Peperone Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 <br />δεν εχεις βαλει bootloader γι αυτο.στο #2425 αυτο λεω <br />πρεπει να bootareis οπως ξεκινησες την εγκατασταση και να περασεις εσυ τον bootloader.<br /><br /><br /><br />έκανα εκκίνηση τελικά με empire efi αλλά έσκασε το μπουτάρισμα με cpu halted. δοκιμασα busratio=20 κ.λ.π. αλλά τίποτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) <br /><br /><br /> έκανα εκκίνηση τελικά με empire efi αλλά έσκασε το μπουτάρισμα με cpu halted. δοκιμασα busratio=20 κ.λ.π. αλλά τίποτα.... δοκιμασε σε safe mode εκκινηση με -x επισης δωσε και αλλα στοιχεια cpu gpu ram ολα γενικα για το μηχανημα που βαζεις το snow leopard. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2011 από proalless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ερωτηση απο εναν ασχετο. η εκδοση mac os x χ86 που ειναι για pc, εχει ΑΚΡΙΒΟΣ την ιδια αποδοση οπως σε ενα κανονικο mac ή ειναι κατι σαν emulator που απλα δουλευεις τα προγραματα σαν εχεις mac? αξιζει δηλαδη καποιος να ασχοληθει σοβαρα ή οχι? ποια ειναι η τελευταια εκδοση? 10.6.7? ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 δεν ειναι έκδοσή. απλώς παιρνάμε το επίσημο λειτουργικό σε συμβατό hardware καμια φορά να χρείαζονται extensions kexts και λοιπα για οτι δεν αναγνωρίζεται. δεν ειναι καν emulator ειναι κανονικό mac os x. οι αποδόσεις είναι ίδιες και μιας και το λειτουργικο ειναι πιο καλοστημένο για εμένα πρωσοπικά κάνω τα πάντα πιο γρήγορα και πιο λειτουργικά μπορεί βεβαια να ειναι και η συνηθεια τόσα χρόνια. είμαστε στην έκδοση 10.6.8 αλλά πολλοί είχανε πρόβλημα μαζί τους και εγώ και γύρισα πίσω σε 10.6.7 μέχρι να βγει ο τονυ και δώσει κανένα αναλυτικό ποστ με το τι φταίει (πολλά μακ επίσης κρεμάσανε δεν ειναι μονο για χακιντος) κοίτα αν γουστάρεις mac os x και δεν εχεις την ικανότητα να τα στάξεις ναι τότε πρέπει να αξιοποιησεις μερικο χρόνο διαβάσματος να ξεκινησεις απο τα σοβαρά προς οφελος πρώτα της τσέπης σου και μετά πρωσοπικο επίπεδο γνωσεων κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 thanks καταλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peperone Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Λοιπόν έκανα καθαρή εγκατάσταση τα retail 10.6.2 στο F13Z8E/BI η εγκατάσταση έγινε κανονικά χωρίς όμως να δουλεύει ήχος, ποντίκι, wifi, και default γραφικά. Μετά αναβάθμισα διαδοχικά σε 10.6.6 και 10.6.7 δούλεψε το wifi κανονικά. Σε upadate στο 10.6.8 το σύστημα κολλούσε στην εκκίνηση χωρίς να μπορέσω να το επαναφέρω. (PCI Configuration Begin). οπότε αναγκάστηκα και ξανά έκανα εγκατάσταση. Να σημιώσω ακόμα ότι η κάμερα δούλεψε στη πρώτη εγκατάσταση προτρέπωντας μου να κάνω snapshot αλλά μετά δε μπόρεσα να τη κάνω να δουλέψει. Προσπάθησα να βάλω τους nvidia retail drivers αλλά το σύστημα μετά την εκκίνηση έδινε μαύρη οθόνη χωρίς να μπορέσω να την επαναφέρω (ξανά εγκατάσταση). Η εντύπωση μου από το λειτουργικό είναι ότι είναι για δυνατούς λύτες.... Δε ξέρω πως δουλεύει στα καθαρά mac αλλά στα x86 είναι σπαζοκεφαλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 κάτι έχει παει στραβά με 10.6.8. πολλοι τοις κρέμασε το μηχάνημα. σε vorbose mode στο PCI configurator. μερικοι ειπανε οτι είχανε προβλημα 2-3 kexts. περιμένω να βγει ο tony να πει κάτι και την διαδικασιά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΠΡΙΝ ΚΑΘΕ UPDATE κρατάμε ενα BACKUP με CCC η time machine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Ναι θέλει πολύ προσοχή με το 10.6.8. Την πάτησα στην εγκατάσταση αλλά ευτυχώς είχα backup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peperone Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ας μου πει κάποιος εξπερ πώς να κάνω να δουλέψει το usb mouse, έχω βάλει κάποια kexts που λένε από γκουκλάρισμα αλλά τίποτα. Σημείωση ... το tachpad του λάπτοπ δουλεύει και ακόμα βλέπει κανονικά τις usb θήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Helo, Θελω να βαλω hackintosh σε ενα laptop που εχω αλλα δεν εχω ιδεα απο που και πως να ξεκινησω.. Το laptop ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/71523/Fujitsu-Amilo-Pa-3553-NV3.html προβληματιζομαι επειδη εχει και amd.. Τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 υπαρχουν κατι εκδοσεις hackintosh που υποστηρίζουν amd! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
71269 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Get a macbook instead... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argate7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έχω τεράστιο πρόβλημα και δεν μπορώ να bootάρω από το δίσκο, παρά μόνο με iboot μέσα. Και κάτι ακόμα εξίσου σημαντικό.. Δεν μπορώ να μπω στα win 7 με sata configuration σεταρισμένη σε AHCI. Παίζει μόνο όταν το σετάρω σε IDE. Τί κάνω για αυτά τα 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proalless Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έχω τεράστιο πρόβλημα και δεν μπορώ να bootάρω από το δίσκο, παρά μόνο με iboot μέσα. Και κάτι ακόμα εξίσου σημαντικό.. Δεν μπορώ να μπω στα win 7 με sata configuration σεταρισμένη σε AHCI. Παίζει μόνο όταν το σετάρω σε IDE. Τί κάνω για αυτά τα 2? πριν μπορούσες η αυτό έγινε μετά την εγκατάσταση του macos;(νομίζω ισχύει το το δεύτερο) αν έγινε μετά δεν έχεις βάλει bootloader. μέσα στο cd του iboot έχει bootloader αφού εκκινήσεις από εκεί περνάς τον bootloader και restart χωρίς πλέον το iboot. και είσαι οκ μην ξεχάσεις το achi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Ψαξε στο google να βρεις ενα ετοιμο αρχειακι .reg που ριχνεις μεσα στη registry για να σεταρεις τα windows σε achi αλλα βαλε και drivers που θα εχεις στο cd της μητρικης και θα εισαι οκ. Οταν μπεις σε snow με iboot τρεξε το easybeast μεσω multibeast και θα περασει ξανα το bootloader. Πιστευω να δουλεψει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις