dbzakias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 ειπαν να το ξεκινησω να κανω και εγω ενα δευτερο λογισμικο με MAC πιον οδηγο μου προτηνετε ; αυτον
dimitrisOS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 αυτον μα αυτον κανω αλλα δεν μου διαβαζει τον σκληρο μετα στην εγκατασταση ποιες ειναι ακριβως οι αλλαγες που πρεπει να γινουν στο Bios ; ευχαριστω
dbzakias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 να ρωτησω και κατι αλλο; αυτη τη στιγμη τρεχω windows 7 οποτε αν ακολουθησω τον οδηγω με το iboot+multibeast θα εχω dual boot; το dual boot ειναι κατι που με ενδιαφερει πολυ διοτι υπαρχουν καποιες εφαρμογες και παιχνιδια μονο για windows! μα αυτον κανω αλλα δεν μου διαβαζει τον σκληρο μετα στην εγκατασταση ποιες ειναι ακριβως οι αλλαγες που πρεπει να γινουν στο Bios ; ευχαριστω You will need to set your BIOS to ACHI mode και με το multibeast να εγκαταστησεις το disc utilities
dbzakias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 συγγεκριμενα θα μπεις στα Bios και απο sata ή ide θα το βαλεις στο ahci αλλα προσεχε διοτι αν τωρα εχεις windows 7 μπορει να σου κρασαρουν!
Alithinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Καλημέρα. Προσπάθησα και εγώ να κάνω μια εγκατάσταση,χρησιμοποιόντας την διανομή του Hazard. Η διανομή αυτή υποτίθεται πως είναι και για επεξεργαστές Intel,και για AMD. Παρ' όλα αυτά προσπάθησα πρώτα σε ένα υπολογιστή με AMD (Phenom IIx2 555) αλλά εμφανιζόταν μόνο η πρώτη οθόνη που έχει μαύρο background σε στυλ BIOS,που εμφανίζει το μήνυμα "Booting Darwin" και μετά από λίγες γραμμές ο υπολογιστής έκανε συνέχεια restart. Μετά από αρκετές απόπειρες αποτυχίας και δοκιμή διάφορων boot cds,αποφάσισα να δοκιμάσω σε άλλο υπολογιστή. Ο άλλος υπολογιστής έχει επεξεργαστή Intel Celeron Dual Core. Σε αυτόν τον υπολογιστή μπόρεσα και προχώρησα στην επόμενη οθόνη η οποία είναι αυτή με το γκρί μηλαράκι που δείχνει να φορτώνει. Μετά από λίγη ώρα με πάει σε άλλη οθόνη,μια η οποία είναι κενή (μαύρη) και το μόνο που εμφανίζεται σε αυτήν είναι ένα mouse pointer το οποίο είναι κυκλικό με διάφορα χρώματα και φαίνεται σαν να γυρίζει γύρω από τον εαυτό του. Σε αυτό το σημείο όμως το boot κολλάει για πάντα,μιας και φαίνεται πως το loading δεν τελειώνει ποτέ.. Περίμενα,περίμενα,μέχρι που πέρασε κάμποση ώρα και κατάλαβα ότι μάλλον δεν θα φόρτωνε ποτέ. Έχω κολλήσει σε αυτό το σημείο. Τι να κάνω ?
jannos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δοκιμασε το Snowleo 10.6 Dvd το οποιο σε μενα ηταν το μονο που λειτουργουσε σε ολα αν το σεταριζες σωστα. Στο boot πατα f8 και γραψε cpus=1 busratio=20 Λογικα θα ειναι οκ μετα...
