Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το dvd μπορεις να μου πεις περιπου ποσα gb μεγεθος ηταν; γιατι υπαρχουν δυο dvd:

1. snow leopard upgrade το οποιο ουσιαστικα απο σκετο leopard σε παει σε snow leopard και

2. snow leopard retail dvd το οποιο κουβαλαει ολοκληρο το λειτουργικο (full install 8gb ειναι αυτο το dvd) και οχι μονο το upgrade

τι ρυθμισεις εκανε; απο μονο του στην αρχη; δες αυτο το video για το πως να κανεις install τα snow leopard

το DVD ειναι περιπου 7.4GB

οταν εβαλα το dvd με το iboot αν δεν κανω λαθος εβγαλε ενα πικανα cmd και κατι εγραφε πολυ γρηγορα και μετα ειπε να κανω επαννακινησει

και εγω ετσι το εκανα οπως το βιντεο

πρεπει να εχω ενα απο τα δυο δισκακια μεσα ;

δηλαδη βαζω το ιβοοτ ξεκινηα μετα το βγαζω και βαζω το δισκακι των Μακ ;

ή πρεπει να εχω μεσα το δισκακι του ιβοοτ και μετα βαζω το δισκακι των Μακ σε αλλο θηκη DVD ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπόρεσα τελικά και έκανα install χρησιμοποιόντας τη διανομή του Hazard.

Το μήνυμα που μου έβγαλε στο τέλος του install έλεγε πως ήταν επιτυχής! :)

Δυστυχώς όμως δε μπόρεσα να ξεκινήσω το MAC OS X γιατί αντί να φανεί το βιντεάκι καλωσορίσματος μου εμφανίζεται η οθόνη που μου ζητά να κάνω restart,που από ότι έμαθα σημαίνει πως είχα Kernel Panic. :(

Προσπαθώ να λύσω αυτό το πρόβλημα επιλέγοντας διαφορετικούς Kernels από το μενού "customize"

που έχει patchαρει ως έξτρα ο Hazard μέσα στο DVD.

Δυστυχώς μέχρι να πετύχω το σωστό συνδιασμό μου παίρνει ώρες...

Μακάρι να μπορούσα να αλλάξω το kernel μόνο του χωρίς να χρειάζεται να κάνω format και install πάλι απ την αρχή κάθε φορά... <_<

Μπόρεσα τελικά και έκανα install χρησιμοποιόντας τη διανομή του Hazard.

Το μήνυμα που μου έβγαλε στο τέλος του install έλεγε πως ήταν επιτυχής! :)

Δυστυχώς όμως δε μπόρεσα να ξεκινήσω το MAC OS X γιατί αντί να φανεί το βιντεάκι καλωσορίσματος μου εμφανίζεται η οθόνη που μου ζητά να κάνω restart,που από ότι έμαθα σημαίνει πως είχα Kernel Panic. :(

Προσπαθώ να λύσω αυτό το πρόβλημα επιλέγοντας διαφορετικούς Kernels από το μενού "customize"

που έχει patchαρει ως έξτρα ο Hazard μέσα στο DVD.

Δυστυχώς μέχρι να πετύχω το σωστό συνδιασμό μου παίρνει ώρες...

Μακάρι να μπορούσα να αλλάξω το kernel μόνο του χωρίς να χρειάζεται να κάνω format και install πάλι απ την αρχή κάθε φορά... <_<

Kernel panic δεν σημαίνει αλλαγή kernel βρε, μπορεί να προέρχεται απ'οπουδηποτε, ακόμα και από ένα sleepenabler kext..και φυσικά μπορείς να αλλάξεις kernel χωρίς να ξανακάνεις install απλά πρέπει να είσαι προχωρημένος κ καλά διαβασμένος δεν είναι κάτι απλό.Σου είπα από την αρχή πας σε λάθος μονοπάτι με το Hardware που έχεις.. Αλλά δεν μπορώ να σε βάλω κ με το ζόρι να το αλλάξεις, να ξέρεις όμως ότι τα βάσανα σου από αυτό προέρχονται..

Το καλύτερο κ χρησιμότερο tool για να κάνεις hackint0sh είναι ένας υπολογιστής που να τρέχει το osx και να τον έχεις δίπλα σου έστω κ σε vmware.

Δημήτρη μου κάνεις το ίδιο λάθος που έκανα κ εγώ και όλοι που θέλουμε να δούμε το osx να τρέχει στον υπολογιστή μας όσο πιο γρήγορα γίνεται.. Εγώ δεν βλέπω να κάνεις κάτι λάθος απλά δεν έχεις διαβάσει τον οδηγό τόσο καλά ώστε να τον κατανοήσεις.. Είναι τόσο απλό πότε πρέπει να βάλεις το καθ'ενα dvd και τι να πάρεις από αυτό..Αν κάνεις μια βιαστική κίνησή μπορεί να πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή..

Έβαλες Busratio στο πρώτο boot ? αν ναι τώρα το ξαναεβαλες ?

τι ειναι το Busratio ;

μηπως δεν εχω κανει καλα στο bios ; πειτε μου αν μπορειτε τις αλλαγες στο bios που πρεπει να γινουν ;

δοκιμασε Install μεσω virtualbox χρησιμοποιοντας το iso του retail dvd οπου δεν χρειαζεται ουτε τα bios να πειραξεις, ουτε iboot, ουτε multibeast!

τι αλλαγες θελει στο βιος για να ξεκινησω την εγκατασταση ;

λοιπον πριν πατησεις το install αμα πας στο customisation τι επιλογες εχεις;

με virtual λες ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...