Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από επανεγκατάση και προσεκτικότερη εγκατάσταση των tools από το multibeast, μπορώ και bootάρω από το σκληρό δίσκο. Βέβαια το πρόβλημα μου τώρα είναι ότι όποτε έχω κουμπωμένο πάνω το σκληρό των win 7 μου εμφανίζεται κάπως έτσι το chameleon bootloader..

http://exn.ftp.free.fr/Hackintosh/before_install_SL106.JPG

Έχω αλλάξει πολλά θέματα μήπως και έφταιγε αυτό, αλλά τίποτα. Τα ίδια ξανά και ξανά.

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Θα ήθελα να προχωρίσω στην εγκατάσταση Hackintosh και έχω το ακόλουθο σύστημα :

intel i5 760 ( s1156 chipset )

MSI Big Bang Trinergy ( p55 ) mo/bo

4 gb Ram (ocz)

Nvidia GTX 460 1gb

επίσης έχω την Emu 1212m sound card και μια DSP UAD-2 Card ( έχω διαβάσει οτι είναι οκ οπότε κυρίως με νοιάζει για GPU, Mo/Bo, CPU )

θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος έχει ανάλογο σύστημα και μπορεί να μου πεί αν θα είμαι ΟΚ με αυτά τα parts.

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Θα ήθελα να προχωρίσω στην εγκατάσταση Hackintosh και έχω το ακόλουθο σύστημα :

intel i5 760 ( s1156 chipset )

MSI Big Bang Trinergy ( p55 ) mo/bo

4 gb Ram (ocz)

Nvidia GTX 460 1gb

επίσης έχω την Emu 1212m sound card και μια DSP UAD-2 Card ( έχω διαβάσει οτι είναι οκ οπότε κυρίως με νοιάζει για GPU, Mo/Bo, CPU )

θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος έχει ανάλογο σύστημα και μπορεί να μου πεί αν θα είμαι ΟΚ με αυτά τα parts.

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τον 760 εχω κι εγω και εισαι οκ. Με f8 δωσε cpus=1 busratio=20 για να μπουταρει το Dvd. Να εχεις κατεβασει το iboot γιατι δεν θα μπορεσεις να μπεις στο λειτουργικο για να τρεξεις το multibeast.

Την Trinergy την προσπαθουσα καμια βδομαδα αλλα δεν γινοταν τιποτα! Μπορει να μην ειχα σεταρει κατι καλα παντως...Τωρα εχω τη Fusion που ειναι παρομοια και ειναι ολα οκ.

Με διαφορες Nvidia δεν ειχα προβλημα αλλα θελει δοκιμες μεχρι να βρεις τι θα εγκαταστησεις για να ειναι οκ με τα υπολοιπα.....

Και μπορει με ενα λαθος kext να μην ξανα ανοιξει οποτε παλι απ την αρχη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(Σε μενα δεν λειτουργει με τιποτα ακομα......

Ουτε με iboot ουτε με σφαιρες!)

Τελικα τα καταφερα με καθαρη εγκατασταση αλλα χρειαστηκα μια 2η εγκατασταση 10.6.8 σε αλλο partition διοτι το lion δεν μπουταριζε με τιποτα.

Απο το Snow μπηκα στο partition του Lion και με multibeast περασα ολα τα kext αλλα και εκανα easybeast στο Lion .

Μετα δουλεψε ο bootloader και περασα οτι αλλο χρειαστηκε αλλα και το trim enabler 1.2

Επεξ/σία από jannos
Δημοσ.

Μήπως μπορεί κάποιος να παραθέσει τα βήματα για την εγκατάσταση Mac OS X σε PC γιατί το θέμα έχει φτάσει 246 σελ. και "έχει χαθεί η μπάλα".

Δημοσ.

Μήπως μπορεί κάποιος να παραθέσει τα βήματα για την εγκατάσταση Mac OS X σε PC γιατί το θέμα έχει φτάσει 246 σελ. και "έχει χαθεί η μπάλα".

http://osx86.co/f83/924-959-953-961-945-963-964-949-t3409/post53999.html

αν και σου λεω απο τωρα οτι θα αποτυχεις στο project γιατι βαριεσαι να ψαξεις B)

Δημοσ.

http://osx86.co/f83/924-959-953-961-945-963-964-949-t3409/post53999.html

αν και σου λεω απο τωρα οτι θα αποτυχεις στο project γιατι βαριεσαι να ψαξεις B)

Λές :mrgreen: Η αλήθεια είναι το έψαξα αφού έκανα εδώ post. Χρειάζεται USB Flash 8GB+ ή μπορώ να το κάνω και με εξωτερικό δίσκο με USB ή eSATA ?

Δημοσ.

Λοιπόν, έκανα τις αλλαγές στο BIOS και κάνω boot με το DVD iatkos s3v2 (snow leopard 10,6,3). Όταν εμφανίζετε το logo iatkos s3v2 επιλέγω F8 και μετά δοκιμάζω 1-1 όλες τις επιλογές. Σε όλες τις περιπτώσεις αφού για κάποιο διάστημα διαβάζει το dvd εμφανίζει το ΅String null trying stringdata΅και κάνει restart. Γνωρίζει κανείς τί είναι αυτό που εμφανίζει και πώς διορθώνεται ?

Δημοσ.

Για το μηχάνημα που έχεις είσαι σε λάθος μονοπάτι εντελώς.(την υπογραφή λέω)

Tonymacx86 είναι το σωστό και ξεκίνα με Lion να μην το κάνεις 3 φορές..αν μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα γυρίσω δεν έχεις τελειώσει,τότε κοιτά τουλάχιστον να έχεις μαζέψει κανένα 100ρικο.. :P

Δημοσ.

Για το μηχάνημα που έχεις είσαι σε λάθος μονοπάτι εντελώς.(την υπογραφή λέω)

Tonymacx86 είναι το σωστό και ξεκίνα με Lion να μην το κάνεις 3 φορές..αν μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα γυρίσω δεν έχεις τελειώσει,τότε κοιτά τουλάχιστον να έχεις μαζέψει κανένα 100ρικο.. :P

Μου τα λές κάπως και δεν σε πιάνω :rolleyes: Μετά από αρκετό ψάξιμο είδα ότι οι περισσότεροι αυτή την έκδοση (iatkos s3v2) βάζουν. To Lion τώρα βγήκε. ΄Εχει βγεί έκδοση hac για PC ?

Δημοσ.

Όχι όπως το φαντάζεσαι με έκδοση στυλ iAtkos.. Αλλά ναι γίνεται κ τo lion hackint0sh.

Οδηγίες θα βρεις καλές εκεί που σε παρέπεμψα εκεί είναι η πηγή του Desktop. Ρίξε και μια ματιά στο λινκ της υπογραφής μου.. ;)

(το κάπως που περιγράφεις ελπίζω να κατάλαβες ότι είναι Humor..)

Δημοσ.

Επιστροφη στο Snow 10.8 αφου το Lion ειναι πολυ ευαισθητο για να bootαρει παντα....

Υπαρχουν και προβληματα με το trim enabler.

Τσαμπα τα φορματ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...