Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετα απο 1 μερα ψαξιμο καταφερα να εγκαταστησω Snow Leopard 10.6.8 στο PC μου :

Core i7 950

Asus P6T Deluxe v1

12GB Ram OCZ

MSI GTX 480

60GB SSD OCZ Vertex

Τα παντα δουλευουν απροβληματιστα και τα αναγνωριζει το συστημα κανονικα ( ακομα και usb Microphone , usb Sidewinder Mouce , usb Sidewinder x6 Keyboard )

Τωρα το μονο θεμα μου ειναι πως θα δω τους 2x1TB δισκους σε Raid

Για να bootarei το Snow Leopard η επιλογη απο την μητρικη πρεπει να ειναι 'AHCI'.

Οταν βαζω αυτη την επιλογη σε 'Raid' δεν bootarei το Snow Leopard.

Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να δουλεψει Η' πρεπει να καταργησω το Raid ???

Θελω να προσθεσω οτι μετα απο 3-4 μερες αρκετω ψαξιμο δεν βρηκα καποια πατεντα για να κανω να δουλεψει αυτη η μητρικη σε ACHI mode τον SSD και σε Raid Mode τους 1ΤΒ Sata διοτι εχει 1 μονον controller ICH10.

Επομενη Σταση LION αν και διαβαζω καποιους με πολλα προβληματα...

Δημοσ.

παιδες βοηθεια! στο συστημα μου:

KOYTI: Asus TA-D11 Black, Eπεξεργαστής: Intel Core i5 -760 (s1156, 2.8 MHz, Cache 8MB), Μνήμη: 4GB DDR3-1600 Ram (2 x 2GB) KINGSTON HYPER-X, M/B: ECS P55H-A Black Edition, Σκληρός Δίσκος: 1TB 1000GB SEAGATE SATA2 32MB CACHE, Οπτικό μέσο: DVD±RW Dual Layer 20x, Kάρτα γραφικών: MSI N275GTX TWIN FROZR OC ME 896MB GDDR3, Τροφοδοτικό: DEER DR-8600BTX 600W 14CM FAN
τι settings να βαλω κατα το Installation του iDeneb 1.5.1; σας παρακαλω πειτε μου! :wub:
Δημοσ.
iBoot k Multibeast είσαι.

ευχαριστω αλλα δεν ξερω τι να κανω με το iboot και με το multibeast... μηπως υπαρχει καποιος οδηγος;

υ.γ. για wifi εχω ενα tp-link tl-wn727n θα λειτουργει;

Δημοσ.

ευχαριστω αλλα δεν ξερω τι να κανω με το iboot και με το multibeast... μηπως υπαρχει καποιος οδηγος;

υ.γ. για wifi εχω ενα tp-link tl-wn727n θα λειτουργει;

εδώ είσαι > http://tonymacx86.blogspot.com/2010/04/iboot-multibeast-install-mac-os-x-on.html

Τώρα το wi_fi ψαξτο όταν έρθει η ώρα αλλά αυτό είναι το λιγότερο.. με 14 ευρώ έχει συμβατό.

Δημοσ.

εδώ είσαι > http://tonymacx86.blogspot.com/2010/04/iboot-multibeast-install-mac-os-x-on.html

Τώρα το wi_fi ψαξτο όταν έρθει η ώρα αλλά αυτό είναι το λιγότερο.. με 14 ευρώ έχει συμβατό.

χιλια ευχαριστω αλλα να ρωτησω και κατι αλλο; λιγο πριν πατησω το install μου εχει αριστερα να πατησω ενα κουμπι οπου με βαζει να επιλεξω drivers/kexts ή δεν το εχει αυτο το κουμπι; διοτι αν το εχει στην επιλογη chipset δεν ξερω τι να βαλω...

Δημοσ.

Αυτά που σου πρότεινα λειτουργούν διαφορετικά, διάβασε τον οδηγό και θα τα βρεις όλα..

τον διαβασα τον οδηγο και μου θυμιζει πολυ swap-magic! δηλαδη βαζω εναν "bootloader" για να μπορεσει να κανει boot το dvd και μολις bootαρει βαζω το dvd του snow leopard ετσι ωστε να εχει την "ψευδαισθηση" οτι εχει ηδη bootαρει και συνεχιζω το installation απο το original dvd... απλα ρωταω αν με την εγκατασταση των mac ετσι εγκαθιστουνται αυτοματα οι drivers ή αν πρεπει να τους επιλεξω εγω.

υ.γ. αντε τωρα να βρω κενο dvd 8gb για να καψω το iso του retail dvd...

υ.γ. 2 το multibeast για το update δεν ειναι μονο;

Δημοσ.

Όλα σωστά, αλλά το multibeast είναι η τελευταία απαραίτητη πινελιά για να boot_αρουν όλα σωστά και να επιλέξεις ότι άλλο υποστηρίζει από hardware.. τρέξε ένα hardware monitor πρόγραμμα πριν ξεκινήσεις για να ξέρεις ακριβός τι έχεις και τι χρειάζεσαι..

Δημοσ.

Όλα σωστά, αλλά το multibeast είναι η τελευταία απαραίτητη πινελιά για να boot_αρουν όλα σωστά και να επιλέξεις ότι άλλο υποστηρίζει από hardware.. τρέξε ένα hardware monitor πρόγραμμα πριν ξεκινήσεις για να ξέρεις ακριβός τι έχεις και τι χρειάζεσαι..

δηλαδη μολις τελειωσει το install για να bootαρω πρεπει να τρεξω αυτο το multibeast; και αυτο το hardware monitor που μπορω να το βρω;

υ.γ. επειδη δεν εχω κενα dvd 8gb υπαρχει περιπτωση να βρω κανενα iso που να εχει και το retail dvd αλλα και το iboot; (<--για mount)

Δημοσ.

μπορεις να το καψεις και σε δισκακι αλλα θελει dl dvd αρα καλυτερα usb stick

ποιον οδηγο ακολουθας?

αυτον: http://tonymacx86.blogspot.com/2010/04/iboot-multibeast-install-mac-os-x-on.html

αλλα με usb stick δεν με συμφερει διοτι θα πρεπει να παω να αγορασω που ειναι πιο ακριβο απο τα dvd...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...