Dbzakias2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Όσον αφορά το repair, ακριβώς όπως τα λες. Τώρα για το Dual Boot.... Εμένα όλα διορθώθηκαν, οπως σου είπα, όταν έφυγε από τη μέση το partition των Windows. Απλά έγιναν όλα μαντάρα και έπρεπε να τα ξανα-αντιγράψω όλα και να τα ξανα-"ρυθμίσω" όλα. Δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο, δυστυχώς. ok ευχαριστω για την βοηθεια σου! οπως ειπα και πριν τωρα κατεβαζω ξανα το install lion app και θα σας πω αν δουλεψε ή οχι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biilys_vtec Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 ok ευχαριστω για την βοηθεια σου! οπως ειπα και πριν τωρα κατεβαζω ξανα το install lion app και θα σας πω αν δουλεψε ή οχι! μαρεσει που ηθελεσ να ψισεις και εμενα Dbzakias2 κατι ηξερα ποθ δεν ξεκινησα....χαχαχαχαχαχαχα τα καταφερεσ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 μαρεσει που ηθελεσ να ψισεις και εμενα Dbzakias2 κατι ηξερα ποθ δεν ξεκινησα....χαχαχαχαχαχαχα τα καταφερεσ??? μπα.... τεσπα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 να ρωτήσω μερικά πράγματα μιας και ψήνομαι για hacintosh έχω ένα macbook pro από το 2006 ( πριν είχα pc για 10 χρόνια περίπου ) και σύντομα θα πρέπει να πάρω κάτι καινούργιο και πιο γρήγορο. η άμεση λύση είναι imac 24" με i7 και ssd σκληρό και λίγο μνήμη παραπάνω οπότε σίγουρα 2400 ακατέβατα. με hackintosh το ίδιο και καλύτερο με 1400. δεδομένο ότι παίρνεις τα κομμάτια ακριβώς που χρειάζεσαι για hackintosh οι ερωτήσεις μου είναι: αφού κάνεις την εγκατάσταση έχεις διαφορές στην καθημερινότητα σου σε σχέση με ένα mac? updates στο σύστημα? κάνεις ότι έκανες και πριν απλά πριν το restart ανοίγεις κάποιο πρόγραμμα? ταχύτητα - εφαρμογές όλα οκ καμία διαφορά? ο θόρυβος του μηχανήματος? έχω συνηθίσει στην ησυχία του mac. συμβατότητες με τα magic trackpad, magic mouse, keyboard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 στα περιφερειακα δεν θα εχεις προβλημα στην φασαρια οτι πληρωνεις παιρνεις και στα updates ενδεχομενος να χρειαζεται να ξανα περασεις καποια kext ταχυτητα ιδιο πραγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 και εγώ στην ιδια θεση σου ειμουν, επρεπε να παρω καινουργιο μακ. τελικα χακιντος και ξερώ ψωμι. ότι πληρωνεις γιενται και αθόρυβο γι αυτο μην τσιγκουνευτεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Χμμ.. όντως δε το χω ψάξει.. Magic trackpad παίζει? (πως συνδέεται σε pc?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 και εγώ στην ιδια θεση σου ειμουν, επρεπε να παρω καινουργιο μακ. τελικα χακιντος και ξερώ ψωμι. ότι πληρωνεις γιενται και αθόρυβο γι αυτο μην τσιγκουνευτεις. θα δοκιμάσω από εδώ το custom build 4 για να είμαι σίγουρος. http://tonymacx86.blogspot.com/2011/06/building-sandy-bridge-customac.html για τον θόρυβο παίζει ρόλο το τροφοδοτικό, ψύκτρες, ανεμιστήρες πως θα το δέσουν (εκτός αν το κάνω μόνος μου). κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω? υπάρχει κάτι που υστερεί σε σχέση με το να έχεις ένα mac μετά την εγκατάσταση και εφόσον πάνε όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Χμμ.. όντως δε το χω ψάξει.. Magic trackpad παίζει? (πως συνδέεται σε pc?) με bluetooth οπως στα μακ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 θα δοκιμάσω από εδώ το custom build 4 για να είμαι σίγουρος. http://tonymacx86.blogspot.com/2011/06/building-sandy-bridge-customac.html για τον θόρυβο παίζει ρόλο το τροφοδοτικό, ψύκτρες, ανεμιστήρες πως θα το δέσουν (εκτός αν το κάνω μόνος μου). κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω? υπάρχει κάτι που υστερεί σε σχέση με το να έχεις ένα mac μετά την εγκατάσταση και εφόσον πάνε όλα καλά. θες ψύκτρα (πρωτείνω noctua) κάρτα γραφικών με καλυτερο θέμα ψυξης και 1-2 ανεμιστήρια noctua η BeQuit τροφοδοτικό εχω πάλι silence της Coolermaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 παιδες βοηθεια! λοιπον οταν ανοιγω το pc δεν μου βγαζει το μενου του easy bcd για να επιλεξω το mac os x τα πραγματα εχουν ως εξης: χθες οταν μπηκα στα windows 7 μου εβγαλε στην αρχη ενα disk check που ελεγξε τους δισκους. σημερα που ανοιξα το pc ομως δεν μου εμφανιζει καν το partition manager και για να μπω στα Mac os x πρεπει να βαλω το dvd και να μπω απο κει. καμια ιδεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biilys_vtec Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 παιδες βοηθεια! λοιπον οταν ανοιγω το pc δεν μου βγαζει το μενου του easy bcd για να επιλεξω το mac os x τα πραγματα εχουν ως εξης: χθες οταν μπηκα στα windows 7 μου εβγαλε στην αρχη ενα disk check που ελεγξε τους δισκους. σημερα που ανοιξα το pc ομως δεν μου εμφανιζει καν το partition manager και για να μπω στα Mac os x πρεπει να βαλω το dvd και να μπω απο κει. καμια ιδεα; πηγαινε για καφεδακι που εχει καλο καιρο και ασε τον pc.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 πηγαινε για καφεδακι που εχει καλο καιρο και ασε τον pc.... μωρε να παω αλλα ας λυσω πρωτα το θεματακι μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 να υποθεσω οτι εχεις σε εναν δισκο 2 λειτουργικα Αν ναι το πιο πιθανο ειναι να χρειαστει να κανεις παλι την διαδικασια με easybcd ισως να χρειαστει να ξανα περασεις τον bootloader σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις