Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γμτ είναι αδύνατο να στήσω το μηχάνημά μου... Κάρτα γραφικών δεν περνάει με τίποτα, και όταν προσπαθώ να φτιάξω το plist με το string απ' το EFI, κρασάρει...

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγκατέστησα το s3 μετά από 1 ώρα εγκατάστασης και όταν πάει να ξεκινήσει μου βγάζει "You need to restart your computer. Hold down the power button ...." Να δοκιμάσω το L1;

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.μπορει καποιος να με βοηθησει στο να εγκαταστησω τα snow leopard στο pc μου?εχω βρει διαφορα iso αλλα δεν μπαινουν καν σε virtualmachine.τωρα τρεχω 7αρια 64μπιτα..

αυτο ειναι το pc μου :

mobo : msi k9n sli platinum, MS-7250, nForce 570 sli, ALC888 - 8 channels (MCP55P),

cpu : amd athlon 64 x2 6000+, x86, x86-64, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2, SSE3

gpu : gigabyte gt 430

ram : 4gb

οποιοσ θελει ασ στειλει και pm. :)

Δημοσ.

Θέλει πολύ κουράγιο για να κάνεις Hackint0sh σε Amd επεξεργαστή..(και αν κάτσει) Αυτό μπορώ να σου πω μόνο.. Δεν ξέρω αν το iAtkos L1 έχει επιλογή για Amd..

Δημοσ.

Καλό αυτό, ξεκίνα λοιπόν ψάχνοντας αναφορές κ υλοποιήσεις στο Net γύρω απο το mothrboard σου,η το chipset σου,η τον επεξεργαστή σου.

Η διαδικασία είναι εντελώς διαφορετική γιατί χρειάζεσαι mach_kernel για amd αρχής γενομένης..

Δημοσ.

Επειδή το αποφάσισα, λέω να στρωθώ για να φτιάξω επιτέλους ένα πολυπόθητο hackintosh. Έχω το netbook Compaq/Hp mini 110c-1030. Από πού θα ξεκινήσω;;

*Όπως έχω πει και πιο πάνω, για μένα είναι απαραίτητο να δουλεύει το wifi...

**Έχω ήδη εγκατεστημένα Windows Xp & Windows 7...

Δημοσ.

Επειδή το αποφάσισα, λέω να στρωθώ για να φτιάξω επιτέλους ένα πολυπόθητο hackintosh. Έχω το netbook Compaq/Hp mini 110c-1030. Από πού θα ξεκινήσω;;

Google

Δημοσ.

Μηδένισε τον δίσκο χώρισε τον στα δυο με το disk utility se guid ένα parition jurn ένα partition msdos.Stickaki έτοιμο με iatkos η εξωτερικό DvD και RUN

Δημοσ.

Ποια έκδοση iAtkos?? Θα το κάψω σε cd γιατί έχω εξωτερικό dvd. Πρώτα mac, μετά windows και μετά αν θελήσω linux? Έτσι είναι η σειρά; Τα Windows Xp όμως που δεν έχω το cd (ήταν προεγκατεστημένα) πώς θα τα ξαναβάλω;; :(

Δημοσ.

Καλό είναι να μην ασχοληθείς με Triple boot.. αρκέσου στο Dual τουλάχιστον προς το παρών.. Αν θέλεις να προβλέψεις όμως διαμέρισμα και για linux καλύτερα να το δημιουργήσεις αλλά να το αφήσεις blank αφορμάριστο... Έκδοση S3 στο έχω γράψει κ σε δυο προηγούμενα ποστς.. Τα προ εγκατεστημένα ξεχνατα.. βρες από φίλο άλλη έκδοση.για να γίνει αυτό πρέπει να κάνεις Clone το κρυφό partition σε άλλον δίσκο και αν σου κάτσει η εγκατάσταση μετά..

Δημοσ.

Τεεελεια... Είδα στο demonoid ότι κάποιος έγραψε σωστά το iAtkos Lion με το imgburn και χάρηκα... Το έγραψα κι εγώ, πήγα να κάνω boot και δεν πήγε ούτε βήμα... Γμτ... Μου φαίνεται θα κάνω την πρώτη εγκατάσταση και μετά θα μπαίνω με το iBoot συνέχεια... Δεν στήνεται με τίποτα το σκασμένο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...