Mac4all Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 το ξερω πως ειναι δυσκολο αλλα οχι αδυνατο,λεω μηπως καποιος εχει βρει λυση που να λειτουργει...εσυ ripper τι μητρικη εχεις στο συστημα με τον αθλον που του βαλες mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripper386 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Εγώ έχω μια GIgabyte με NFORCE4 chipset και όλα πηγαίνουν καλά και αρκετά γρήγορα εκτός της ενσωματωμένης κάρτας δικτύου που δεν αναγνωρίζεται. Επίσης με την ΑΤΙ Χ600 Pcie δεν έχω και πολύ native υποστήριξη δουλεύω στα 1280Χ1024 έχοντας σετάρει μόνος το Graphics mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Εγώ έχω μια GIgabyte με NFORCE4 chipset και όλα πηγαίνουν καλά και αρκετά γρήγορα εκτός της ενσωματωμένης κάρτας δικτύου που δεν αναγνωρίζεται.Επίσης με την ΑΤΙ Χ600 Pcie δεν έχω και πολύ native υποστήριξη δουλεύω στα 1280Χ1024 έχοντας σετάρει μόνος το Graphics mode. Κοίτα αυτό για την X1600 Pro : http://forum.insanelymac.com/index.php?act=ST&f=45&t=19806 Ακολούθησα τις οδηγίες και τώρα έχω native support. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripper386 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Το έχω δει φίλε μου αλλά έχω τη Χ600 και όχι τη Χ1600 και δεν παίζει το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mac4all Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 ripper,ο μακ σου λοιπον ειναι πραγματικα γρηγορος σε ολα του?Ασ πουμε εγω ανοιγω παντα για πρωτη φορα μετα απο boot ,πχ safari σε 1δευτερολεπτο,μαιλ 1.5δευτ,iphoto 2δευτ,ολες οι αντιδρασεις του σου δινουν την αισθηση του πολυ γρηγορου...σου δινειαυτη την αισθηση το δικο σου?Επισης ποιο μοντελο ακριβως μητρικης εχεις?Προσπαθω να καταλαβω αν παιζει καλα οπως με πεντιουμ καταλαβες?Αν ειχες iMac g5 ή απλα δει,ειναι πολυ πιο γρηγορος στις αντιδρασεις του?Εχεις ριξει κανα handbrake kσε κανα dvd να δεις σε ποσο το κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripper386 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Κοιταξε δεν έχω χρονομετρήσει αλλά σε 1024Χ768 οι αντιδράσεις στα κλικ ήταν ακαριαίες στο άνοιγμα εικονιδίων.Στα 1280Χ1024 που μάλλον παίζουν παρα φύση είναι έλαχιστα πιο αργά αλλά καταλαβαίνεις τη διαφορά. Εχω βάλει τον Firefox αν και ακόμα δεν έχω Internet λόγω που δεν αναγνωρίζεται όπως προανέφερα η κάρτα δικτύου που είναι onboard.Ετοιμάζομαι να ψάξω αποθήκη όπυ μάλλον έχω μια realtek 8139 που λένε οτι παίζει. Motherboard δε θυμάμαι γιατί σε όλα τα PC μου είχα Gigabyte αλλά θα το δω και θα σου πω, πάντως είναι microATX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mac4all Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 η 8139 παιζει σιγουρα,δοκιμασμενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmeles Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Κανενας δικος μας εδω εχει καταφερει να βαλει Mac se Amd?αν ναι,τι δουλευει τι οχι,ποια μητρικη προτεινετε?Δεν εμπιστευομαι και πολυ το osx86 forum,αν καποιος δικος μας το χει κανει...κυριως σε 939...ή εστω και ας στειλει pm A8N32-SLI Deluxe AMD x2 3800 ATI x850 Pro όλα πάιζουν άψογα (CI & QE συμπεριλαμβανομένων) edit: εκτός από την μία ενσωματωμένη κάρτα δικτύου (δεν θυμάμαι ποια, νομίζω η nvidia) η άλλη παίζει κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
getty Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 AMD 64 3000 (winchester) Asus A8n-e Asus 6600GT MacOsX X86 1.4.4 patched me 1.4.5 αν θυμάμαι καλά. Δεν παίζει η on-board κάρτα δικτύου (αλλά μια pci της 3com παίζει τέλεια) καθώς και η on-board ήχου (realtek). Κατά τα άλλα το λειτουργικό είναι γρήγορο με πολλά κολλήματα επιμέρους εφαρμογών (κυρίως safari). Επίσης θέλει tweaking για να παίξει μεγαλύτερη ανάλυση (1280x1024). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weirdo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 na rotiso... uparxei periptosi na mporesw na kanw egatastash se sata sklhro ? exw to 10.0.6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Προ ολιγου εβαλα στο φορητο μου ( Compaq nx7010 : Cpu Pentium M 725 1.6 GHz, 1GB Ram, Ati Mobility 9200 64 MB Dedicated Ram, 1680x1050 resolution, Wi-fi, Bluetooth, DVD+R ) Εβαλα την 10.4.5 του Maxxuss και με τους Callisto drivers του omni εχω την native αναλυση της οθονης ( 1680x1050 ). Δεν εχω βεβαια ουτε QE ουτε CI. Μονο το wi-fi δεν δουλευει, οπως και σε κανεναν φορητο υπολογιστη Centrino. Ολα τα αλλα δουλευουν : ηχος ναι , Lan nai , bluetooth ναι , DVD+R ναι, ακομα και τα κουμπια για volume up/down- mute δουλευουν! Και παει σφαιρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavatzoulas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 εκανα και εγω εγκατασταση την εκδοση 10.4.6 install dvd από HoTiSO σε ενα φορητο fujitsu siemens amilo m1451g(centrino 760 2gbram 80gb sata ati x300). ολα καλα λειτουργουν ολα εκτος απο το wifi και στη καρτα γραφικων εχω μονο αναλυση 1024χ768χ32 αλλα πιστευω οτι θα διορθωθει. το προβλημα μου και ελπιζω καποιος να εχει βρει λυση η να μπορεσει να με βοηθησει ειναι στο dual boot με τα παντζουρια ΧP. στο file boot.ini των windows προσθεσα τη γραμμη εντολων [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /noexecute=optin /fastdetect C:\chain0="MacOS X" και το file chain0 στο c: restart εμφανιζετε το bootloader ,διαλεγω mac osx .....τπτ δεν bootαρει σε osx . η προσωρινη λυση ειναι με ενα pen drive που του εχω φορτωσει grub στο bios του laptop εχω βαλει σειρα boot external device και μετα hard disc. ξεκιναει το boot και δινω τις εντολες rootnoverify (hd0,0) για win και rootnoverify (hd0,2) για mac os x ακολουθει η εντολη makeactive και μετα ctrl+alt+del για να γινει επανεκινηση στο καθε λειτουργικο. υπαρχει λυση ? ευχαριστω για τις απαντησεις σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefkas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ τη γνώμη σας, μιας και σκέφτομαι να βάλω MAC πάνω στο PC μου. Συγνώμη απο τώρα αν κάποια απο αυτά που ρωτάω έχουν ήδη ειπωθεί, αλλά η πληροφορία για το θέμα είναι πάρα πολύ, και κάθε 4 μέρες που έχω έξοδο (μιας και φυλάω την πατρίδα) που να προλάβω να τα διαβάσω όλα. Η σκέψη μου είναι η εξής.Θέλω να έχω κανονικά τα WinXP, και σε ένα άλλο partition (υπάρχει η δυνατότητα και για ξεχωριστό δίσκο αν υπάρχει λόγος) να βάλω MAC,με δυνατότητα επιλογής boot. Aπο θέμα hardware έχω Intel στα 2.4, 512 RAM. Kάτι SSE2 K SSE3 δεν έχω ιδέα τι είναι,πως μπορώ να μάθω?Το hardware μου είναι ικάνο για κάτι τέτοιο?Ακόμη αν κατάλαβα καλά, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βάλεις MAC σε PC. Ποιός είναι ο πιο "Αληθινός"?Κ τέλος το Λειτουργικό μπορεί να το βρει κανείς κάπου, είναι δωρεάν?Όπως καταλάβατε δεν έχω ιδέα για το θέμα...Ευχαριστώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefkas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 anybody??............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Το λειτουργικό ΔΕΝ πωλείται ξεχωριστά από τα μηχανήματα της Apple. Κυκλοφορεί μια πειρατική έκδοση σε γνωστά λημέρια στο web και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να ειπωθεί οτιδήποτε εδώ. Υ.Γ. Χάλια σε πηγαίνει η υπηρεσία! Εδώ 1-1! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις