei kati kalytero). αν βρεις λύση στο θέμα της wireless please ποσταρε το !
haHa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Ερωτηση: αν εγκαταστησω καποια λινουξ διανομη, ο grub θα μπορεσει να διαβασει οτι υπαρχει το OS X? Ναι, εγω μεσω grub κανω boot..
Snolly Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν: Καλά και φρέσκα νέα. Καταφέρανε και σπάσανε/δημιουργήσανε πυρήνα OS X 10.4.8 και έχει ήδη κυκλοφορήσει έκδοση του JaS που τον περιέχει. Μέχρι τώρα όλες οι χακεμένες εκδόσεις του OS X 86 ήταν με τον 10.4.3 πυρήνα σπασμένο από τον Maxxuss. Τι σημαίνει αυτό: Ήδη δημιουργήθηκε ένας driver από τον omni που επιτρέπει στο 99% των καρτών nVidia να έχουν πλήρη λειτουργικότητα: Αλλαγή ανάλυσης, QE, CI, OpenGL κλπ κλπ. Τώρα πλέον ασχολούνται με την υποστήριξη dual monitor κλπ κλπ λεπτομέρειες. Για να καταλάβετε, το kext (kernel extension) που έφτιαξε ο omni δεν είναι drivers για nVidia αλλά επιτρέπει στους ORIGINAL nVidia drivers της Apple να λειτουργήσουν με όλες τις κάρτες. Σύντομα αναμένεται και λύση για τις ATI κάρτες. Πάμε και στα links (τα μη πειρατικά): Omni Titan - Enables nVidia GFX support http://omni.starchaser.org/titan/ Επίσης για τα γνωστά patchαρίσματα των drivers για τις ATI X1600/X1800, Realtec κάρτες δικτύου κλπ δείτε εδώ: http://installers.dl.am/ To blog του νέου πυρήνα: http://semthex.freeflux.net/ Όσο για την έκδοση του OS X που περιέχει τον νέο 10.4.8 "σπασμένο" πυρήνα αν δείξετε ιδιαίτερο ζήλο και με λίγη διπλωματία θα την βρείτε εύκολα. Αυτά, για απορίες σφυρίχτε. @ paredwse - ΨΗΘΗΚΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ MacBook Pro αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ γιατί: 1. Έχει ΠΟΛΥ περισσότερα λεφτά από ό,τι έχει στο εξωτερικό. 2. Κανένας από τους προμηθευτές δεν κάνει δόσεις πέρα από το fnac που είναι ακόμα πιο ακριβό και από τους ακριβούς. Η Systemgraph για να κάνει δόσεις με υποχρεώνει να πάρω και το protection plan της. Η έκδοση μόνο με την εγγύηση πρέπει να πληρωθεί μετρητοίς. 3. Μου φαίνεται τραγικά ΗΛΙΘΙΟ να πρέπει να "παρακαλέσω" την οποιαδήποτε rainbow να κάνω μια αγορά της τάξης των 2500 ευρώ. Που ακούστηκε να θέλει ο πελάτης να στα ακουμπήσει και εσύ να το παίζεις δύσκολος. 4. Με 700 που μου βγαίνει παραπάνω το MacBook Pro στην Ελλάδα από ότι στην Αμερική πάω Αμερική, μένω στο φίλο μου τον Θόδωρα και 3 ημέρες και το αγοράζω εκεί και μου βγαίνει μια ή άλλη και θα ξαναπάω και Νέα Υόρκη που μου έχει λείψει. Όποτε ναι ρε. Χακεράς του OS X για όσο μπορώ. :p
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 [...]@ paredwse - ΨΗΘΗΚΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ MacBook Pro αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ γιατί: 1. Έχει ΠΟΛΥ περισσότερα λεφτά από ό,τι έχει στο εξωτερικό. 2. Κανένας από τους προμηθευτές δεν κάνει δόσεις πέρα από το fnac που είναι ακόμα πιο ακριβό και από τους ακριβούς. Η Systemgraph για να κάνει δόσεις με υποχρεώνει να πάρω και το protection plan της. Η έκδοση μόνο με την εγγύηση πρέπει να πληρωθεί μετρητοίς. 3. Μου φαίνεται τραγικά ΗΛΙΘΙΟ να πρέπει να "παρακαλέσω" την οποιαδήποτε rainbow να κάνω μια αγορά της τάξης των 2500 ευρώ. Που ακούστηκε να θέλει ο πελάτης να στα ακουμπήσει και εσύ να το παίζεις δύσκολος. 4. Με 700 που μου βγαίνει παραπάνω το MacBook Pro στην Ελλάδα από ότι στην Αμερική πάω Αμερική, μένω στο φίλο μου τον Θόδωρα και 3 ημέρες και το αγοράζω εκεί και μου βγαίνει μια ή άλλη και θα ξαναπάω και Νέα Υόρκη που μου έχει λείψει. Όποτε ναι ρε. Χακεράς του OS X για όσο μπορώ. :p Κάθαρμα χακερά θα σε ισοπεδώσω. 1. βλ. απάντηση 4. 2. Το Protection Plan της Systemgraph δεν είναι καθόλου άσχημο - σιγά τα παραπάνω λεφτά. 3. Δεν διαφωνώ καθόλου εδώ. 4. Και γιατί δεν το κάνεις ρε μάγκα χακερά; Άντε να μας φέρεις και τίποτις από Νέα Υόρκη. ΥΓ: Ακούγεται ότι σύντομα θα δούμε το MacBook με Core 2 Duo. Εκεί να δω τι δικαιολογίες θα σκαρφιστείς, παλιοχακέρι...
