Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστω simos805 τελικα μου μπηκε ο ηχος!!!!!μια χαρα!!!! προς το παρον δουλευει κανονικοτατα!!!!

απ οτι βλεπω το pcδουλεθει κανονικα!! δεν εχει καποιο προβλημα!!! αλλα παρατιρω οτι οι drivers που μπικαν δεν ειναι ακριβως για καθε hardware αλλα παρ ολα αυτα δουλευεουν κανονικα!!!!

και κατι που δεν καταλαβα!!!! για να μπω στο macosxθα πρεπει να εψω συνεχεια το cd μεσα η υπαρχει καποια επιλογι να μπαινει αμεσως!!!??????

σας ευχαριστω πολυ!!!!!

ok τελικα bootari και χωρις το cd και τον επεξεργαστι τον αναγνωρισε κανονικα!!!! μονο που δεν αναγνωριζει τουσ εσωτερικουσ σκληρους και δεν μπορω να καταλαβω το γτ!!!!!

Επεξ/σία από zHsHs_87
  • Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευχαριστω simos805 τελικα μου μπηκε ο ηχος!!!!!μια χαρα!!!! προς το παρον δουλευει κανονικοτατα!!!!

απ οτι βλεπω το pcδουλεθει κανονικα!! δεν εχει καποιο προβλημα!!! αλλα παρατιρω οτι οι drivers που μπικαν δεν ειναι ακριβως για καθε hardware αλλα παρ ολα αυτα δουλευεουν κανονικα!!!!

και κατι που δεν καταλαβα!!!! για να μπω στο macosxθα πρεπει να εψω συνεχεια το cd μεσα η υπαρχει καποια επιλογι να μπαινει αμεσως!!!??????

σας ευχαριστω πολυ!!!!!

ok τελικα bootari και χωρις το cd και τον επεξεργαστι τον αναγνωρισε κανονικα!!!! μονο που δεν αναγνωριζει τουσ εσωτερικουσ σκληρους και δεν μπορω να καταλαβω το γτ!!!!!

Τι κάρτα γραφικών έχεις?

Δημοσ.

καλησπερα simos805 η καρτα γραφικον που φοραω ειναι : asus eah 5770

και απ οτι ειδα στο system profile εχει την : ATI Radeon HD 5000

και στης μνημες λεει 8 gb στα 1333mhz ενω η μνημες ειναι στα 1600mhz θα εχω καποιο προβλημα μελοντικα???

Δημοσ.

Και εμένα οι μνήμες είανι 8GB 1366mhz αλά λέει ότι είναι 1333mhz. Πρόβλημα δεν νομίζω να έχεις, απλά ίσος η ταχήτητα της μνήμης να έχει μιωθεί στα 1333mhz, επειδή δεν έχει τα σωστά kexts... Εμένα η κάρτα γραφικών είναι ATi mobility radeon HD 5100/4500 series και δυτυχός δεν έχω βρει ακόμα kexts οπότε, δεν δουλεέυει και πολύ καλά το "mac" μου ως προς τα γραφικά...

Δημοσ.

ως προς τα γραφικα ειναι ετσι και ετσι!!! και απο αναλυση με βολεψε φτανει ειανι αρκτα μεγαλη 1680χ1050 αυτο που διαπιστοσα ειανι οτι οταν το ζωριζω το μηχανιμα κολαει!!!!και πρπειε να το κλησω και να το ξαναανοιξω!!!! και δεν μπορω να κατλαα;βω το γτ ισως γτ δεν μπορει να δουλεψει πληρος ο επεξεργαστης!!!!

αυτο που με τρελενει ειναι που δεν αναγνωριζει τουσ εσωτερικουσ δισκους!!!!!

το multibeast δεν μπορει να σε βοηθησει???

Δημοσ.

ως προς τα γραφικα ειναι ετσι και ετσι!!! και απο αναλυση με βολεψε φτανει ειανι αρκτα μεγαλη 1680χ1050 αυτο που διαπιστοσα ειανι οτι οταν το ζωριζω το μηχανιμα κολαει!!!!και πρπειε να το κλησω και να το ξαναανοιξω!!!! και δεν μπορω να κατλαα;βω το γτ ισως γτ δεν μπορει να δουλεψει πληρος ο επεξεργαστης!!!!

αυτο που με τρελενει ειναι που δεν αναγνωριζει τουσ εσωτερικουσ δισκους!!!!!

το multibeast δεν μπορει να σε βοηθησει???

Όταν λες δεν αναγνωρίζει τους εσωτερικούς σκληρούς τι εννοείς; Όταν πηγένεις στο Computer δεν σου δείχνει τις συσκευές που έχεις συνδέσει και τους δίσκους; Το multi east νομίζω είναι μόνο για kexts που αφορούν τα γραφικά, τα δύκτια τον ήχο κλπ... Δοκίμασε να ανοίξεις το Disk Utility (Applications->Utilities->Disk Utility) και λογικά θα τους δει τους δίσκους.

Εμένα τα γραφικά είναι χάλια, δηλαδή γράφει ότι είναι 3MB η μνήμη, ενώ είναι 512MB, και ενώ η ανάλυση είναι 1366x768, αυτό είναι σε 1024x768. Επίσεις δεν μπορεί να παίξει βίντεο, κολάνε τα βίντεο!!

Δημοσ.

Καλημερα !!!! κατλαβα εναι λογικο μου φαινετε δε υπαρχουν ουτε universal??? οχι δεν τουσ διαβαζει καθολου τους σκληρους μονο στιν εκινηση του βρησκει και μετα τπτ!!!! εντομεταξη απ τα bios ti ahcl , raid , ide τα εχω βαλει ολα πουθενα δεν τους βρησκει!!!

Δημοσ.

Έχεις γυρίσει απο bios σε Achi τους δίσκους ? Εχεις καταπληκτική καρτα γραφικών δε..

Δες τι μπορεί να κάνει φυσικά με τον κατάλληλο επεξεργαστή παρέα..και λινκ για τις αντιστοιχίες.> http://www.primatelabs.ca/geekbench/mac-benchmarks/

Δημοσ.

Καλημερα MoviemakerGr ναι το ειχα γυρισει απ τη πρωτη φορα που δοκιμασα να κανω την εγγατασταση!!!αλλα και παλι δεν τους αναγνωριζει!!!

την ετραξα την αφαρμογη και μου εβγαλε αυτο το αποτελεσμα geekbench

εχω παρτιρισει οτι αν ζορισω λιγο το πς και τρεξω μερικες εφαρμαγες ταυτοχρονα κολαει και μου βγαζει ενα μηνυμα σε ενα γρρι πλαισειο και λεει οτι πρεπει να τον κλησω και να τον ξαναανοιξω!!!!

αυτο μου εβγαλε καπως χαμιλα τα απιπεδα νομιζω εΕ??

post-196058-0-14511100-1321604893_thumb.png

Δημοσ.

Φιλαράκι η εγκατάσταση σου δεν έχει γίνει σωστά..νομίζω το έχουμε ξαναπεί.. Οι δίσκοι που λες οτι δεν βλέπει εναι φορμαρισμένοι σε ide mode με windows επάνω ? Αν ναι θέλει pach για να τους δει.. άλλα αυτό είναι το τελευταίο σκοπός είναι να φτιάξεις την εγκατάσταση σου σε εσωτερικό δίσκο πρώτα αφού αφαιρέσεις όλους τους άλλους από πάνω και τον βάλεις στο Sata 0 η 1 ότι έχεις πρώτο..

Δημοσ.

ακριβως δεν εχει γινει σωστα το ξερω τελικα τους αναγναωρισε τους δισκους ειχε ακομα μια επιλογι στο βιος που επρεπε να τσεκαρω τωρα κομπλε ξεκινω φορματ και εγαταστασι απ τιν αρχη !!! για να βαλω και τα εφτα να κανω παρτισιον απ την αρχη η μετα???τωρα εχω βγαλη τους δισκους και αφηνω μονο τον αρχηκο εναν με 10000 στροφες δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα???μπορεις να μου πεις τι παιζει να εχει γινει λαθος για να προσεξω αν ξερεις??? σε ευχαριστω

Δημοσ.

Θυμάμε στο Snow Leopard ότι υπίρχε στο System\library\systemconfiguration\ ένα αρχείο .plist με το όνομα com.apple.boot.plist. Και θυμάμε ότι εκεί αλάζεις κάτι για να διορθωθεί νη ανάλυση της οθόνης. Στο Lion που είναι το αντίστιχο αρχίο?

Δημοσ.

Καλησπερα τελικα οκ εκαν την εγγατασταση !!!! στον εσωτερικο σκληρο!!!!!υσικα εβαλα τα ιδια kexts!!!!! πρεπει να το κανω να δουλευει φυσιολογικα χωρις να τρωει σκαλοματα και κολιματα!!! θα μπορεσω να χρησημοποιισω τη δυναμη του υπολογιστη?? η θα κολαει με το παραμικρο??????

Δημοσ.

Εξαρτάται από τον επεξεργαστή που έχεις, πόσο καλός είναι, τη μνήμη RAM που έχεις, πόσο γρήγορη και πόσα GB είναι αλά και αν αυτά είναι συμβατά με το Mac OS X και αν το mac os x έχει τα σωστά kexts για αυτά. Ως τώρα σου έχει κολήσει ποτέ και αν ναι, κόλησε όταν έκανες κάτι απλό ή όταν έκανες κάποια δύσκολη εργασία?

Δημοσ.

κατλαβα κοιτα εχω

επεξεργαστη i7 - 975 extrem edition

ram kingston : 8gb sta 1600mhz

το ποσο σημβατα ειανι το ψαχνω!!! μου κολισε και οταν αντεγραφα πολλα προγραματα μαζι και ειχα ανοιχτα explorer skype και τετοια και οταν εκαν update

ααα κατι που ξεχασα δεν μπορω να βαλω το κωδηκο μ στο appstore υπαρχει καποια λυση γιαυτο???προς το παρον το πς φαιρετε καλα μη το ματιαξω!!!!

αρκετα καλυτερ απαο πρινα λαλ ακομα νομιζω θελει δουλεια!!!!

post-196058-0-33499500-1321641579_thumb.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...