dimitrisOS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 αλλαξα την επειλογη στο βιοσ ξεκινησα την εγκατασταση διαβασε τους σκληρους τα εκανα ολα αυτα και οταν ξεκινησε η εγκατασταση μετα απο λιγο μου εβγαλε σφαλμα σε κατι αρχεια γιατι ;
dbzakias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 αλλαξα την επειλογη στο βιοσ ξεκινησα την εγκατασταση διαβασε τους σκληρους τα εκανα ολα αυτα και οταν ξεκινησε η εγκατασταση μετα απο λιγο μου εβγαλε σφαλμα σε κατι αρχεια γιατι ; αυτο σου εβγαλε; αν ναι τοτε απλα πατας restart και βαζεις το iboot
dimitrisOS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 αυτο σου εβγαλε; αν ναι τοτε απλα πατας restart και βαζεις το iboot ναι ακριβως και τωρα πειγα να βαλω την φωτο οταν βαλω το iBoot μετα τι πρεπει να κανω ?
dbzakias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 ναι ακριβως και τωρα πειγα να βαλω την φωτο οταν βαλω το iBoot μετα τι πρεπει να κανω ? λοιπον πατας απο κατω που λεει restart και οταν κανει την επανεκκινηση μπαινεις κατευθειαν στα bios και εκει αλλαζεις τους δισκους και βαζεις το iboot οπου και οριζεις ως 1st boot device το cd/dvd. ετσι θα κανει boot απο το iboot και θα επιλεξεις να σε βαλει στο Snow Leopard... και εντελως μαγικα θα μπεις στα mac os x επισης θελω να σε ρωτησω 2 πραγματακια: 1. εβαλες τον σκληρο σε AHCI mode; αν ειχες τα win7 σου κρασαραν; 2. χρησιμοποίησες το retail dvd του mac os x;
dimitrisOS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 εβαλα το iboot και ξεκινησε και δεν μου εβγαλε τιποτα Show Leopard του εκανα φορματ οταν πηγα να κανω την εγκατασταση των Mac οχι δεν χρεισιμοποιησα κανενα dvd τι ειναι αυτο ;
dbzakias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 εβαλα το iboot και ξεκινησε και δεν μου εβγαλε τιποτα Show Leopard του εκανα φορματ οταν πηγα να κανω την εγκατασταση των Mac οχι δεν χρεισιμοποιησα κανενα dvd τι ειναι αυτο ; μωρε αρχη αρχη αφου μπουταρεις για πρωτη φορα στο iboot σου λενε οι οδηγιες να βγαλεις το cd του inoot και να βαλεις το installation dvd του Mac OS X Snow Leopard. σε παρακαλω πες μου ακριβως με τι σειρα εκανες το install... υ.γ. εκανες φορματ ολον τον δισκο; δηλαδη δεν εβαλες στα bios απο ide/sata σε ahci;
dimitrisOS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 πρωτα εβαλα το iboot εκανε κατι ρυθμισεις και μετα που ειπα να πατησω ενα κουμπι να κανω ρεσταρτ οταν εκανε επανακ. μπεικε στο μενου του ιβοοτ εβγαλα το cd του iboot και εβαλα το dvd των Mac 10.6 και πατησα F5 μου εβγαλε το ShowLeopard κατησα το κατω βελως και πατησα boot verbose και ξεκινησε η εγκατασταση και μετα εκανα φορματ των σκληρο 2 δυο κομματια και μετα εγκατασταση και μετα αυτο το μυνηα τι λαθος κανω ; υ.γ ναι το αβαλα σε ahci και μετα φορματο κατα την εγκατασταση των μακ
dbzakias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 εβαλα το dvd των Mac 10.6 το dvd μπορεις να μου πεις περιπου ποσα gb μεγεθος ηταν; γιατι υπαρχουν δυο dvd: 1. snow leopard upgrade το οποιο ουσιαστικα απο σκετο leopard σε παει σε snow leopard και 2. snow leopard retail dvd το οποιο κουβαλαει ολοκληρο το λειτουργικο (full install 8gb ειναι αυτο το dvd) και οχι μονο το upgrade εκανε κατι ρυθμισεις και μετα που ειπα να πατησω ενα κουμπι να κανω ρεσταρτ τι ρυθμισεις εκανε; απο μονο του στην αρχη; δες αυτο το video για το πως να κανεις install τα snow leopard
Προτεινόμενες αναρτήσεις