Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια απορια οταν ανοιξη το ιβοοτ και βαλω το δισκακι των Μακ και παταω Φ5 και εμφανιστη ο δισκος των Μακ τι παταω Enter ή Boot Verbose ;

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
καλημερα! αυτος ο οδηγος για dual boot με windows 7 λειτουργει; ευχαριστω!

σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι ειμαι ετοιμος να πατησω το create για το partition απλα θελω να σιγουρευτώ...

Δημοσ.

το boot verbose απλα ελεγχει για τυχων προβληματα οποτε ειναι λιγο καλυτερα να επιλεξεις αυτο...

Ok ευχαριστω

-----edit-------

και τα αλλα τι ειναι το boot single π.χ. ;

Δημοσ.

1. Ok ευχαριστω

2. και τα αλλα τι ειναι το boot single π.χ. ;

1. δουλεψε;

2. dual boot ειναι οταν θες να σε ρωταει στην αρχη αν θες να μπεις στα windows 7 ή στα mac! δηλαδη να εχεις και τα 2 λειτουργικα!

καλημερα! αυτος ο οδηγος για dual boot με windows 7 λειτουργει; ευχαριστω!

σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι ειμαι ετοιμος να πατησω το create για το partition απλα θελω να σιγουρευτώ...

Δημοσ.

1. δουλεψε;

2. dual boot ειναι οταν θες να σε ρωταει στην αρχη αν θες να μπεις στα windows 7 ή στα mac! δηλαδη να εχεις και τα 2 λειτουργικα!

οχι το ξανα εκανα αλλα τιποτα μετα απο την επαννακινηση και βαζω το σδ του ιβοοτ μου δειχνη το ιβοοτ τα windows 7 για να μπω και τον αλλο σκληρο που εχω δεν μου δειχνη των Snow Leopard μηπως εκει ειναι το προβλημα ;

Δημοσ.

οχι το ξανα εκανα αλλα τιποτα μετα απο την επαννακινηση και βαζω το σδ του ιβοοτ μου δειχνη το ιβοοτ τα windows 7 για να μπω και τον αλλο σκληρο που εχω δεν μου δειχνη των Snow Leopard μηπως εκει ειναι το προβλημα ;

να σου πω... δε δοκιμαζεις και μια με κανα iAtkos;

Δημοσ.

τι ειναι αυτο σαν το ιβοοτ ;

οχι αυτο ειναι για να σου δωσω να καταλαβεις το snow leopard μονο που δεν χρειαζεται iboot! μια πειραγμενη snow leopard εκδοση...

Δημοσ.

οχι αυτο ειναι για να σου δωσω να καταλαβεις το snow leopard μονο που δεν χρειαζεται iboot! μια πειραγμενη snow leopard εκδοση...

που θα την βρω για στειλε μου μυνημα σε παρακαλω

Δημοσ.

dual boot καλυτερα να εχεις 2 δισκους και να παιζεις με το bios

ναι αλλα δεν εχω δυο δισκους οποτε αναγκαστικά παω στον οδηγο που ειπα πριν;

Δημοσ.

ναι αλλα δεν εχω δυο δισκους οποτε αναγκαστικά παω στον οδηγο που ειπα πριν;

σπαστον σε 2 κομματια

Δημοσ.

εννοεις οτι εχεις 2 partition και το καθε ενα εχει ηδη μεσα λειτουργικο?

αν ναι πιο περασες τελευταιο?

δες το easybcd @ win αφου εχεις φτιαξει το mbr των windows

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...