Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου λές πού μπορώ να βρώ συμβατό με 14 ευρώ;;;

Πέντ' έξι topic πιο κάτω από αυτό... :lol:

http://www.insomnia.gr/topic/427193-usb-wifi-adapter-mac-os-x-compatible/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πέντ' έξι topic πιο κάτω από αυτό... :lol:

http://www.insomnia.gr/topic/427193-usb-wifi-adapter-mac-os-x-compatible/

Φίλε μου, αν δεν το πρόσεξες, εγώ το άνοιξα αυτό το θέμα. Οι απαντήσεις που δόθηκαν αναφέρονται κυρίως στο Alfa Wireless adapter, το οποίο ξεπερνάει τα 30 €... Γι' αυτό ρωτάω. Πού μπορώ να βρω στικάκι wifi συμβατό με mac os με 14 ευρώ, όπως είπε και ο MovieMakerGr, πρώην Cham???

Φίλε μου, αν δεν το πρόσεξες, εγώ το άνοιξα αυτό το θέμα. Οι απαντήσεις που δόθηκαν αναφέρονται κυρίως στο Alfa Wireless adapter, το οποίο ξεπερνάει τα 30 €... Γι' αυτό ρωτάω. Πού μπορώ να βρω στικάκι wifi συμβατό με mac os με 14 ευρώ, όπως είπε και ο MovieMakerGr, πρώην Cham???

Αυτό με ενδιαφέρει κι εμένα διότι τον ενσωματομένο αντάπτορα του laptop δεν τον αναγνωρίζει!

Παιδιά, είναι συμβατός ο USB bluetooth αντάπτορας Crypto BDNC 100 με Lion? Γενικά υπάρχουν kexts για τέτοιου είδους αντάπτορες?

Oops... I did it again που είπε και η φίλτατη Britney στα νιάτα της. Δεν πρόσεξα ότι είσαι ο topic starter. :rolleyes: Παρ' όλα αυτά εγώ μιλούσα για την πρώτη πρόταση που έγινε στο topic. Χωρίς να το έχω ψάξει.

Εγώ έχω ένα Intellinet [€14.99+] με Realtek chip, και δουλεύει ικανοποιητικά καλά.

Με ενοχλεί που θέλει το utility, γιατί σε περιβάλλον Lion είναι λίγο ασταθές σαν πρόγραμμα. Κάνει στο άκυρο αποσυνδέσεις-επανασυνδέσεις, θέλει Quit-Reopen πού και πού, χάνει IP-βρίσκει IP. <_< Από σήμα όμως από όροφο σε όροφο σχεδόν κάθετα με το router, είχε 82-86% σήμα τις περισσότερες φορές. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει βελτιωθεί η κατάσταση με τους drivers του, αλλά αν δεν μιλάμε για heavy duty ανάγκες σε full speed μακροπρόθεσμα downloads, είναι μια συμφέρουσα επιλογή. ;)

Εγώ, δηλαδή που το έχω στο netbook της αδερφής μου είναι όλα τα λεφτά, που δεν υποστηρίζεται το δικό της σε hackintosh. ^_^

Χωρίς εμένα δεν κάνετε λεπτό έτσι ! ? :P

Ψαχνεις "Micro Wi_fi adapter" Edimax η Atlantis όπου το βρεις τσιμπατο γιατί εξαφανίζονται στο λεπτό.. Τώρα αν κάνει 16 ευρώ μην με μαλώσεις αυτός που το πουλάει φταίει.. :P και μην περιμένεις να πιάνει όπως της "μαμάς" γιατί εκείνο έχει όσο το μόνιτορ κ κεραία..

Το υπόλοιπο είναι έτοιμο ? Το έφτιαξες ?

MoviemakerGr-πρώην-Cham είσαι ο εγκέφαλος της ελληνικής hackintosh γιάφκας. Τέλος. Be the leader. B)

Επίσης θυμήθηκα ότι λιβανίζανε στου TonyMacx86 το Asus USB N10, λέγοντας μάλιστα ότι ήταν driverless η λειτουργία του.

Δεν ξέρω όμως τι παίζει σε Lion με αυτό. :blink:

Χωρίς εμένα δεν κάνετε λεπτό έτσι ! ? :P

Αυτό είναι αλήθεια.. :)

Το υπόλοιπο είναι έτοιμο ? Το έφτιαξες ?

