Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα θα περασω τα σλ σε φιλαρακι που ειχε ταουερ που καθοτανε στην υπογα με asus p5q και quad επειδη σιχενοτανε τα γουιντος.

Θα ακολουθησω κλασσικα multibeast απο τονυμακ. Εχει κανεις κανα dstd ετοιμο;;;;

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1)Σημερα θα περασω τα σλ σε φιλαρακι που ειχε ταουερ που καθοτανε στην υπογα με asus p5q και quad επειδη σιχενοτανε τα γουιντος.

2)Εχει κανεις κανα dstd ετοιμο;;;;

1) θα χρειαστείς μέσω του kext helper να περάσεις kext για ήχο και lan

για ήχο το AppleHDA.kext και για lan το AttansicL1eEthernet20090322

2) δεν χρειάζεσαι

τώρα για κάρτα γραφικών ανάλογα αν είναι ati η nvidia τα

αντίστοιχα

με ίδια μητρική και quad δες την υπογραφή μου έχω κάνει εγκατάσταση με empire efi.

Δημοσ.

Γμτ πάλι τα ίδια... Βάζω το iBoot, κάνω ό,τι λέει, βάζω το retail του Snow Leopard, και μετά το screen με το logo και το πρώτο μέτρημα, μαυρίζει η οθόνη...

Επίσης, το μόνο mode που βρήκα για το SATA μου είναι το Enhanced... Δεν βρίσκω πουθενά ρύθμιση για AHCI.

Τι να κάνω ρε Γμτ μου...

Οκ, απντέιτ... Έτρεξα το iBoot με το -x που βάζει τα γραφικά σε safe mode και προχώρησε στο setup κανονικά... Ελπίζω να μην τα θαλασσώσω και να μπορέσω να περάσω την κάρτα μου σωστά... Αν και δεν με πολυκαίει... Ακόμα...

Δημοσ.

Ξαναμανααπντέιτ... Και στην δεύτερη επανεκκίνηση έπρεπε να βάλω το PCIRootUID=1 -x αλλιώς και πάλι μαύριζε η οθόνη...

Μέχρι τώρα καλά πάντως... Το Magic Mouse μου δουλεύει μια χαρά (αναγνώρισε το BLuetooth εξαρχής) και παίζουν όλα τα features. Scroll, gestures, τα πάντα...

Θα ακολουθήσω τον οδηγό του tonymac και θα προσπαθήσω να δώ τί θα καταφέρω... Επίσης, θα συνδέσω και τους άλλους μου δίσκους πάνω... Θέλω να δοκιμάσω ταινίες κλπ...

Ελπίζω αν δεν γυρίσω το SATA mode πίσω να παίξουν τα 7άρια μου...

Να κάνω update ή σπαταλάω το χώρο άδικα;

Δημοσ.

Ξαναμανααπντέιτ... Και στην δεύτερη επανεκκίνηση έπρεπε να βάλω το PCIRootUID=1 -x αλλιώς και πάλι μαύριζε η οθόνη...

Μέχρι τώρα καλά πάντως... Το Magic Mouse μου δουλεύει μια χαρά (αναγνώρισε το BLuetooth εξαρχής) και παίζουν όλα τα features. Scroll, gestures, τα πάντα...

Θα ακολουθήσω τον οδηγό του tonymac και θα προσπαθήσω να δώ τί θα καταφέρω... Επίσης, θα συνδέσω και τους άλλους μου δίσκους πάνω... Θέλω να δοκιμάσω ταινίες κλπ...

Ελπίζω αν δεν γυρίσω το SATA mode πίσω να παίξουν τα 7άρια μου...

Να κάνω update ή σπαταλάω το χώρο άδικα;

Θα γυρισεις σε ide παλι αν δεν παιξουν και θα περασεις τον ahci driver για να δουλεψουν τα παραθυρα και μετα ξαναγυρνας σε achi και εισαι οκ.

Η μεθοδος του Tony τα σπαει!....

Δημοσ.

Οκ... Πώς περνάω κάρτα γραφικών και ήχο;

κατεβάζεις τα kext που χρειάζεσαι κατεβάζεις και το kext helper b7 http://cheetha.net/

έχει και οδηγίες όταν πας να κάνεις επανεκκίνηση μάλλον δεν θα κλείνει το kext helper

τότε to κάνεις force quit μην ανησυχείς ετσι δουλεύει

Δημοσ.

προσπαθώ να στήσω το δεύτερο χάκιντος εδώ και 2 μέρες αλλά δε γίνεται με τπτ.

ASUS P5Q

Intel Q6660

Ati 4870

Δοκίμασα με iBoot αλλά σε κατάσταση AHCI των SATA δεν μου εμφανίζει ποτέ το iBoot screen. σε κατάσταση των sata IDE το εμφανίζει μια χαρά και αφου χώσω το retail disk τότε μου προχωράει στο spinning wheel αλλά μετά απο πέντε λεπτά μου πετάει αυτό.

screenshot20111025at201.png

δοκίμασα και με -x pciRoot=1 αλλά τίποτα.

Δεύτερη επιλογή Empire Efi.

αφού απέτυχα παταγοδώς να φτιάξω Bootable USB το έριξα στο burn σε dvd.

μπάινει κανονικά στον chameleon το γυρνάω σε retail

Apple screen, spinning wheel και κέρνελ πάνικ.

photoouf.jpg

Τα φώτα σας γιατί δεν αντέχω άλλο. τόσοι και τόσοι εχουν περάσει χακιντος σε P5Q αλλά μονο εγώ φένεται δεν θα τα καταφέρω.

το Bios έχει το τελευταίο FirmWare, και πιστευω τα έχω όλα σωστά.

Sata σε AHCI

Suspend mode S3

ACPI 2.0 Enabled

ACPI APIC Support Enabled.

Δημοσ.

Αφου εχεις ηδη το αλλο hackintosh, δοκιμασε τα παρακαταω:

1) Βγαλε τον σκληρο απο το hackintosh 2 (asus p5q) και βαλτον στο hackintosh 1 (gigabyte)

2) Μπουταρε κανονικα στο hackintosh 1 (gigabyte) με τον κανονικο σκληρο του, τρεξε το disk utility και φορμαρε τον σκληρο του hackintosh 2 (asus) . Κατα προτιμηση κανε 2 partitions : το πρωτο Lion και το δευτερο Snow Leopard

3) Εγκατεστησε το chameleon ή καποιον αντιστοιχο bootloader στον σκληρο που φορμαρες προηγουμενως(και στα 2 partitions για σιγουρια)

4) Βγαλε τον σκληρο και ξαναβαλτον στο hackintosh 2 (asus p5q) .

5) Αρχισε την εγκατασταση με retail dvd snow leopard στο δευτερο partition.

6) Aν πανε ολα καλα, μεσα απο το snow leopard (που θα πρεπει να το αναβαθμισεις σε 10.6.8) κανε εγκατασταση στο lion στο αλλο partition.

Δημοσ.

στο στάδιο του bootloader το παιρνάω κανονικά στο Apple Installation πρόβλημα εμφανίζεται.

Δοκίμασα προχθες να εγκαταστήσω το SL μέσω του δικού μου χάκιντος στο δευτερο σκληρό και να τον βάλω μετά στον Asus P5Q αλλά αποτυχία. (δοκίμασα με iBoot όμως όχι με EFI.) ;(

Δημοσ.

Κατεβάζω το final retail του Lion, και θα δοκιμάσω αναβάθμιση ακολουθόντας αυτόν τον οδηγό. Fingers crossed! :rolleyes:

Πλέον φοράω 7.10.2. B)

Upgrade έκανα, όχι clean install.

Απογοητευτικό το boot time, φορτώνει πολύ! <_<

Επίσης ξαναθυμήθηκα τις beach ball of death, ειδικά στον Safari.

Η εγκατάσταση όμως πανεύκολη.

Δημοσ.

Πλέον φοράω 7.10.2. B)

Upgrade έκανα, όχι clean install.

Απογοητευτικό το boot time, φορτώνει πολύ! <_<

Επίσης ξαναθυμήθηκα τις beach ball of death, ειδικά στον Safari.

Η εγκατάσταση όμως πανεύκολη.

Αν είναι πάνω από 40" το bootime έχεις πρόβλημα σε αυτό. κάτι δεν έχει κάτσει καλά.. Μέτρησε το ακριβώς κ πες μας.

Επίσης τρέξε ένα Geekbench.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...