TwitterLover Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Εδώ έχει οτι χρειαστείς Link υπαρχει καποιο προγραμμα που να μου λεει αν το hardware μου ειναι οκ? :ο) edit: τα link στην σελιδα δεν δουλευουν!!!
TwitterLover Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Πολύ ευχάριστα νέα για όσους από εσάς θέλουν να έχουν MacOS X στο PC (x86) τους. Πλέον είναι δυνατόν να το εγκαταστήσετε... βέβαιος δεν είναι ούτε εύκολο ούτε χωρίς προβλήματα ακόμα. Δυο τρόποι για να αποκτήσετε Μάκος περιγράφονται στο internet: 1. MacOS on VMware a) μπορείτε να βρείτε έτοιμο image σε torrent μορφή μπορείτε να ξεκινήσετε με εγκατάσταση darwin, μετά εγκατάσταση macos σε pearpc κτλ. 2. MacOS native on x86 a) ξεκινώντας με εγκατάσταση darwin etc. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε αναλυτικά troubleshooting και installation-guides : http://www.concretesurf.co.nz/osx86/viewforum.php?f=1 http://www.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page irc for technical questions (read the forums first before asking): irc://irc.osbetaarchive.com/osx86 Μερικές πρώτες συμβουλές: 1. Προσέξτε τι κάνετε μπορεί να καταστρέψετε το υπάρχον λειτουργικό σας σύστημα!!!!! ΠΡΟΣΟΧΉ! 2. Χρειάζεστε minimum CPU με SSE2(ακόμα καλλίτερα SSE3) 3. Υπάρχουν πόλλα προβλήματα ακόμα!!!!!! Καλή εξερεύνηση! Τα link δεν δουλευουν! :Ο
kebinB Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 ok thanks. Όταν λέμε χρειαζόμαστε retail DVD OSX Snow Leopard (tonymac) ενοούμε το upgrade απλα ... ή κάτι άλλο? ** και ο tonymac αυτό δίνει. Οπότε το upgrade είναι ναι το Upgrade.
proalless Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 υπαρχει καποιο προγραμμα που να μου λεει αν το hardware μου ειναι οκ? :ο) edit: τα link στην σελιδα δεν δουλευουν!!! κανε ενα ψαξιμο για OSx86 στο νετ και θα βρεις ακρη ισως βρεις και καποιον οδηγο με την m/b σου και να εχει γινει επιτυχημενη εγκατασταση οποτε τον ακολουθεις πχ εγω εκανα search install snow leopard on p5q την m/b μου και βρηκα αρκετους οδηγους γενικα αν εχεις intel cpu διπυρηνο και πανω δεν θα βρεις προβληματα για να κανεις καθαρη εγκατασταση και να κρατησεις τον ατοφιο κερνελ χωρις να ειναι patchρισμενος. περισσοτερο θα παιδευτεις με kexts για τα περιφεριακα σου gpu ethernet και αυτα. αυτο που ειναι σιγουρο οτι προτου ξεκινησεις διαβασε οσο μπορεις αρθρα mac σε pc. διαβασε και το pinned post Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC
TwitterLover Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 κανε ενα ψαξιμο για OSx86 στο νετ και θα βρεις ακρη ισως βρεις και καποιον οδηγο με την m/b σου και να εχει γινει επιτυχημενη εγκατασταση οποτε τον ακολουθεις πχ εγω εκανα search install snow leopard on p5q την m/b μου και βρηκα αρκετους οδηγους γενικα αν εχεις intel cpu διπυρηνο και πανω δεν θα βρεις προβληματα για να κανεις καθαρη εγκατασταση και να κρατησεις τον ατοφιο κερνελ χωρις να ειναι patchρισμενος. περισσοτερο θα παιδευτεις με kexts για τα περιφεριακα σου gpu ethernet και αυτα. αυτο που ειναι σιγουρο οτι προτου ξεκινησεις διαβασε οσο μπορεις αρθρα mac σε pc. διαβασε και το pinned post Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC ΜΑλλιστα απο αυτα λιγα επιασα αλλα τεσπα. τι ειναι το m/b? που το γραφει?
proalless Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 ΜΑλλιστα απο αυτα λιγα επιασα αλλα τεσπα. τι ειναι το m/b? που το γραφει? m/b= motherboard μητρικη
sistah Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Εδώ έχει οτι χρειαστείς Link Ναι δεν καταλαβαινω γιατι παραπεμπετε ολοι σ'αυτο το χαος-thread. Ειναι κακιστο, χανονται ολα στο βαθος των 230+ σελιδων και ο καθενας κανει καθε φορα τις ιδιες ερωτησεις και φυσικα οι μισες δεν απαντουνται. (ευτυχως το thread το βρηκα αφου τα εβαλα.) sorry αλλα δεν αντεξα.....
proalless Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ναι δεν καταλαβαινω γιατι παραπεμπετε ολοι σ'αυτο το χαος-thread. Ειναι κακιστο, χανονται ολα στο βαθος των 230+ σελιδων και ο καθενας κανει καθε φορα τις ιδιες ερωτησεις και φυσικα οι μισες δεν απαντουνται. (ευτυχως το thread το βρηκα αφου τα εβαλα.) sorry αλλα δεν αντεξα..... συμφωνω με το χαος αλλα σκεψου το ενα τριτο των μυνηματων να ηταν ξεχωριστα θεματα θα ειχε γεμισει με 70+ διαφορετικα δηλαδη αλλο χαος και εγω βρηκα το θεμα αφου εβαλα τα λεοπαρντ στο pc μου αλλα νομιζω πως και εσυ σαν εμενα εφαγες αρκετες ωρες να ψαξεις πως θα καταφερεις να περασεις τα μακ στο pc σου διαβαζοντας αρθρα και οδηγους στο νετ με οδηγους για καθαρη εγκατασταση η διανομη και αλλες τοσες αν ειχες να βρεις τα αναλογα kexts και bootloader που εκαναν για να δουλευουν ολα τα κομματια του hardware σου σωστα; κανω λαθος;
sistah Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 συμφωνω με το χαος αλλα σκεψου το ενα τριτο των μυνηματων να ηταν ξεχωριστα θεματα θα ειχε γεμισει με 70+ διαφορετικα δηλαδη αλλο χαος και εγω βρηκα το θεμα αφου εβαλα τα λεοπαρντ στο pc μου αλλα νομιζω πως και εσυ σαν εμενα εφαγες αρκετες ωρες να ψαξεις πως θα καταφερεις να περασεις τα μακ στο pc σου διαβαζοντας αρθρα και οδηγους στο νετ με οδηγους για καθαρη εγκατασταση η διανομη και αλλες τοσες αν ειχες να βρεις τα αναλογα kexts και bootloader που εκαναν για να δουλευουν ολα τα κομματια του hardware σου σωστα; κανω λαθος; Εννοειται, συνολο ενα μηνα+ μου πηρε για να βγαλω ακρη πως να τα βαλω, και μεσα σαυτον 2 βδομαδες για να τα βαλω και να δουλευουν ολα. Αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι μαλλον θα με μπερδευε περισσοτερο αυτο το thread (χωρις να θελω να προσβαλω τα παιδια που προσπαθουν να βοηθησουν, αυτο ειναι αλλο). Δεν διαφωνω μαζι σου οτι αν ηταν ξεχωριστα threads θα ειχε μπουκωσει το section του mac. Ισως αν καναμε Pin εναν οδηγο για να ξεκινησει καποιος με τα sites που υπαρχουν και μετα και γινοταν ενα ξεχωριστο section για hackintosh οπου μεσα θα ειχε threads απο ατομα που εχουν απορειες. Γιατι ενταξει ποοσοι ειναι καθε μερα που θελουν να βαλουν hackintosh! Μονο ενας τυπος εκανε τον κοπο και εκανε thread ωστε να βαζουμε τα επιτυχημενα installations που εχουμε κανει και παλι καπου θαφτηκε.
proalless Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Εννοειται, συνολο ενα μηνα+ μου πηρε για να βγαλω ακρη πως να τα βαλω, και μεσα σαυτον 2 βδομαδες για να τα βαλω και να δουλευουν ολα. εγω παραπανω απο βλακεια μου συνηθισμενος απο τα windows περιμενα μετα απο την πετυχημενη εγκατασταση να δω bootloader που θα μου φορτωνε τα μακ ελα που δεν ηξερα οτι τον βαζεις εσυ μετα τον bootloader και εγραφα και εσβηνα μετα ολα μου φανηκαν πανευκολα σε γενικες γραμμες αν εχεις συμβατο υλικο δεν εχεις προβλημα πχ εγω τα καταφερα με λιγα πραγραματα στο bios τους δισκους σε achi mode ετσι και αλλιως εκει τους ειχα max cpuid value limit -disabled Legacy USB Storeage = Enabled ACPI Suspend Type = S3 αυτα τα λιγα και εκανα καθαρη εγκατασταση με empire efi 1.085 το αγοραστο dvd snow leopard retail(31€ απο το πλαισιο ντροπη μου) διαμορφωσα τον δισκο σε guid journaled 3 partition 1 για τα λεοπαρντ 1 για τα 7 64 bit(fat για αρχη μετα στην εγκατασταση των 7 ntfs) και το υπολοιπο αποθηκη σε σκληρο (fat μεσα απο τα 7αρια μετα ntfs) και μολις τελειωσε η εγκατασταση εβαλα τον bootloader που εχει το empire efi περασα μονο τα αναλογα kext για την 8800gt την onboard καρτα ηχου και του ethernet εκανα ολα τα combo update αφου εσβησα το SleepEnabler.kext dld κατεβαζα καθε φορα μια μια την αναβαθμιση απο 10.6.3 σε 10.6.4 κτλ μεχρι την τελευταια την 10.6.7 χρειαστηκε να ξαναπερασω μονο το SleepEnabler.kext και το kext του ηχου μετα περασα τα win 7 και εβαλα το easydcd 1.7.2 δεν χρειαστηκε να βαλω μεγαλυτερη εκδοση οποτε το αφησα εκει ολα δουλευουν τελεια γενικα τα λεοπαρντ τα δουλευω μονο για μουσικη με το traktor scratch pro και επισης δεν σκεφτομαι για την ωρα να βαλω lion μιας και η δουλεια μου γινεται αψογα με τα snow.
elise Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 παω να κανω install το snow leopard και μου κολαει στο σημειο : client task not privileged to open iohidsystem for mapping memory καμια ιδεα;;;
Peperone Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Λοιπόν κάποιος να μου δώσει τα φώτα του γιατί από ότι βλέπω είμαι τυφλός και δε βλέπω τίποτα. Έκανα εγκατάσταση το OS X σε ένα εξωτερικό eSATA δίσκο κανονικά όπως λένε οι οδηγοί. GUID κ.λ.π. ολοκληρώνεται η εγκατάσταση αλλά ο δίσκος μετά την επανεκκίνηση δε μπουτάρει με τίποτα. Δε βγάζει κανένα μήνυμα ούτε προσπαθεί να μπουτάρει, σαν να μην υπάρχει δίσκος. Πείτε μου τη γνώμη σας........
proalless Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δε βγάζει κανένα μήνυμα ούτε προσπαθεί να μπουτάρει, σαν να μην υπάρχει δίσκος. Πείτε μου τη γνώμη σας........ δεν εχεις βαλει bootloader γι αυτο.στο #2425 αυτο λεω πρεπει να bootareis οπως ξεκινησες την εγκατασταση και να περασεις εσυ τον bootloader.
Προτεινόμενες αναρτήσεις