Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επιστροφη στο Snow 10.8 αφου το Lion ειναι πολυ ευαισθητο για να bootαρει παντα....

Υπαρχουν και προβληματα με το trim enabler.

Τσαμπα τα φορματ!

Γιατί παλικάρι μου ? Που κόλλησες ? Chameleon 752 είναι ο Σωστός σου Bootloader.10.6.8 είσαι μισός lion εξάλλου το υπόστρωμα του είναι..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οταν ενεργοποιουσα το τριμ ειτε με τον enabler ειτε με ενα σετ εντολων το μηχανημα δεν ηταν πολυ σταθερο ,ειχε αργο μπουταρισμα (42 '') και η επαναφορα απο τα backup του trim enabler πετυχε μονο μια φορα...

Τις αλλες δεν ξαναανοιξε ουτε με iboot.

Για να εγκατασταθει και να δουλευει επρεπε να εχω ενα partition για τον installer κι αλλο ενα με μια καθαρη εγκατασταση Snow.

Μετα την αρχικη εγκατασταση (clean install) επρεπε να μπουταρω με iboot (το οποιο ομως Δεν ανοιγε το Lion) και να εκινησω το Snow για να τρεξω το multibeast 3.8 στο partition του Lion.

Μετα δουλευε σχετικα καλα εκτος απο την αναλυση του bootloader , της bootscreen, και του ενος dvd που εξαφανιζοταν οποτε ηθελε θυμιζοντας Kde4 στα κακα του αλλα κι ο κερνελ φορτωνε χ32. Για τα 2 απ τα τελευταια βρηκα λυση με λιγο ψαξιμο αλλα τα τεραστια εικονιδια με χαλουσαν οποτε εψαξα να βρω λυση με εγκατασταση prefpane οπως ειχε ο chameleon.

Αφου ομως το πανελ του chameleon δεν υπηρχε πια στο system preferences (εκανα clean install) κι αφου δεν βρηκα αλλο που να δουλευει για chimera , εγκατεστησα το παλιο μπας και δουλεψει (αν κανεις upgrade απο 10.6.8 υπαρχει απο πριν εγκατεστημενο και δουλευει).

Δεν δουλεψε ο υπολογιστης ξανα θα ελεγα...

Να πω εδω οτι στα καλα καθουμενα το Snow που εγκαθιστουσα (για να μπορω να τρεχω το multibeast στο Lion) μετα απο κανα δυο μερες δεν ανοιγε για καποιο λογο οποτε οταν στραβωνε το Lion επρεπε να μπει ξανα και το Snow!

Για αυτο σου λεω................

O ssd σου φταίει για όλα όχι το lion κ αν δεν με πιστεύεις δοκίμασε με ένα συμβατικό. ;)

Είναι καλοί δίσκοι αλλά δεν είναι για παίδεμα καθόλου δεν αντέχουν τα απανωτά φορματ κ παρτισιον που κάνουμε στο Hackint0sh καθώς τείνω να καταλήξω ότι και ο chameleon έχει την ευθύνη του με το Efi που φτιάχνει.

Φτιαξτο αρχικά σε έναν συμβατικό που θα έχεις κάνει zero πρώτα.και αφού δουλέψει πλήρως και έχεις καταλήξει σε όλα σου.

Τότε μηδένισε κ τον SSD έχουν προγραμματακια σε linux h dos οι κατασκευάστριες και κανε μόνο συγκεκριμένες κινήσεις πάνω του.. :rolleyes:

Όλο αυτό στο γράφω γιατί αποκλείεται ενα Hackint0sh να δουλεύει με snow 8 και όχι με λιονταρια.άντε ενα wi_fi άντε και λίγο ενας ήχος αλλά αν το έχεις το λειτουργικό .. το έχεις.

και μην ανέβεις Chameleon πάνω από 752 άντε κ το boot 755 πλακώθηκαν όλοι οι πιτσιρικάδες και βγάζουν βγάζουν έχουν φτάσει 1100 και είναι όλοι πατάτες όπως και ο chimera.

καλησπερα παιδια δουλευω hack εδω και λιγο καιρο αυτη την στιγμη ειμαι με 10.6.8 μιας και ασχολουμαι με το βιντεο επαγγελματικα μπορω να πω οτι to hackintosh μου ελυσε τα χερια αλλα με εσωσε και πολλα ευρω!!! βεβαια χρειαστηκε αρκετος χρονος στο σωστο σεταρισμα και στην ευρεση των καταλληλοτερων συσκευων (καρτα γραφικων,μητρικη κτλ)ετσι ωστε να εχω την μεγιστη συμβατοτητα....σε συγκριση με mac φιλου με σχεδον ιδια χαρακτηριστικα σε επεξεργασια βιντεο πετυχαμε σχεδον ιδιες ταχυτητες σε rendering και στο hackintish μεγαλυτερες ταχυτητες αναγνωσhς αλλα μαλλον αυτο οφειλεται στους ssd του hackintosh....

Δεν εχεις κι αδικο....Μου πηρε 2 φορματ μεχρι να καταλαβω οτι ο kext του Alc889 δεν παιζει στο 10.6.8 και μολις βαλεις τον voοdoo δεν ξανα ανοιγει...

Παντως δεν αντιμετωπισα αλλο θεμα.

Καλησπέρα,

Θελω να εγκατασησω στο netbook Acer Aspire One 532H-2223 ΜacOS αλλα δεν εχω καταλαβει πως

Βασικα για την ωρα δεν θελω να το κανω με retail DVD αλλα κανα Hackintosh iATKOS για να μαθω και την διαδικασια.

Δεν εχω mac PC οποτε τα μοναδικα εργαλεια μου ειναι εαν PC με Linux και το netbook

Απο τα λιγα που εχω διαβασει πρεπει να φορμαρω ενα USB flash για να μπορει να μπουταρει σε mac μαι μετα να του περασω το λειτουργικο πανω του

Προσπαθησα και εβαλα σε ενα USB το iATKOS αλλα 7 λεπτά πριν τελειωσει η εγκατασταση παγωνει και πεταει ενα μηνυμα το οποιο δεν καταλαβαινω τι ακριβως σημαινει

Τα χαρακτηριστιικα του netbook ειναι

Intel Atom CPU N450 1.66GHz

00:00.0 Host bridge [0600]: Intel Corporation N10 Family DMI Bridge [8086:a010]

00:02.0 VGA compatible controller [0300]: Intel Corporation N10 Family Integrated Graphics Controller [8086:a011]

00:02.1 Display controller [0380]: Intel Corporation N10 Family Integrated Graphics Controller [8086:a012]

00:1b.0 Audio device [0403]: Intel Corporation N10/ICH 7 Family High Definition Audio Controller [8086:27d8] (rev 02)

00:1c.0 PCI bridge [0604]: Intel Corporation N10/ICH 7 Family PCI Express Port 1 [8086:27d0] (rev 02)

00:1c.1 PCI bridge [0604]: Intel Corporation N10/ICH 7 Family PCI Express Port 2 [8086:27d2] (rev 02)

00:1d.0 USB Controller [0c03]: Intel Corporation N10/ICH 7 Family USB UHCI Controller #1 [8086:27c8] (rev 02)

00:1d.1 USB Controller [0c03]: Intel Corporation N10/ICH 7 Family USB UHCI Controller #2 [8086:27c9] (rev 02)

00:1d.2 USB Controller [0c03]: Intel Corporation N10/ICH 7 Family USB UHCI Controller #3 [8086:27ca] (rev 02)

00:1d.3 USB Controller [0c03]: Intel Corporation N10/ICH 7 Family USB UHCI Controller #4 [8086:27cb] (rev 02)

00:1d.7 USB Controller [0c03]: Intel Corporation N10/ICH 7 Family USB2 EHCI Controller [8086:27cc] (rev 02)

00:1e.0 PCI bridge [0604]: Intel Corporation 82801 Mobile PCI Bridge [8086:2448] (rev e2)

00:1f.0 ISA bridge [0601]: Intel Corporation NM10 Family LPC Controller [8086:27bc] (rev 02)

00:1f.2 SATA controller [0106]: Intel Corporation N10/ICH7 Family SATA AHCI Controller [8086:27c1] (rev 02)

00:1f.3 SMBus [0c05]: Intel Corporation N10/ICH 7 Family SMBus Controller [8086:27da] (rev 02)

01:00.0 Ethernet controller [0200]: Atheros Communications AR8132 Fast Ethernet [1969:1062] (rev c0)

02:00.0 Network controller [0280]: Atheros Communications Inc. AR9285 Wireless Network Ada

Παρακαλω ενα εχετε οδηγιες πως να το κανω θα με βοηθουσε πολυ,

Τα specifications ειναι τα εξης

φίλε μου έχεις δει πουθενά να έχει γίνει Hackint0sh το συγκεκριμένο νετβοοκ η είναι μια δική σου ιδέα ?

