WizeMan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 George, εν μέρει έχεις δίκιο, αλλά δεν ζήτησα να δωθεί δημόσια το link.Anyway..rules are rules, my apologies... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike-intosh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Sorry, no more download & torrent links... Ωστόσο το λογισμικό περι του οποίου συζητάμε δεν είναι παράνομο. Απλώς πρέπει να είσαι Apple Developer για να το κατεβάσεις. Συμφωνώ για το προηγούμενο link όμως. Δεν θα επαναληφθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Σήμερα εγκαταστάθηκε με επιτυχία σε ένα PC με motherboard Asrock 775V88+ (VIA PT880), Intel Celeron D 331, 512MB RAM 400MHz, 2 IDE δίσκους και VGA ATI Radeon 9250 AGP 128MB. Πάει σφαίρα, αλλά δεν αναγνωρίζει κάρτα γραφικών και DVD-RW (NEC)... Θα το κρατήσω λίγο καιρό για διάφορους πειραματισμούς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν, χρησιμοποιώ το: MacOSX_10.4.6DVDPATCHED_Myz.iso Φτιάχνω το partition (af και το Linux Shell μου λέει Unknown αλλά το αγνοώ) Κάνω boot από το CD, όπως γράφει ο οδηγός αργεί. Την πρώτη φορά μου έβγαλε οθόνη με μπλέ background και το ποντίκι, και φόρτωνε...περίμενα 25 λεπτά και το έκλεισα. Την δεύτερη φορά μου έβγαλε επιλογή γλώσσας, αλλά ανακάλυψα ότι το ποντίκι δεν κουνιέται (MS Wireless usb πολύ απλό) και επιλέγω την γλώσσα με το πληκτρολόγιο. Περιμένω...περιμένω και κλείνει μόνο του το pc. Έκτοτε όποτε boot-άρω περιμένω περιμένω και πριν επιλέξω γλώσσα κλείνει... Να σας υπενθυμίσω ότι το σύστημά μου είναι: ABit AX8 V2.0 (Υποστηρίζεται είδα στο website) AMD 3500+ Venice, υποστηρίζει SSE2,SSE3. Ati x800gto2 @ x850xt@531:600 2x512 DDR400 Σε Dual Channel Λέτε να μη δουλεύει καλά το συγκεκριμένο ISO ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά ο Core2 Duo δεν υποστηρίζεται;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike-intosh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά ο Core2 Duo δεν υποστηρίζεται;;; Υποστηρίζεται, http://makosxgr.pbwiki.com/hw1046 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Υποστηρίζεται, http://makosxgr.wiki.com Μόνο σε φορητούς απ' ότι φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike-intosh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μόνο σε φορητούς απ' ότι φαίνεται. Οι Core 2 Duo υποστηρίζονται. Η λίστα δεν είναι ολοκληρωμένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike-intosh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Εικόνες απο τον δικό μου υπολογιστή με το OS X x86 10.4.7 : Περισσότερες εικόνες στο link : http://makosxgr.blogspot.com/2006/10/blog-post_21.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν...μετά από 2-3 προσπάθειες ορίστε πως πάει η εγκατάσταση του MacOSX_10.4.6DVDPATCHED_Myz.iso στο Turbo X 12" laptop μου... ελπίζω να δουλέψουν όλα με τη μια...αλλιώς πρέπει να βρω Patches Edit: Τζίφος, όταν περνά στην εγκατάσταση βγάζει Error και λέει Install Again... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike-intosh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Edit: Τζίφος, όταν περνά στην εγκατάσταση βγάζει Error και λέει Install Again... Τι hardware έχει ο Turbo X σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Τι hardware έχει ο Turbo X σου? Processor: Pentium M 1.80 478pin Core Logic: Intel 855GME + Intel 82801DBM (ICH4-M) Chipset Ενσωματομένο BT + WIFI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike-intosh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Processor: Pentium M 1.80 478pin Core Logic: Intel 855GME + Intel 82801DBM (ICH4-M) Chipset Ενσωματομένο BT + WIFI Στην λίστα βλέπω οτι υποστηρίζονται οι Pentium M με κωδικές ονομασίες Banias και Sonoma. Έχω διαβάσει κιολας οτι λειτουργούν 100%. Με το cpu-z μπορείς να δεις την κωδική ονομασία του δικού σου επεξεργαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Codename Dothan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Τα δύο threads που ασχολούνται με εγκατάσταση MacOS σε υπολογιστές τεχνολογίας x86 συγχωνεύτηκαν στο παρόν για καλύτερη πληροφόρηση των μελών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις