nomes Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Λόγω αγοράς νέου laptop είπα να πειραματιστώ με το παλιό. Είναι ένα HP dv5-1030ev με χαρακτηριστικά: BIOS: Default System BIOS Processor: Intel® Core2 Duo CPU P8600 @ 2.40GHz (2 CPUs), ~2.4GHz Memory: 3072MB RAM Card name: NVIDIA GeForce 9600M GT Dedicated Memory: 495 MB Λοιπά χαρακτηριστικά εδώ: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900390 Πως μπορώ να περάσω Snow leopard ή lion? τι θα χρειαστώ? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 διαβασμα.. http://www.insomnia.gr/topic/239712-mac-os-x-on-x86-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-mac-os-x-%CF%83%CE%B5-pc/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomes Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ξέχασα να πω ότι έχω windows 7 64... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μια χαρά αν διαβάσεις θα δουλέψει.. δες το λινκ που σου δώσανε ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arisyo13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον παιδες αντιμετωπησα την εξης δυσκολια.. Εχω GA-Z68X-UD4-B3 με i5 2500K και δεν μπορω το καταλληλο bootloader για να ξεκινησω την εγκατασταση του λειτουργικου.. Να υπενθιμησω επισης οτι εχω καψει τα Mac OS X Snow leopard σε 8GB USB και εχω ενα αλλο usb για τον bootloader.. εχω δοκιμασει τον chameleon RC5 758 λεγοντας μου οτι δεν υπαρχει o kernel.. Εχεις κανεις καμοια ιδεα για το τι χρειαζομαι ακριβως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 δοκιμασε το iboot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 εχω καψει τα Mac OS X Snow leopard σε 8GB USB και εχω ενα αλλο usb για τον bootloader.. τι χρειαζομαι ακριβως; νομίζω ότι παίζει ένα θέμα με τα usb και το πως γίνονται bootable για να ξεκινήσεις dvd dl και cd δες και αυτόν εδώ τον οδηγό είναι για 1156 αλλά λογικά θα σε βοηθήσει http://tonymacx86.blogspot.com/2009/11/os-x-snow-leopard-install-using-retail.html τον οδηγό τον έβαλα περισσότερο για να δεις πως γίνεται bootable το usb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arisyo13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον προβλημα με τα Mac OS X Snow Leopard δεν εχω γιατι τα εκαψα επιτυχως σε ενα 8GB USB αλλα το προβλημα μου ειναι σε ενα αλλο 4GB USB στο οποιο εχω καψει τον bootloader.. αφου τα εχει κανει ολα αυτα επιτυχως οταν παω να ξεκινησω την εγκατασταση των Snow Leopard τοτε αυτο μου λεει kernel not found.. o kernel λοιπον ειναι θεμα του bootloader ή ειναι θεμα του λειτουργικου το οποιο ειναι καμενο στο 8GB USB? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 και εγω εχω το tp-link tl-wn727n και εβαλα αυτους τους drivers υ.γ. απλα βαζεις το e-mail σου και τους κατεβαζεις τελεικα και εγω αυτην εχω ποια ειναι η διαδικασια εγκαταστσης ; συνδεω την κεραια και μετα εγκατθηστω τους driver ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 τελεικα και εγω αυτην εχω ποια ειναι η διαδικασια εγκαταστσης ; συνδεω την κεραια και μετα εγκατθηστω τους driver ; εγω την εχω μονιμα συνδεδεμενη και απλα εγκατεστησα τους drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 εγω την εχω μονιμα συνδεδεμενη και απλα εγκατεστησα τους drivers α ωραια πατησα και τους κατεβασω αλλα λεω error file μπορεις να μου τους στειλης ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 και εγω εχω το tp-link tl-wn727n και εβαλα αυτους τους drivers υ.γ. απλα βαζεις το e-mail σου και τους κατεβαζεις μπορεις να μους τους στειλης γιατι δεν κατεβαινουν σε παρακαλω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 μπορεις να μους τους στειλης γιατι δεν κατεβαινουν σε παρακαλω ! μου λεει ERROR: File not found κατσε ομως να δω και στο λαπτοπ αν τους εχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 μου λεει ERROR: File not found κατσε ομως να δω και στο λαπτοπ αν τους εχω... αυτο λεει και σε μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 αυτο λεει και σε μενα κατσε το βρηκα και το ανεβαζω στο mediafire να σου δωσω το λινκ... να το http://www.mediafire.com/?3lh9j007j8t06k1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις