Reignman Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Κοίτα το σύμπτωμα που περιγράφεις είναι ότι κάτι βλέπει στην εγκατάσταση το lion που θεωρεί ότι είναι εντελώς ασύμβατο και δεν σ'αφηνει να προχωρήσεις.. Βάλε σε ενα Dvd h stickaki τον chameleon 752 και βοοτ απο αυτόν να δεις αν θα στο ξαναβγάλει.Αν πάλι γίνει το ίδιο τότε δοκίμασε να βγάλεις όλες τις "προστασίες" κ τα Platform Support από την εικόνα του lion. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση Cham!! Δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι με τον Chameleon. Όταν λες να βγάλω τις προστασίες και τα platform support τί ακριβώς εννοείς πως πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ και πάλι για τον κόπο σου...
Cham Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Άλλαξε τρόπο εγκατάστασης πήγαινε με τον κλασικό τρόπο, φτιάξε στικ με τον 752 και την εικόνα από το lion κανονικά.Στον οδηγό που θα βρεις θα σου λέει κ πως θα βγάλεις τις προστασίες η μια είναι εύκολη από το coreservices σβήνεις το Platform Support.plist Sorry που δεν μπορώ να είμαι πιο κατατοπιστικός αλλά είμαι διακοπές και όλες οι σημειώσεις Αθήνα.
Reignman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Χρόνια πολλά σε όλους! Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Cham! Δυστυχώς ενώ έφτιαξα USB stick με το image του Lion (και τον Chameleon) δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Έριξα μια ματιά για το Platform Support. plist που ανέφερες και δεν είδα διαφορά. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση πως θα μείνω με το Snow. Χίλια ευχαριστώ για το χρόνο σου και πάλι Cham! Καλές διακοπές να χεις!
Cham Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Ευγενικέ μου φίλε επειδή και μόνο είσαι τέτοιο άτομο σου υπόσχομαι εγώ ότι το Lion θα το τρέξεις οπωσδήποτε.. Μονο περίμενε να επιστρέψω στην βάση μου..
niodadd Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Kαλησπερα! σε αυτο το pc: gigabyte p35ds4,ati 4850,intel core duo 6750,4 giga μνημη υπαρχει ελπιδα..ακολουθησα εναν πιο πανω οδηγο για iatkos v2 εκανα install το macos οκ ολα κανει restart και μετα τιποτα....αν μπορει καποιος να βοηθησει....
Κomos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Kαλησπερα! σε αυτο το pc: gigabyte p35ds4,ati 4850,intel core duo 6750,4 giga μνημη υπαρχει ελπιδα..ακολουθησα εναν πιο πανω οδηγο για iatkos v2 εκανα install το macos οκ ολα κανει restart και μετα τιποτα....αν μπορει καποιος να βοηθησει.... το μηχανακι σου παιζει μια χαρα το χακιντος απλα πρεπει να διαβασεις πιο προσεκτικα τις οδηγιες οταν λες μετα το restart τιποτα τι εννοεις? εκανες κανονικα την εγκατασταση? αν ναι πιθανοτατα εχεις προβλημα με καποιο kext
niodadd Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Κανονικα εγινε η εγκατασταση.Μετα το τελος της εγκαταστασης λεει οτι ειναι ολα οκ και επανεκινει το συστημα.και μετα τιποτα,φορτονει το macos ,εαν καταλαβα καλα κανει ν δειξει κατι σπασμενα γραφικα..kext ειναι οι ρυθμισεις στο customize?
Κomos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 οχι ειναι κατι σαν drivers bootare me -x και δες βημα βημα τι σου λειπει
niodadd Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 βασικα πως bootareis me -x? εγω κατα λαθος μπηκα με -v και μετα ender. ετρεξε κατι διαγνοστικα εαν καταλαβα καλα..και καπου λεει failed to load kext com.apple.kext ATI 4800 4800 controller
Κomos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 ωραια αρα εχεις προβλημα με την καρτα γραφικων σου http://www.kexts.com/content/ κατεβασε απο εδω το κεξτ για την καρτα γραφικων σου μπουταρε με -χ αντι για -ν και οταν μπεις στο os περνα με kexthelper το kext σου η ακομη καλυτερα τρεξε το multibeast οταν εισαι στον bootloader απλα πατα -ν και enter
niodadd Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 to multibeast το κατεβαζουμε το περναμε σε cd και τρεχουμε?
Κomos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 οχι κατεβαζεις και τρεχεις απο τα bootarismena σε safe mode (-x )
niodadd Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 και πως μπαινεις σε safe mode? kata to post πατας την παυλα- και το χ ταυτοτοχρονα?να με συγχωρεις ειμαι εντελως ασχετος....
Κomos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 οταν εισαι στο bootloader γραψε ''-χ'' και πατα enter
niodadd Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Τελικα υστερα απο πολλες προσπαθειες εγκατεστησα το sl 10.6.6 hazard αλλα το μονο προβλημα ειναι ο ηχος ο οποιος σιγουρα θα λυνεται με καποιο kext.Kαι η καρτα γραφικων η οποια ειναι η saphire 4850 HD η οποια απο οτι ειδα σε διαφορα forum ειναι τελειως ασυμβατη με το sl..Μπαινω σε sl μονο με 1024/768..εχω δοκιμασει πολλα kext αλλα δεν γινεται τιποτα..Θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποια καρτα γραφικων η οποια ειναι δοκιμασμενα συμβατη με το sl?Kαποια χαμηλου κοστους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις