MoviemakerGr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 ρε μάγκες καμία ιδέα για εμένα; H 4870 θα σε παιδέψει κι'αλλο φίλε μου.. Βάλε την άλλη κάρτα που έχεις και την ξέρεις ? πάνω τελείωσε τον,και μετά βαλτην στην θέση της να ξέρεις ότι είναι μόνο κάρτα ότι σου απομένει. Ο Tonymac έχει κάνει μια πατάτα.. για να κερδίσει συμβατότητα στα καινούρια, έχει χάσει από τα πιο παλιά.. ψάξε κ μια πιο παλιά ver του ιΒοοτ.
kebinB Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 δλδ τώρα δεν παιρνάει στο installation λόγω της 4870;
DimAslan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Εγώ θα έλεγα χωρίς να ξέρω καλά από hackintosh, να δοκιμάσεις το hardware για να δεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.... Δηλ. Windows περνιούνται σωστά; Μήπως κάτι έχει πρόβλημα (μνήμες, κάρτα γραφικών, κλπ) και δεν το γνωρίζεις;
fonsde Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα για ASUS P7P55D-E PRO Ati 5770 πιον οδηγο να ακολουθησω?
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 δλδ τώρα δεν παιρνάει στο installation λόγω της 4870; Ζήτησες μια ιδέα .. Την πήρες.. με Double panic φίλε μου απο κάπου πρέπει να ξεκινήσεις για να φτάσεις κάπου.. κανείς δεν ξέρει από τι μπορεί να προέρχεται ένα double panic χωρίς να τον έχει μπροστά του.. Η 4870 από μια ματιά που έριξα θέλει μέχρι δικό της evoenabler θεωρώ λοιπών ότι την άλλη την έχεις δεδομένη αφού τα έχεις καταφέρει στο άλλο μηχάνημα.. Χρειάζεσαι λοιπόν 'μια σταθερή" γιατί double panic είναι ότι χειρότερο μπορείς να δεις..
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Να συνεχίσω και εγώ με το δικό μου story 1) H GTX 275 είναι ok ? γιατί μου φαίνεται αυτή είναι το πρόβλημα. Όλα τα άλλα τα έχω κάνει 2) Ποιό εύκολο είναι να εγκατασταθεί διανομή πχ iatkos ή το κανονικό DVD των SL ?
fonsde Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα για ASUS P7P55D-E PRO Ati 5770 πιον οδηγο να ακολουθησω?
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Να συνεχίσω και εγώ με το δικό μου story 1) H GTX 275 είναι ok ? γιατί μου φαίνεται αυτή είναι το πρόβλημα. Όλα τα άλλα τα έχω κάνει 2) Ποιό εύκολο είναι να εγκατασταθεί διανομή πχ iatkos ή το κανονικό DVD των SL ? Εδώ είσαι φίλε μου για την κάρτα σου.. > http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=195203 Κοίτα το κανονικό DvD θέλει κ Hack bootloader To iAtkos είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση.. Στο Hackint0sh συνταγές υπάρχουν μόνο μεταξύ δυο ολόιδιων υπολογιστών αλλιώς όλοι είναι μοναδικοί.. κ αυτή είναι κ η μαγεία του.+ Γι'αυτο τον λόγο δεν υπάρχει καλύτερο _ καλύτερο είναι αυτό που θα δουλέψει. καλησπερα για ASUS P7P55D-E PRO Ati 5770 πιον οδηγο να ακολουθησω? Έχεις δοκιμάσει καμιά μέθοδο ?
fonsde Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 οχι , ειχα δοκιμασει πιο παλια αλλα δεν θυμαμε πια μεθοδο για το equip μου τι προτινετε?
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 οχι , ειχα δοκιμασει πιο παλια αλλα δεν θυμαμε πια μεθοδο για το equip μου τι προτινετε? Κοίτα iBoot _ multibeast είναι η πιο διαδεδομένη. Έχει 2 "εκδόσεις" μια για nVidia k μια για Radeon ξεκίνα μ'αυτες. Οι πολύ αρχάριοι κατά την γνώμη μου πρέπει να ξεκινήσετε με S/L εμάς μας φαινότανε απλό το lion αλλά ξεχνάμε ότι περάσαμε από το S/L και η εμπειρία είναι σημαντική.. Επίσης όταν βγήκε το lion και δεν δούλευαν οι chameleon χάσαμε την μπάλα λίγο..
DimAslan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Γμτ δεν μπορώ με τίποτα να περάσω την GTX260 μου... έχω την έκδοση με τα 896 ΜΒ και στον HEX editor δεν έχει τέτοιο VRAM size, οπότε πήρα χειροκίνητα το string από αυτό που έβγαλε το EFI και το έβαλα... Δεν ξέρω βέβαια τί ακριβώς πάει λάθος... Καμμιά ιδέα;
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Έλα να σας "φτιάξω" λίγο.. εγώ προσωπικά νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο μου και μετά να το στήσεις κιόλας.. > http://www.tonymacx86.com/viewtopic.php?f=76&t=32279
fonsde Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 για lion πρωτα δεν περνας snow και μετα lion?
Προτεινόμενες αναρτήσεις