Snolly Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 2) το multirama κάνει δόσεις και πουλάει ακόμα iMac PowerPC και ασπρόμαυρα iPods στην ίδια τιμή και πιο ακριβά από τα καινούρια για να πιάσουν θύμα την θεία μου την Ελένη. http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MP3AppleiPod&cp_id=56022 Θαυμάστε!
xalia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 πηγαίνετε από το κατάστημα, σήμερα που πέρασα (mall) είχε imac intel και κανονικά ότι έχει φέρει η rainbow είδα και στο fnac τα νέα ipod και έμεινα @@@@@κας!
ATG Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Επιβεβαιώνω. Το κατάστημα (multirama) στο mall έχει imac με intel core 2 duo. (Απο εκεί πήρα και το MBP).
Snolly Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Πορωθείτε http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=32482 Are you ready to rock? .. I hope Just another version of "Nebukadnezar" hit the scene. Now supports 100% correct clocking with any CPU, the sound issues are solved, video too and it runs tight on any AMD and INTEL CPU. No longer FSB setup since it simply runs totally new and advanced techniques on clocking. Old crap code needed this value was replaced with whole new one which are fast, more compatible, offering you a accuracy of ~1Hz. Grap a copy now from the IRC channel. overview of other improvments in "Nebu" so far: VMWare support VMware is supported on AMD without necessary boot options, with Intel machines you need to use -vmware bootoption to force the AMD/Vmware code to be run. FULL AMD support with GUI The new kernel provides everything needed to run a full featured OSx86 on a AMD SSE3 compatible processor. To run GUI you need to get the rufus patched bins, they include special opcode for a function in kernel which enables the AMD support in them. free FSB selection Because of the heavy demand from the overclocking and AMD64 people I added a free selectable fsb option and skipped the conecpt of only common values as bootflags. You can still use the old ones if you have them already in use. CPU autodetection Kernel detect now if you run AMD or INTEL and will select proper code for each manufactor. No need for diffrent kernels anymore. Multiple Core Problems fixed Some machine crashed because of wrong detection of cores available, this issue has been fixed. Video Problem solved We solved a minor issue with video playback on AMD but this is still experimental. hope you enjoy it! And there is still space for improvements.
Nix_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Μια ερωτηση: Ο Intel Pentium 4, SSE3 ειναϊ ? Σας ευχαριστω
mike-intosh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μια ερωτηση:Ο Intel Pentium 4, SSE3 ειναϊ ? Σας ευχαριστω Εξαρτάται...το cpu-z στο λέει αυτό. Κατέβασε το (δεν είναι παράνομο) απ'το link : http://makosxgr.pbwiki.com/f/cpu-z-133.rar
@topos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Αδερφια εκανα install τα 10.4.6...Πηρε περιπου 2,5 ωρες για να ολοκληρωθει η εγκατασταση αλλα μετα μου πετουσε b0 error πριν κανει boot...Ξερει κανεις τι σημαινει?
Flying_Dutchman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μπες σ'αυτο το forum και δες http://forum.insanelymac.com/ Επισης, εδω http://forum.insanelymac.com/index.php?showforum=18 Κανε ενα search και θα παρεις αρκετες απαντησεις.Το ζητημα σου ειναι σχετικα κοινο και εχει να κανει (απ'οσο θυμαμαι) με προβλημα στη διαδικασια boot
Προτεινόμενες αναρτήσεις