Εγώ από τα λίγα που ξέρω ο Ν450 και η 3150 δεν γίνονται. :confused:

φίλε μου έχεις δει πουθενά να έχει γίνει Hackint0sh το συγκεκριμένο νετβοοκ η είναι μια δική σου ιδέα ?

Εγώ από τα λίγα που ξέρω ο Ν450 και η 3150 δεν γίνονται. :confused:

Αυτός το έκανε πάντως και πολλοι αλλοι :rolleyes: :rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=OGhQQAgj4JE

Το θέμα είναι να δουλεύουν κιόλας και εδώ λέει ότι δεν έχει ήχο,δεν έχει 3D δεν έχει,δεν έχει.. τώρα να δεις το ροδακι να γυρίζει και το desktop μάλλον δεν θα σε ικανοποιήσει.

http://www.mymacnetbook.com/compatibility-chart/

post-223301-0-90672800-1312473805_thumb.jpg

Μετα απο 1 μερα ψαξιμο καταφερα να εγκαταστησω Snow Leopard 10.6.8 στο PC μου :

Core i7 950

Asus P6T Deluxe v1

12GB Ram OCZ

MSI GTX 480

60GB SSD OCZ Vertex

Τα παντα δουλευουν απροβληματιστα και τα αναγνωριζει το συστημα κανονικα ( ακομα και usb Microphone , usb Sidewinder Mouce , usb Sidewinder x6 Keyboard )

Τωρα το μονο θεμα μου ειναι πως θα δω τους 2x1TB δισκους σε Raid

Για να bootarei το Snow Leopard η επιλογη απο την μητρικη πρεπει να ειναι 'AHCI'.

Οταν βαζω αυτη την επιλογη σε 'Raid' δεν bootarei το Snow Leopard.

Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να δουλεψει Η' πρεπει να καταργησω το Raid ???

Μετα απο 1 μερα ψαξιμο καταφερα να εγκαταστησω Snow Leopard 10.6.8 στο PC μου :

Core i7 950

Asus P6T Deluxe v1

12GB Ram OCZ

MSI GTX 480

60GB SSD OCZ Vertex

Τα παντα δουλευουν απροβληματιστα και τα αναγνωριζει το συστημα κανονικα ( ακομα και usb Microphone , usb Sidewinder Mouce , usb Sidewinder x6 Keyboard )

Τωρα το μονο θεμα μου ειναι πως θα δω τους 2x1TB δισκους σε Raid

Για να bootarei το Snow Leopard η επιλογη απο την μητρικη πρεπει να ειναι 'AHCI'.

Οταν βαζω αυτη την επιλογη σε 'Raid' δεν bootarei το Snow Leopard.

Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να δουλεψει Η' πρεπει να καταργησω το Raid ???

Αν θυμαμαι καλα οταν ειχα κανει hackintosh (τωρα το εχω σβησει αλλα θα ξανακανω) την επιλογη για RAID την εχει το DISK UTILITY

Γειά σε όλους!

Μια ερώτηση μια και προβληματίζομαι κι εγώ με την εγκατάσταση του Lion.

Έχω ήδη εγκατεστημένο το Snow Leopard στο Hp Pavilion dv6187ea και με εξαίρεση

το "sleep" αλλά και το wifi όλα παίζουν απροβλημάτιστα.

Ακολούθησα τη διαδικασία που περιγράφεται στο tonymacx86 και στο 4ο βήμα ξεκινάω την εγκατάσταση από το

partition Installer. Δυστυχώς μετά από την γκρίζα οθόνη με το μηλαράκι εμφανίζεται ένα

animation με ένα "PC" και ένα laptop στο οποίο αν καταλαβαίνω καλά ζητάει να απενεργοποιήσουμε

το μηχάνημα... Να τονίσω πως στο laptop μου έχω πλέον 2GB RAM.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια!

Κοίτα το σύμπτωμα που περιγράφεις είναι ότι κάτι βλέπει στην εγκατάσταση το lion που θεωρεί ότι είναι εντελώς ασύμβατο και δεν σ'αφηνει να προχωρήσεις..

Βάλε σε ενα Dvd h stickaki τον chameleon 752 και βοοτ απο αυτόν να δεις αν θα στο ξαναβγάλει.Αν πάλι γίνει το ίδιο τότε δοκίμασε να βγάλεις όλες τις "προστασίες" κ τα Platform Support από την εικόνα του lion.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...