Alithinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ξαναδοκιμάζω να κάνω install στο virtual box στον AMD μου. Αυτή τη φορά προσθέτω κάποια πρόσθετα όπως λέει ένας οδηγός που βρήκα,δηλαδή αυτός: http://www.redmondpie.com/how-to-install-mac-os-x-snow-leopard-in-virtualbox-on-windows-7/ Αφού τελειώσει η εγκατάσταση ακολουθόντας βήμα-βήμα θα γυρίσω εδώ να σας πω τα αποτελέσματα. UPDATE: ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!!! Στην οθόνη με τα στοιχεία που σου ζητάει διεύθηνση κτλπ να βάλω τα πραγματικά μου ή θα με βρει καμία apple να μου κάνει μήνυση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arisyo13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 O Tonymac έχει κάνει μια μικρή πατάτα.. Προσπαθώντας να είναι όσο πιο συμβατός γίνεται με τα "καινούρια",έχει χάσει συμβατότητα από μερικά "προηγούμενα" αν βρεις μια προηγούμενη Version του iBoot ίσως τα καταφέρεις.. Επίσης δες το busratio του επεξεργαστή σου. Κατά την δική μου γνώμη άδικα ταλαιπωρείστε με τα snow.είναι διαπιστωμένο ότι μόλις τα βάλετε μετά θα θέλετε το lion οπότε πρέπει να ξεκινήσετε κατ'ευθειαν με αυτό που είναι και λίγο διαφορετική λογική. Εγω αν γινεται κατευθειαν Lion θελω να βαλω.. αλλα ολοι οι οδηγοι λενε οτι πρεπει να το κανεις μεσα απο το snow leopard (μπορει να κανω και λαθος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μια ερωτηση απο εμενα.. εχω καταφερει να κανω hakintosh στον προηγουμενο υπολογιστη μου με socket 775 αλλα τωρα που εβαλα 1155 τι και αν καιω το iBoot σε DVD τι σε USB αυτο δεν κανει boot ωστε να βαλω το retail dvd :/ Τι κανω λαθος; η μητρικη ειναι GA-Z68X-UD4-B3 Πετα το Retail! Δοκιμασε Ipc, Hazard, Iatkos, Snoeleo....κ.τ.λ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Βρες Chameleon 752 βάλτον σε ενα stick και φτιάξε άλλο ενα με το lion GM στο τέλος τρέξε το τελευταίο multibeast. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Παιδιά αν μπορείτε help! Πως να κάνω το OSX να δει το dvd που έχω βάλει στο dvd drive του υπολογιστή μου μέσω virtualbox ? Άμα στο virtualbox κάνω κλικ στο devices και πάω στην επιλογή cd/dvd,μου έχει μόνο να επιλέξω boot cd. Έχω κάτι software για Mac γραμμένα σε dvd,αλλά πως μπορώ να κάνω το virtualized MAC OS X να δει τι έχει μέσα στο πραγματικό dvd drive ? edit: αλλά τώρα θα μου πείτε "ε,μπες με το safari στο internet και κατέβασε τα"! μα πως δε το σκέφτηκα νωρίτερα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ενα παλικαρει ο Proalles μου εδωσε αυτον τον οδηγο για την μητρικη μου αλλα δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω εδω πρεπει να τα βγαλεις ολα (θα τα βαλεις μετα με multibeast) εκτος απο το πρωτο οπου δεν μπορεις να το βγαλεις γιατι ειναι το βασικο συστημα! το εκανα αλλα παλι τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δοκίμασα το -χ (μόνο έτσι προχώραγε στην επόμενη οθόνη και δεν κόλλαγε ούτως ή άλλως)αλλά αντί για iboot εγκατέστησα τον Chameleon rc5 μιας και είναι εύκαιρος γιατί είναι πατσαρισμένος και βρίσκεται στο μενού "customize" του dvd. Μου έχει την επιλογή να διαλέξω μεταξύ του rc5 και του rc3,μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει μόνο τον 5. Το πρόβλημα με το Kernel Panic το παθαίνω στον υπολογιστή με Intel,με κανονικό install. [...] Εκτός αυτού,δοκίμασα να το κάνω install και σε virtual machine επειδή λέει εδώ ο φίλος πως έτσι θα είναι πιο εύκολο. To virtual προσπαθώ να το κάνω στον AMD. Κατέβασα λοιπόν το Virtual Box,και έκανα μια εικονική μηχανή για OS X,κάνοντας τις απαραίτητες ρυθμίσεις που βρήκα με ένα google search που είναι οι εξής: Enable IO APIC Enable absolute pointing device Disable EFI Enable PAE/NX Enable Vt-X/ AMD-V Enable Nested paging Enable 3D Accelaration Controller Type: ICH6 Έφτιαξα εικονικό δίσκο μέσω του virtual box,για να μπορέσει να κάνει install. Για να μπορέσει να με πάει στη οθόνη που επιλέγω τη γλώσσα προτίμησης έπρεπε στα advanced boot options να γράψω: -x busratio=16 Επέλεξα τον εικονικό δίσκο με το Disc Utility,και τον έκανα format επιλέγοντας "MAC OS X Extended (Journaled)" Έκανα κανονική εγκατάσταση χωρίς το Chameleon και άλλα πρόσθετα επειδή θεώρησα πως η MAC OS λειτουργία του virtual box θα έλυνε τα προβλήματα του boot,αλλά έχω αμφιβολίες... Γιατί όταν πάω να κάνω boot μου εμφανίζει το μήνυμα λάθους: FATAL: Could not read from the boot medium! System Halted! Ποιά εγκατάσταση αξίζει να συνεχίσω να προσπαθώ ? Την κανονική στον Intel,ή την εικονική στον AMD ? Το dsdt το χρειάζεται και σε εγκατάσταση virtual box ? Κάνω κάτι λάθος ? Την κανονικη χωρις το retail Dvd και με iboot. AMD χωρις Dsdt Δεν γινεται οποτε χρειαζεσαι πατσαρισμενο Dvd κι οχι Retail! O Tonymac έχει κάνει μια μικρή πατάτα.. Προσπαθώντας να είναι όσο πιο συμβατός γίνεται με τα "καινούρια",έχει χάσει συμβατότητα από μερικά "προηγούμενα" αν βρεις μια προηγούμενη Version του iBoot ίσως τα καταφέρεις.. Επίσης δες το busratio του επεξεργαστή σου. Κατά την δική μου γνώμη άδικα ταλαιπωρείστε με τα snow.είναι διαπιστωμένο ότι μόλις τα βάλετε μετά θα θέλετε το lion οπότε πρέπει να ξεκινήσετε κατ'ευθειαν με αυτό που είναι και λίγο διαφορετική λογική. Εχω 2 εκδοσεις iboot... Αυτη που κατεβασα 2η κι εμενα δεν μου δουλεψε ποτε καλα! Ξαναδοκιμάζω να κάνω install στο virtual box στον AMD μου. Αυτή τη φορά προσθέτω κάποια πρόσθετα όπως λέει ένας οδηγός που βρήκα,δηλαδή αυτός: http://www.redmondpi...x-on-windows-7/ Αφού τελειώσει η εγκατάσταση ακολουθόντας βήμα-βήμα θα γυρίσω εδώ να σας πω τα αποτελέσματα. UPDATE: ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!!! Στην οθόνη με τα στοιχεία που σου ζητάει διεύθηνση κτλπ να βάλω τα πραγματικά μου ή θα με βρει καμία apple να μου κάνει μήνυση ? Βαλτα αν θελεις. Δεν θα εχεις προβλημα... Εγω αν γινεται κατευθειαν Lion θελω να βαλω.. αλλα ολοι οι οδηγοι λενε οτι πρεπει να το κανεις μεσα απο το snow leopard (μπορει να κανω και λαθος) Αυτο γινεται γιατι δεν εχει βγει ακομα η retail εκδοση . Η 10.6.8 αλλα και το Lion εμφανιζουν παιδικες ασθενειες που μου εχουν χαλασει 6-7 εγκαταστασεις... Αν θες τη γνωμη μου βαλε Snow 10.6.7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arisyo13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Εγω βρηκα ετοιμη εγκατασταση Mac os X leopard 10.5.5 σε VMware και διαμορφωνω το usb με τα kext απο εκει.. μια ερωτηση; το DSDT της μητρικης μου θα μπει μονο μεσα στον φακελο extra η πρεπει να φτιαξω και καποιον αλλον φακελο απο εκει μεσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ποια είναι η μέθοδος να γλυτώσω το καθημερινό μπουτάρισμα απο το DVD του iBoot; καιρός να τη λύσω και αυτη τη λεπτομέρεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ποια είναι η μέθοδος να γλυτώσω το καθημερινό μπουτάρισμα απο το DVD του iBoot; καιρός να τη λύσω και αυτη τη λεπτομέρεια! το εχω σκεφτει και εγω αλλα δεν μπορω να τα εγκαταστησω ΓΙΑΤΙ μπορεις δεν ξερω αν πετηχει με το Win to flash ή παρομοιο προγραμμα τα μετατρεψεις το ιβοοτ σε ενα φλασακι και και το εχεις παντα πανω στο πσ ε τι λες ; λες να γινει τιποτα και προφανως θα βαζεις το πσ να ξεκινα με το λφασακι . εγω τι θα κανω θα τρελαθω (θα το εγραφα με κεφφαλαια αλλα θα μου το σβησουν )!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 το multibeast νομιζω περναει τον chameleon r12 στον δισκο και μπουταρεις χωρις βοηθητικες συσκευες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arisyo13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Βασικα παιδια εβαλα τον bootlader αυτον που μου προτεινατε και bootare αλλα μολις πηγε να τρεξει το lion δεν το ανοιξε και εκανε επανεκινηση και ειπε καποιον kernel not found.. ποιο kernel πρεπει να βαλω για να ανοιξει τα lion? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ποια είναι η μέθοδος να γλυτώσω το καθημερινό μπουτάρισμα απο το DVD του iBoot; καιρός να τη λύσω και αυτη τη λεπτομέρεια! Με Gigabyte +i5 760 θα ελεγα πως δεν θα επρεπε να εχεις προβλημα... Βαλε σε 1η προτεραιοτητα να ξεκιναει ο δισκος που εχεις το Snow απο το Bios και τρεξε multibeast απο 3.3.0 και πανω ως 3.7.0 θα ελεγα καποιο απο ολα θα βαλει το σωστο chameleon και θα ξεκιναει λογικα. Εν αναγκη ξεμπριζωσε τους αλλους δισκους να δεις τι γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Βασικα παιδια εβαλα τον bootlader αυτον που μου προτεινατε και bootare αλλα μολις πηγε να τρεξει το lion δεν το ανοιξε και εκανε επανεκινηση και ειπε καποιον kernel not found.. ποιο kernel πρεπει να βαλω για να ανοιξει τα lion? Δεν έφτιαξες σωστά το Stick στο lion.Κανε copy το mach_kernel στον root. ποια είναι η μέθοδος να γλυτώσω το καθημερινό μπουτάρισμα απο το DVD του iBoot; καιρός να τη λύσω και αυτη τη λεπτομέρεια! Πια λεπτομέρεια βρε ?! στην μέση έχεις φτάσει..εχεις αλλο τοσο ! χαχα Multibeast τρέξε μόνο με το πρώτο τετραγωνάκι τικαρισμενο κ βλέπουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arisyo13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δεν έφτιαξες σωστά το Stick στο lion.Κανε copy το mach_kernel στον root. Πια λεπτομέρεια βρε ?! στην μέση έχεις φτάσει..εχεις αλλο τοσο ! χαχα Multibeast τρέξε μόνο με το πρώτο τετραγωνάκι τικαρισμενο κ βλέπουμε.. απο το προγραμα που μου ειπανε επελεξα το συγκεκριμενο παρτιτιον.. δεν πηρα τπτ χειροκινητα.. η μηπως πρεπει να το βαλ στον φακελο που ειναι το lion? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις