x_vagos_x Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 MPlayerX [free, με τα πάντα όλα από χαρακτηριστικά. Mac App Store only.] Ο VLC είναι πολύ παιδικός και windows-ικός μπροστά του.
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 http://osxdaily.com/2011/11/04/install-os-x-lion-on-a-hackintosh-the-easy-way-with-unibeast/
fonsde Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 η mobo μου (p7p55d-e pro) εχει επιλογες για boot usb zip και usb fdd. Τι απο τα 2 διαλεγω?
Κomos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 δοκιμασε και πες μας λογικα μονο με ενα απο τα 2 θα μπουταρει
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 η mobo μου (p7p55d-e pro) εχει επιλογες για boot usb zip και usb fdd. Τι απο τα 2 διαλεγω? Κανένα από τα 2 δεν θα δουλέψει.. πρέπει με κάποιον τρόπο να βρεις USB HDD η σκέτο HDD με το όνομα του stick. Υπάρχουν bios που πρέπει να το κάνεις πρώτα Add με + - συνήθως, υπάρχουν bios που πρώτα πρέπει να διαλέξεις προτεραιότητα δίσκου και μετά Boot συσκευής...
fonsde Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 επισης για κατι λαπτοπια hp που εχω, πως μπορω να μαθω αν δεχονται macosx
discoboyminimal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Καλό αυτό, ξεκίνα λοιπόν ψάχνοντας αναφορές κ υλοποιήσεις στο Net γύρω απο το mothrboard σου,η το chipset σου,η τον επεξεργαστή σου. Η διαδικασία είναι εντελώς διαφορετική γιατί χρειάζεσαι για amd αρχής γενομένης.. βρηκα ενα ετοιμο iso , γιατι το να δημιουργησω το δικο μου με kext δεν μπορεσα..εχει μεσα το mach_kernel ολα ωραια..ολα καλα..κανο εγκατασταση..μετα την επανεκινηση δινω x -v -s cpu=1 busratio=14 arch=i386 και μπουταρει..ολα ωραια ολα καλα..χωρις driver για καρτα γραφικων και ηχου..αλλα κλαιν αυτα τα βρισκω στο τελος..τελοσ παντων ασχολουμε με το osx κλεινω το pc. την αλλη μερα δεν μπουταρει...τρωω crash screen πανω στο μιλαρακι...εφαγε γυρο στις 4 εγκαταστασεισ μετα..το ιδιο σκηνικο..στο 2 booting παντα τρωει crash ..και με -x -v -s cpu=1 busratio=14 arch=i386 αλλα και με arch=nforce64 .. :S
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Το bios το έχεις τσεκάρει ότι δεν στο κάνει Reset στο δεύτερο Βοοτ ? το -s γιατί το βάζεις ? Το kernel σου τι είναι ? x32 ? αλλάζεις bootloader μεταξύ των boot ? επισης για κατι λαπτοπια hp που εχω, πως μπορω να μαθω αν δεχονται macosx Υπάρχουν πίνακες συμβατότητας στο Net.η ανέβασε εδώ χαρακτηριστικά να σου πούμε.
discoboyminimal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Το bios το έχεις τσεκάρει ότι δεν στο κάνει Reset στο δεύτερο Βοοτ ? το -s γιατί το βάζεις ? Το kernel σου τι είναι ? x32 ? αλλάζεις bootloader μεταξύ των boot ? ναι δεν κανει reset..το -s το εβαλα μπας και..αλλα και χωρισ αυτο καμια διαφορα..το kernel x32 ειναι..και δεν αλαζω bootloader..το cd βγενει αφου τελειωσει το install αν και δοκιμασα να το εχω μεσα αλλα και παλι τα ιδια..τι παιζει να γινεται... :\ συγκεκριμενα 10.6.1 προσπαθω να περασω..και με το verbose δεν τρωω καποιο panic error..αλλα κολαει καπου μετα τα ethernet αφου φορτωσει 2 mac address...θεσ ν ανεβασω ενα screenshot?η καποιο βιντεακι να δεισ τι παιζει?
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Ανέβασε ένα screenshot πότε δεν ξέρεις.. Κλείσε τα όλα από το bios και ethernet,και ήχο.και προσπάθησε να κάνεις ένα xtract DSDT όταν είσαι μέσα μήπως και έτσι καταφέρεις να "κλειδώσεις' το boot σου. Σε γενικές γραμμές είναι αξιοσημείωτο,αν δεν κάνει reset bios όπως είπες τότε δίνω πολλές πιθανότητες όλο αυτό να το κάνει ο Ήχος. Επίσης κατέβασε τον chameleon 752 καντον εγκατάσταση σε ενα stickaki και προσπάθησε και μ'αυτον. Τα προθέματα (-χ cpu klp) προσπάθησε όσο είναι δυνατόν και μη απαραίτητο να τα κρατήσεις σε χαμηλό επίπεδο. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2011 από MoviemakerGr
Simos805 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Έχω ένα laptop TOSHIBA με επεξεργαστή intel core i3 350M 2,27Ghz, RAM 8GB, Motherboard Intel, κάρτα γραφικών ATI Mobility radeon HD 5145 512MB και οθόνη 15,6". Θα καταφέρει να μπει το Snow leopard ή άδικα θα προσπαθήσω;
discoboyminimal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 τωρα δεν μου εβγαλε κατι για το ethernet αλλα παλι σε αυτο το σημειο κολαει..καπου εδω..
sistah Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Έχω ένα laptop TOSHIBA με επεξεργαστή intel core i3 350M 2,27Ghz, RAM 8GB, Motherboard Intel, κάρτα γραφικών ATI Mobility radeon HD 5145 512MB και οθόνη 15,6". Θα καταφέρει να μπει το Snow leopard ή άδικα θα προσπαθήσω; Για χιλιοστη φορα, πρωτου ρωτησουμε, ψαχνουμε στο google και στο Hardware Compatibility του OSX86.
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 τωρα δεν μου εβγαλε κατι για το ethernet αλλα παλι σε αυτο το σημειο κολαει..καπου εδω.. Βγάλε βρε συ το -s από το βοοτ δεν χρειάζεται.. Μπορεί να σε βοήθησε κάποια στιγμή αλλά τώρα δεν έχει χρησιμότητα.. Δοκίμασε με τον bootloader που σου είπα χωρίς -χ τσέκαρε και το fakesmc σου ότι υπάρχει και φορτώνει.. Έχω ένα laptop TOSHIBA με επεξεργαστή intel core i3 350M 2,27Ghz, RAM 8GB, Motherboard Intel, κάρτα γραφικών ATI Mobility radeon HD 5145 512MB και οθόνη 15,6". Θα καταφέρει να μπει το Snow leopard ή άδικα θα προσπαθήσω; Εύκολα.. Δες εδω για την καρτα σου.. > http://www.insanelymac.com/forum/lofiversion/index.php/t235252.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις