Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δουλεψε;

οχι. :cry:

ποια ειναι η διαδικασια τις εγκαταστασης ;

οταν ανοιγω το αρχειο εχει 4 αρχεια ενα note και 3 φακελους usbwirelles 10.4 & 10.5 & 10.6 .

Δημοσ.

οχι. :cry:

ποια ειναι η διαδικασια τις εγκαταστασης ;

οταν ανοιγω το αρχειο εχει 4 αρχεια ενα note και 3 φακελους usbwirelles 10.4 & 10.5 & 10.6 .

ανοιγεις το 10.6 και το κανεις εγκατασταση! οπως ειπα ομως και πιο πριναυτοι οι drivers λειτουργουν στην tp-lin tl-wn727n το οποιο ειναι στικακι και οχι κεραια

Δημοσ.

ανοιγεις το 10.6 και το κανεις εγκατασταση! οπως ειπα ομως και πιο πριναυτοι οι drivers λειτουργουν στην tp-lin tl-wn727n το οποιο ειναι στικακι και οχι κεραια

α 727 εγω εχω το 722 :whistle: εχει που των βρεικε των δικο σου ;

Δημοσ.

α 727 εγω εχω το 722 :whistle: εχει που των βρεικε των δικο σου ;

δοκιμασε τον ομως! κανονικα δεν κανει ουτε για την δικια μου αλλα δουλεψε!

Δημοσ.

δοκιμασε τον ομως! κανονικα δεν κανει ουτε για την δικια μου αλλα δουλεψε!

οχι δεν κανει εμφανισε επα στην μπαρα την κεραια παταω να συνδεθω αλλα δεν ανοιγη παταω να μπω στο untility αλλα τιποτα

Δημοσ.

οχι δεν κανει εμφανισε επα στην μπαρα την κεραια παταω να συνδεθω αλλα δεν ανοιγη παταω να μπω στο untility αλλα τιποτα

στο utility στο site survey θα περιμενεις λιγο μεχρι να σου βρει τα ασυρματα δικτυα! τεσπα μεχρι τοτε πες μου το μοντελο για να ψαξω να σου βρω drivers ...

Δημοσ.

στο utility στο site survey θα περιμενεις λιγο μεχρι να σου βρει τα ασυρματα δικτυα! τεσπα μεχρι τοτε πες μου το μοντελο για να ψαξω να σου βρω drivers ...

εμενα λεγετε TP-LINK TL-WN722N

Δημοσ.

ψάξε εδώ

ναι το εχω δει αυτο το σιτε δεν εχει για το tp-link μου αλλα βρεικα οτι εχει καποιους kexts για την μητρικη αλλα για την lion εκδοση

θα ψαξω εκει μπας και βρω για την ethernet

Δημοσ.

ναι το εχω δει αυτο το σιτε δεν εχει για το tp-link μου αλλα βρεικα οτι εχει καποιους kexts για την μητρικη αλλα για την lion εκδοση

θα ψαξω εκει μπας και βρω για την ethernet

για την ethernet έλεγα και εγώ

εδώ λέει για την μητρική σου κατέβασε και το kext για την lan και δοκιμάζεις

Δημοσ.

Γεια σας

Ψαχνω αρκετες να βαλω τα MAC OS στο pc μου γιατι λογο κρισης δεν μπορω να παρω κανονικο mac...χεχεχε

Λοιπον εχω κατεβασει αρκτες εκδοσεις 10.6.3 10.6.7 και μια εκδοση 10α432....

Η 10α432 bootarei kanonika αλλα κολαει στο install...η αλλεσ 2 βγαζουν ενα μυνημα (PCI CONFIGERATOR BEGIN)

Eχω πελαγωσει εχω διαβασει τα παντα εδω μεσα και δεν βγαζω ακρη....μπορει καποιοσ να μου τι πρεπει να κατεβασω

σε ιboot και εκδοση leopard..

hardware

cpu:I5 3100

m/b:intel dh67bl

vga:hd 5770 gigabyte

hdd:intel ssd 40gb

ram:4gb

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...