Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αφου το εχεις στην εθερνετ συνδεσει πρεπει να χεις και ιντερνετ.Πανε πανω αριστερα στο μηλαρακι-system preferences-network kai διαλεξε built in ethernet,τι σου λεει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Sindeome meso ethernet alla ebala tora mia alli karta diktiou pou icha spiti giati ayti pou echi ine ensomatomeni(marvel)kai yparchoun problima me tous drivers pou anagnorise perisotera alla tipota tha ta grafco argotera

Network status

me marvel den anagnorizi tipota me tin alli karta ta 2 prota mono ime stin leptomeria alla echo kolisi

Built in ethernet

network settings

isp

internet

server

δεν ξερω αν χρειαζεσαι ppp over ethernet eite pppoATM,prepei na to deis esu.Dhcp energo ωστε να χεις αυτοματη παροχη ip

Merlin ,λυπαμαι πραγματικα...ο,τι θες παντως ,και με pm, εδω ειμαι

Kakli κατι δεν εκανες καλα μαλλον στην αρχη,βαζεις marvell και δεν σου βλεπει τπτ,βαζεις realtek και σου βγαζει ethernet,το επιλεγεις,automato dhcp,ti ip sou bgazei?Επισης πες isp παροχο που εχεις,ελεγξες παραμετρους συνδεσης?

Telika i lisi brethike edo http://forum.osx86project.org/index.php?showtopic=15700&hl=marvell opoios san emena echi paromio problima san ,eno echo analisi 1024x768 kai kalibete oloi i othoni choris na echo mayriles i selides pou anigo me ton safari echoun megisto 800x600 kati tetoio akoma kai i fakeli pou anigo echoun poio mikri analisi,prepi na kitaxo gia drivers i mipos kati prepi na allaxo?

Κανενας δικος μας εδω εχει καταφερει να βαλει Mac se Amd?αν ναι,τι δουλευει τι οχι,ποια μητρικη προτεινετε?Δεν εμπιστευομαι και πολυ το osx86 forum,αν καποιος δικος μας το χει κανει...κυριως σε 939...ή εστω και ας στειλει pm

Mac4all δυστυχώς στο Mac OS X x86 δεν του αρέσει και πολυ η λέξη AMD. Σε ένα φορητό με turion (1667g2) δεν πηγαίνει με τίποτα καλά. Ή kernel panic ή πάρα πολυ αργή απόκριση. Από την άλλη στο desktop που έφτιαξα μόνο και μόνο για να βάλω mac os (intel d915 gavl, celeron d 2.8GHz, ATI X1600 pro) είναι σαν να κάθεσαι μπροστά σε μηχάνημα φτιαγμένο από μαμά @pple. (ειδικά πλέον μετά το fix για Χ1600 για native υποστήριξη, οπότε από τον display manager επιλέγεις αναλύσεις και hertz). Πάντως δοκίμασε το 10.4.6 install dvd από HoTiSO. Είδα πως στο customize έχει αρκετές επιλογές για amd.

Ρε παληκάρια μετά απο μια επιτυχημένη προσπάθεια με 10.4.3 σε Athlon64 που έχω περιγράψει σε προηγούμενα post, με το σύστημα να πηγαίνει αρκετά ως πολύ καλά και μόνο πρόβλημα το δίκτυο, σκέφτομαι να εγκαταστήσω την 10.4.6 σε partition στο laptop μου ένα Sony Vaio FS-115M.

Απο ότι είδα με παρόμοιο hardware τα περισσότερα εκτός του wireless θα παίξουν.Περιμένω να έχω και δίκτυο λόγω Intel NIC και καλύτερη VGA λόγω macvidia που παίζει στη GF6200 του Vaio.

2 ερωτήματα.

1) Το laptop έχει απο τη default εγκατάσταση 2 partition των 40GB.Σκέφτομαι να αδειάσω το δεύτερο και να το εγκαταστήσω εκεί. Θα μου δωθεί η δυνατότητα να το φορμάρω στο φορματ του mac (επειδή στην προηγούμενη εγκατάσταση το έβαλα σε ξεχωριστό σκληρό ο οποίος ήταν μόνος του πάνω στον Athlon.Αν γίνει αυτό και πούμε οτι η εγκατάσταση γίνει με επιτυχία θα ρυθμιστεί απο μόνο του το σύστημα dual boot όπως αν έβαζα win2000 και XP ή θα διαλύσω τα Windows.

2)Υπάρχει περίπτωση επειδη το DVD του Vaio έχει γίνει υπερεύαισθητο και φοβάμαι μη κλλήσει στην εγκατάσταση να ξεκινήσω την εγκατάσταση με το image που έχω κατεβάσει και θα βρίσκεται στο σκληρό?

Συγνώμη αν κούρασα ή αν κάτι απο αυτά έχει απαντηθεί αλλά ο χρόνος για ψάξιμο είναι εξαιρετικά περιορισμένος λόγω γυναίκας και μωρού.

Υ.Γ όλο το iLife μου έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Pano apo ola tha egatastisis to Acronis Disk Director Suite kai meta mesa apo eki tha egatastisis to Acronis Boot Manager oste otan xekina to pc na sou dinete i dinatotita na epilegis litourgiko

Tha akolouthisis ayto ton trpo na kanis to partition http://forum.osx86project.org/index.php?showtopic=14715

Otan dokimasis na to egatastisis tha sou bgali san epilogi ton disko pou echis ena eleythero choro kai teletaia tha ine i epilogi gia to partition tou mac .

Prota apo ola katebase to hiren boot cd pou oste ean dimiourgithi kapoio problima na to lisis.

Nomizo pos ginete na to egatastisis mesa apo ton skliro ean den kano lathos echi tetoia epilogi

To mono problima echo me ton safari pou klini sinechia gia auto chrisimopoio allon .

Akoma i tachitita tou internet me to mac os x ine poio argi,ferno san paradigma ean katebazo apo rapidshare mesa apo ta windows paei me 200kb/s eno sto mac mechri 60kb/s testarismena tin idia stigmi

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...