Όχι δεν το έφτιαξα, ακόμα... Είμαι ακόμα στο στάδιο της αναζήτησης... :) Να ξέρεις ότι όλο και θα σε χρειαστώ πάλι... :)

Έχω να κάνω μία ερώτηση : Τώρα, έχω εγκατεστημένα Windows xp και windows 7. Έστω ότι κάνω ένα partition π.χ. 30 gb και εκεί αφού bootάρω το iAtkos s3 το εγκαθιστώ, κάνοντας όμως erase στο partition αυτό σε Mac Os x extended journaled. Ύστερα, βάζω το δισκάκι των Windows και κάνω repair, μπαίνω από τα windows, και μέσα από το easybcd βάζω ένα entry για το Mac Os x. Δεν θα δουλέψει;;; :unsure:

καλησπερα

ο ποιο ευκολος τροπος για να βαλω OSX86 σε ιντελ ή amd based μηχανημα ποιος ειναι?

Σκεφτομαι να τα βαλω στον σταθερο μου με ιντελ επεξεργαστη και 775 σοκετ και μετα να τα περασω και σε ενα σονυ βαιο που εχω amd based(αν γινεται σε amd)

Φιλικα

Νικολας

Έχω να κάνω μία ερώτηση : Τώρα, έχω εγκατεστημένα Windows xp και windows 7. Έστω ότι κάνω ένα partition π.χ. 30 gb και εκεί αφού bootάρω το iAtkos s3 το εγκαθιστώ, κάνοντας όμως erase στο partition αυτό σε Mac Os x extended journaled. Ύστερα, βάζω το δισκάκι των Windows και κάνω repair, μπαίνω από τα windows, και μέσα από το easybcd βάζω ένα entry για το Mac Os x. Δεν θα δουλέψει;;; :unsure:

Βρε μούτρο,κατ'αρχην σου έχω απαντήσει ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα παρά μόνο το Wi_Fi οπότε μην με ρωτάς ξανά για τα υπόλοιπα.. :devil:

2ον Αυτό που θέλεις να επιχειρήσεις είναι αρκετά δύσκολο ακόμα και για πολύ έμπειρο στο Hackint0sh.. και σε περιορίζει και σε πια μέθοδο θα επιλέξεις τελικά.. Εγώ θα έκανα Εγκατάσταση από την αρχή και στα 3 η στα 2 η στα όσα πραγματικά χρειάζομαι..

Δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο από το triple boot σε ένα συμβατό με Hackintosh netbook αυτό είναι το ταβάνι και εσύ το επιλέγεις για πρώτο.. :eek:

καλησπερα

ο ποιο ευκολος τροπος για να βαλω OSX86 σε ιντελ ή amd based μηχανημα ποιος ειναι?

Σκεφτομαι να τα βαλω στον σταθερο μου με ιντελ επεξεργαστη και 775 σοκετ και μετα να τα περασω και σε ενα σονυ βαιο που εχω amd based(αν γινεται σε amd)

Φιλικα

Νικολας

Είναι η μέθοδος iBoot - Multibeast όταν πρόκειται για desktop και καλό είναι να πας snow leopard k update μετά στα lion αν είναι η πρώτη φορά που ασχολείσαι..

Με Amd δουλεύει μεν αλλά με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και πολύ σκλαβιά κ συντήρηση..

Vaio k Amd = Διπλό το κακό..

MovieMakerGr, σε ευχαριστώ που ασχολείσαι τόσο μαζί μου. Λοιπόν. Επειδή δεν θέλω να κάνω format τον δίσκο, δοκίμασα πριν λίγο να εγκαταστήσω το iAtkos S3 v2 στο netbook (Είχε ήδη Windows Xp και Windows 7) και να κάνω αυτό που είπα. Τελικά δεν έγινε. Κατά την επιδιόρθωση των Windows, σβήστηκε απ' ότι κατάλαβα το partition του iAtkos. Αυτό που θέλω να ρωτήσω τώρα , είναι : Έχω ήδη όπως είπα εγκατεστημένα Windows Xp και Windows 7. Γίνεται να περάσω iAtkos σε ένα partition, όπως έκανα πριν λίγο και μετά να εγκαταστήσω έναν ξεχωριστό bootloader έτσι ώστε από εκεί να μπαίνω είτε στο Mac OS X είτε στα Windows??

*Επίσης, αν δεν έκανα πριν επιδιόρθωση των Windows, και φόρτωνα το iBoot, θα μπορούσα να μπω στο iAtkos???

Και πάλι ευχαριστώ.

Διάβασε εδώ > http://prasys.info/2010/09/nawcoms-latest-boot-cd-allows-mbr-installation/ και εδώ > http://www.projectosx.com/forum/index.php?showtopic=2187 (άσχετα ότι είναι για lion) και βγάλε τα συμπεράσματα σου.. Εγώ σου είπα τι θα έκανα για να μην μπλεξω σε ατέρμονες καταστάσεις..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...