Κomos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 μια χαρα τα εχεις κατεβασει ξανα διαβασε το παρον θεμα και θα βρεις τις απαντησεις σου καπου εχω αναρτησει και ενα μινι noob frendly οδηγο ο οποιος πιστευω θα σου δουλεψει γαντι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biilys_vtec Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 ουφφφφ....εκανα ινσταλλ τελικα...εκανα και update σε 10.6.7 αλλα εχω προβλημα με τα kext...καπιος χριστιανος να βοηθησει???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos3924 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Πώς μπορώ να εγκαταστήσω το mac os x lion 10.7 ? κατέβασα ένα bootable iso το έγραψα σε dvd με το TransMac αλλά η εγκατάσταση δεν ξεκίνησε καν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biilys_vtec Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) λοιπον εχω τα εξης προβληματα 1. δεν bootarei απο τον hdd 2.ηχο εχω αλλα κανει δεν ειναι ακουγετε σωστα 3.οταν παταω sleep δεν ανοιγει μετα η οθονη motherboard intel DH67BL ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???????? Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2011 από biilys_vtec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Multibeast + iboot χρειαζεσαι για αρχη... Αν μετα την εγκατασταση δεν ανοιγει ξεκινας με iboot και οταν ανοιξει τρεχεις το easybeast μεσα απο το multibeast. Μετα ξανα multibeast για να βαλεις ολα τα υπολοιπα που θα κανουν το hardware που εχεις να λειτουργει κανονικα. Αν το τσιπ του ηχου που εχεις δεν υπαρχει εκει μεσα βαλε voodoo hda μονο. Μην βαζεις οτι να 'ναι γιατι μπορει να κρασαρει. Γεια σας Ψαχνω αρκετες να βαλω τα MAC OS στο pc μου γιατι λογο κρισης δεν μπορω να παρω κανονικο mac...χεχεχε Λοιπον εχω κατεβασει αρκτες εκδοσεις 10.6.3 10.6.7 και μια εκδοση 10α432.... Η 10α432 bootarei kanonika αλλα κολαει στο install...η αλλεσ 2 βγαζουν ενα μυνημα (PCI CONFIGERATOR BEGIN) Eχω πελαγωσει εχω διαβασει τα παντα εδω μεσα και δεν βγαζω ακρη....μπορει καποιοσ να μου τι πρεπει να κατεβασω σε ιboot και εκδοση leopard.. hardware cpu:I5 3100 m/b:intel dh67bl vga:hd 5770 gigabyte hdd:intel ssd 40gb ram:4gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biilys_vtec Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 janos σε ευχαριστω για το ενδιαφέρον σου όλα κομπλε δουλεψαν μετα απο πολλα format...ΜΙΑ τελεθταία ερώτηση...για ασυρματο δικτυο τι καρτα να βάλω ωστε να δουλεψει χωρισ προβλήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Κατι με τσιπ Broadcom 43xx θα σου δουλεψει τελεια! Εγω χρησιμοποιω μια παλια Assus WL 138 G V2 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 janos σε ευχαριστω για το ενδιαφέρον σου όλα κομπλε δουλεψαν μετα απο πολλα format...ΜΙΑ τελεθταία ερώτηση...για ασυρματο δικτυο τι καρτα να βάλω ωστε να δουλεψει χωρισ προβλήματα εγω εχω ενα usb το tp-link tl-wn727n Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Και αφου εχεις ssd κανε κι αυτο που λεει εδω για να εχεις και trim... http://digitaldj.net/2011/07/21/trim-enabler-for-lion/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biilys_vtec Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 τι ειναι to trim janos??? γιατί δεν παλεύετε αλλα format και κατι ακόμα εχω την ati radeon hd5770 1gb και λειτουργει μονο με dvi οταν βαζω hdmi δεν λειτοθργει το monitor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ρε μάγκες εγώ ακομα να καταφέρω το αυτόματα μπουτάρισμα απο τον HDD. ;( τι πρέπει να κάνω ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Για την καρτα δεν ξερω...μοιαζει να χρειαζεται καποιο κεξτ ακομα για το συστημα σου ή για την Ati. Για το Τριμ κανε ενα ψαξιμο στο Google και θα καταλαβεις....Το χρειαζεσαι για να μην πεφτει η αποδοση του δισκου σου (ssd) μετα απο καποιο διαστημα χρησης. τι ειναι to trim janos??? γιατί δεν παλεύετε αλλα format και κατι ακόμα εχω την ati radeon hd5770 1gb και λειτουργει μονο με dvi οταν βαζω hdmi δεν λειτοθργει το monitor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biilys_vtec Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 ρε μάγκες εγώ ακομα να καταφέρω το αυτόματα μπουτάρισμα απο τον HDD. ;( τι πρέπει να κάνω ακριβώς; το ειχα παθει και εγω αυτο και εγκατεστησα το sandy bridge μετα απο αυτο δουλεψε... ρε μάγκες εγώ ακομα να καταφέρω το αυτόματα μπουτάρισμα απο τον HDD. ;( τι πρέπει να κάνω ακριβώς; το ειχα παθει και εγω αυτο και εγκατεστησα το sandy bridge μετα απο αυτο δουλεψε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 ρε μάγκες εγώ ακομα να καταφέρω το αυτόματα μπουτάρισμα απο τον HDD. ;( τι πρέπει να κάνω ακριβώς; Τι εννοεις? Ποιον bootloader εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε ΗαΗα μου εξηγείς λίγο τη πλήρη εργασία που πρέπει να γίνει γιατι πρέπει να έχω κάνει ότινανε. μου είπανε να τρέξω μέσω απο mUltibeast τον chameleon. αλλά δεν εγινε κάτι. μήπως εγκατέστησα λάθος; που μπορώ να τον βρω και να τον διαγράψω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις