proalless Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Posted by Pradeesh on September 5, 2010 http://prasys.info/2010/09/nawcoms-latest-boot-cd-allows-mbr-installation/ (Pradeesh δημιουργός του empire efi) μιλάει για την 0.3.0 version ενώ τελευταία version είναι 0.3.1 του Δεκέμβρη 2010 φορμάρεις μόνο το κομμάτι του δίσκου που θέλεις σε journaled ενώ αν πατήσεις στο option του δίσκου θα δεις ότι είναι ήδη σε mbr και οχι σε guid τα υπόλοιπα όπως όλες οι εγκαταστάσεις
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Η με τον MyHack installer που εννοούσα εγώ,μιας και η εγκατάσταση μου είναι Lion. "Last Updated: 2011/08/11"
Simos805 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Πώς μπορώ να βρω το σωστό οδηγό kext για την κάρτα γραφικών μου? Έχω βρει διάφορα μα τελικά δεν έκανα τίποτα...
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Πώς μπορώ να βρω το σωστό οδηγό kext για την κάρτα γραφικών μου? Έχω βρει διάφορα μα τελικά δεν έκανα τίποτα... Έχει γίνει ένα μπέρδεμα με την κάρτα σου το οποίο με μπέρδεψε κ'εμενα .. έχει μετονομάσει η amd το chip σε 54χχ κατι ? και θέλει και framebuffer διορθωμένο.. αρχίζω να φοβάμαι πως δεν... Θα το ψάξω λίγο καλύτερα και θα σου πω.
Simos805 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ποιο δωρεάν πρόγραμμα προτείνετε για εγγραφή αρχείων dmg σε DVD?
x_vagos_x Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Applications>Utilities>Disk Utility [δεν μιλάω greeklish]
Simos805 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Για windows, για mac την ξέρω την εφαρμογή disk utility αλά δυστυχώς έχω mac...
x_vagos_x Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 A, σόρρυ. http://www.acutesystems.com/scrtm.htm ?? Δεν είναι free. Αλλά είναι 15ήμερο trial.
Simos805 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Σε ευχαριστώ. Φαίνεται να είναι καλό. Εγώ πριν είχα το Power ISO μα όταν πήγα να γράψω το iAktos L1 (το Mac OS X Lion bootable για PC) μου έλεγε στο τέλος ότι "η εγγραφή έγινε αλά με λάθοι". Με το TransMac όμως δεν έγινε τίποτα περίεργο οπότε λογικά το αρχείο έχει γραφτεί σωστά...
x_vagos_x Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μακάρι. Εγώ δεν τα εμπιστεύομαι αυτά τα πολυ-προγράμματα με τα iso/bin/dmg.... Είναι για μένα "εύθραυστα αρχεία" τα εικονικά για να πειραματίζεσαι με conversion κ.λπ. Προτιμώ να βρω μια άλλη έκδοση που να έρχεται έτοιμη σε iso, παρά να μπερδεύομαι με μετατροπές
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μακάρι. Εγώ δεν τα εμπιστεύομαι αυτά τα πολυ-προγράμματα με τα iso/bin/dmg.... Είναι για μένα "εύθραυστα αρχεία" τα εικονικά για να πειραματίζεσαι με conversion κ.λπ. Προτιμώ να βρω μια άλλη έκδοση που να έρχεται έτοιμη σε iso, παρά να μπερδεύομαι με μετατροπές +1 Mate έχεις τρέξει Geekbench στα μηχανήματα σου ? Αν ναι πες τα Scores.
Vasilis 07 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Ποιο δωρεάν πρόγραμμα προτείνετε για εγγραφή αρχείων dmg σε DVD? Transmac. Έγραψα το iatkosl1 χωρίς κανένα πρόβλημα.
x_vagos_x Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 +1 Mate έχεις τρέξει Geekbench στα μηχανήματα σου ? Αν ναι πες τα Scores. Να σου πω, δεν εκανα καν τον κοπο γιατι ειμαι ευχαριστημενος anyway. Θα το τρεξω ομως το απογευματακι και θα σας πω.
Simos805 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Transmac. Έγραψα το iatkosl1 χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε εσένα δουλεύει το L1? Διότι σε εμένα έκανε την εγκατάσταση κανονικά και μετά κολάει στο μήλο.
Vasilis 07 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Σε εσένα δουλεύει το L1? Διότι σε εμένα έκανε την εγκατάσταση κανονικά και μετά κολάει στο μήλο. Δουλεύει κανονικότατα Κάνε εγκατάσταση ξανά και βάλε τα σωστά kext για το hardware που έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις