MoviemakerGr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 για lion πρωτα δεν περνας snow και μετα lion? Όχι απαραίτητα.. Εμείς που το πήραμε από την αρχή, εγώ τουλάχιστον κάνω clean install στο Lion direct.
Mercyful_Fate Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Αν είναι πάνω από 40" το bootime έχεις πρόβλημα σε αυτό. κάτι δεν έχει κάτσει καλά.. Μέτρησε το ακριβώς κ πες μας. Επίσης τρέξε ένα Geekbench. Είναι πάνω από 40 δεύτερα. Πολύ πάνω. Μπορεί να κάνει και 2 λεπτά. Βασικά ήδη έχω στο μυαλό μου να κάνω ενα optimization, να δω τι δεν φορτώνει σωστά ή καθόλου και να το τροποποίησω/πετάξω. Σήμερα μου έκανε και το εξής κουλό: ενώ έβαλα password στο login screen (το οποίο password συχνά πυκνά θέλει 2 φορές να για το πάρει ), άρχισε να φορτωνει το desktop και μετά από λίγα δεύτερα με ξαναπετάει στο login screen!!!! :lol:
fonsde Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 α δεν το ξερα guide για clean install lion που υπαρχει?
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Είναι πάνω από 40 δεύτερα. Πολύ πάνω. Μπορεί να κάνει και 2 λεπτά. Βασικά ήδη έχω στο μυαλό μου να κάνω ενα optimization, να δω τι δεν φορτώνει σωστά ή καθόλου και να το τροποποίησω/πετάξω. Σήμερα μου έκανε και το εξής κουλό: ενώ έβαλα password στο login screen (το οποίο password συχνά πυκνά θέλει 2 φορές να για το πάρει ), άρχισε να φορτωνει το desktop και μετά από λίγα δεύτερα με ξαναπετάει στο login screen!!!! :lol: Αν είναι τόσο πολύ δεν έχεις σωστή εγκατάσταση.. Και κατά πάσα πιθανότητα ούτε σωστό Sata.To optimization δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα.. @fonsde Το iAtkos L1 είναι ένα από αυτά.. για να φτιάξεις δικό (stickaki)σου πρέπει να ξέρεις εκ των προτέρων περίπου τι kext χρειάζεσαι..
DimAslan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Γιατίρε γμτ να μην μπορείς να βάλεις απλά έναν οδηγό και να παίζει η vga;
fonsde Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 ειναι πιο ευκολο κατευθιαν σε lion ? η καλυερα snow καιμ μετα lion?
sistah Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Το λοιπον, succesful installation: Lion 10.7 σε Asus P5Q Q9400 @2.66GHz Ati 4850 MSI 1GB 2+1GB RAM Kingston 800MHz Αρχικα ξεκινησα με iAtkos L1 μιας και ειχα SL απο τον ιδιο, ομως μου εβγαζε το ιδιο προβλημα με τον Dbzakias2 (see below) Παιδες θελω τη βοηθεια σας για αλλη μια φορα (και ελπιζω να'ναι η τελευταια) παω να κανω την εγκατασταση με το iatkos l1 και μου βγαζει αυτο (βλεπε εικονες) τι να κανω; σε αυτον τον δισκο ειχα εγκαταστησει παλια το hazard 10.6.6i αλλα οταν δοκιμασα και με το hazard παλι, το ιδιο μου εβγαλε! Πρεπει να κανω κατι με τον δισκο ή να γραψω κατι αλλο εκτος απο -v; οριστε τα specs μου: KOYTI: Asus TA-D11 Black, Eπεξεργαστής: Intel Core i5 -760 (s1156, 2.8 MHz, Cache 8MB), Μνήμη: 4GB DDR3-1600 Ram (2 x 2GB) KINGSTON HYPER-X, M/B: ECS P55H-A Black Edition, Σκληρός Δίσκος: 1TB 1000GB SEAGATE SATA2 32MB CACHE, Οπτικό μέσο: DVD±RW Dual Layer 20x, Kάρτα γραφικών: MSI N275GTX TWIN FROZR OC ME 896MB GDDR3, Τροφοδοτικό: DEER DR-8600BTX 600W 14CM FAN παρ'ολο που ειχα σε AHCI τους δισκους μου. Με τα πολλα παω σε tonymac. Mου εβγαζε ενα kernel που δεν προλαβαινα να δω γιατι μου εκανε reboot ενω εκανε reading απο τον installer, το οποιο καταφερα να δω βγαζοντας video. ηταν το: ACPI table not found: DSDT.aml Τελικα καταφερα να κανω install τα Lion μονο με το rBoot με την βοηθεια αυτου του thread. Μετα ολα πηγαν νερακι, οι drivers μπηκαν με multibeast και η ethernet απο to osx86.net (user και pass για να μην κανετε account: user istodiaolo pass asdf) Ομολογω οτι κανει γρηγοροτερο boot απο το SL και γενικα πολυ καλυτερα ολα.λολ. στο στάδιο του bootloader το παιρνάω κανονικά στο Apple Installation πρόβλημα εμφανίζεται. Δοκίμασα προχθες να εγκαταστήσω το SL μέσω του δικού μου χάκιντος στο δευτερο σκληρό και να τον βάλω μετά στον Asus P5Q αλλά αποτυχία. (δοκίμασα με iBoot όμως όχι με EFI.) ;( Εγω ποτε δεν καταφερα να βαλω SL με tonymac, βεβαια δεν ηξερα και πολλα τοτε. Με iAtkos εγινε πιο γρηγορα η δουλεια αλλα ειχε θεμα η 4850. Εκανα αμην για να βρω drivers.
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Super ! k Συγχαρητήρια.. Πόσο χρόνο σου πήρε ? Και εγώ παρέλαβα ένα ολοκαίνουριο HP Mini 110-1150ev και το "περιποιούμαι" τώρα. Παράλληλα ετοιμάζω και ένα configuration για σταθερό με GA-H67 Gigabyte αρχικά με την ενσωματωμένη κάρτα κ βλέπουμε..
sistah Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Super ! k Συγχαρητήρια.. Πόσο χρόνο σου πήρε ? Και εγώ παρέλαβα ένα ολοκαίνουριο HP Mini 110-1150ev και το "περιποιούμαι" τώρα. Παράλληλα ετοιμάζω και ένα configuration για σταθερό με GA-H67 Gigabyte αρχικά με την ενσωματωμένη κάρτα κ βλέπουμε.. Σ'ευχαριστω! Συνολο με τις αποτυχιες του iAtkos 9 ωρες. Σε λιγο καιρο θα εχω ενα asus eee 1101HA και λεω να δοκιμασω πως θα ειναι με mac αν και δεν εχω δει πολλες επιτυχιες ως τωρα απο αλλους.
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Γενικα με legacy πρεπει να εχεις μια παραπανω ταση μαζοχισμου .. σου ευχομαι ολα να πανε το ιδιο καλα.. και εγω στο βασανο με το BCM 4312 WiFi ειμαι.. τωρα παω απ'την αρχη γιατι το εσκισα μια...
insomnier12345 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 @MoviemakerGr Αν το περάσεις στο Hp Mini που παρέλαβες, please πες μας λεπτομέρεις, ενδιαφέρομαι....
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Τα εχω περασει ηδη.. απλα το συγκεκριμενο μοντελο εχει 2 θεματακια και αυτη την φορα δεν θα το αφησω στην κακομαθημενια του. Confligarei to kext που αναγνωριζει το Wi_Fi με το ethernet.Την εχω την λυση αλλα δεν θελω να περασει το δικο του,θελω να γινει οπως "πρεπει". Και το κεχτ ηχου ενω δουλευει Super δεν μου δουλευει το volume..και εδω την εχω την λυση αλλα οπως ειπα πιο πανω κ επειδη πραγματι ειναι ολοκαινουριο - κουκλα θελω αυτο να εχει συνεπεια κ στο εσωτερικο του.. iAtkos S3 βαζεις απο τα λιγα netbooks που ο netbookinstaller ενω το αναγνωριζει κανει ζημια αντι δουλεια.
hawkj83 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά επειδή είναι αδύνατον να διαβάσω 296 σελίδες και επειδή στην 1η σελίδα τα links περί εγκατάστασης mac osx δεν λειτουργούν, υπάρχει κάποιος άλλος οδηγός για native ή vmware install; Ευχαριστώ!
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Τρέξε ένα Hardware Info και ανάρτησε μας τα αποτελέσματα..
hawkj83 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Laptop (vaio nw11z) • Processor: Intel T6500 with two cores and 2.10 GHz clock rate • Graphics: Radeon Mobility Radeon HD 4750 with 512 MiByte VRAM • Display: 15.5 inch X-black LCD (16:9) with a resolution of 1,366 x 768 pixels • 4 GiByte DDR2-SDRAM (2/2 occupied, max. 8 GiByte) • 500 GByte hard drive capacity (SATA, 5400 rpm) • Blu-ray Disc drive (BD ROM/ DVD+-RW/+-R) Desktop i5 3.33 6 gb ram ati radeon hd 4800 series
Προτεινόμενες αναρτήσεις