basileios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Καλησπερα θα ηθελα λιγο τα φωτα σας οπως εχω πει και παλαιοτερα εχω φτιαξει το μηχανημα και εχω τα εξεις dell 23’’ gigabyte p35-ds4 cpu q6600 ssd vertex2 60gb 4 gb memory ati 5770 saphire 1gb εχω μεσα 10.6.7 και ολα πανε καλα. Ενα προβλημα εχω και αυτο το συνανταω οταν παω να τρεξω 1080p αρχεια μεγαλα πανω απο 10 gb εχω διαβασει τα παντα αλλα δεν μπορω να βρω τι φταιει. Εχω δοκιμασει ολους του players 1 vlc 2 xbmc 3 plex 4 movist που μονο σε αυτο εχει τα λιγοτερα χασιματα στα frames. Τι μπορει να φταιει ενω δεν μασαει με προγραμματα πολλα μαζι photoshop word ανοιγμενα ολα μαζι και παει κανονικα οταν τρεχω να δω μια ταινια σε full hd κολαει κανει frames εννοω. Εδω φαινεται το μηχανημα οπως το βλεπει Model Name: Mac Pro Model Identifier: MacPro3,1 Processor Name: Quad-Core Intel Xeon Processor Speed: 1,60 GHz Number Of Processors: 1 Total Number Of Cores: 4 L2 Cache: 8 MB Memory: 4 GB Bus Speed: 1,07 GHz Εδω μηπως πρεπει να αλλαξω κατι να φαινετια πιο μεγαλος μεσω του multibeast Αν καποιος μπορει να με βοηθησει pls help Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Πόση μνήμη ram μένει ελεύθερη όταν παίζει το video? Επίσης δοκίμασε και αυτό το player http://mplayerx.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Εχει 1.7gb υπόλοιπο φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Γεια σας παιδιά. Είμαι εντελώς άσχετος από Mac αλλά θέλω να το δοκιμάσω στο PC της υπογραφής μου. Έχω δοκιμάσει σε VirtualBox αλλά δεν δούλεψε... Το θέμα μου είναι οτι δεν έχω μεγάλο σκληρό οπότε έχω φτιάξει 2 Partitions. To δεύτερο ειναι 10gb γιατί ήθελα να κάνω εγκατάσταση τα Ubuntu( τα οποία τελικά τα έβαλα μαζί με τα 7 στο μεγάλο partition.) Το ερώτημα είναι: θα μου φτάσουν τα 10gb για μια απλή εγκατάσταση να δώ πως είναι? Υπάρχει περίπτωση να χάσω τα Win7 και Ubuntu? Μπορώ να κάνω την εγκατάσταση στο Partition που είναι έτοιμο ή θελει μέσα απο το Disk Utilities του Mac? PS. Με βάση αυτόν τον οδηγό θα κινηθώ μάλλον. http://www.youtube.com/watch?v=8hwetUjg0I0&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Με το Multibeast μπορεις να δοκιμασεις στο system definitions να βαλεις καποιο μοντελλο που να ειχε επεξεργαστη σαν το δικο σου π.χ. imac κτλ. Για τα αρχεια εχεις αλλο δισκο εκτος απο ssd? Αν ναι τρεξε απο κει 1 αρχειο να δεις αν κολαει. Αν ειναι αυτο δοκιμασε να ενεργοποιησεις το trim support γιατι ισως ο δισκος σου γεμισε με σκουπιδια και δεν μπορει να διαβασει οσο γρηγορα χρειαζεται. Η καρτα γραφικων θα μπορουσε να ειναι αλλα δεν ειχα ποτε ati και δεν εχω λυση. Για Nvidia παντως υπαρχει driver στο σαιτ που βρηκες το multibeast .Μηπως εχει και για Ati? Καλησπερα θα ηθελα λιγο τα φωτα σας οπως εχω πει και παλαιοτερα εχω φτιαξει το μηχανημα και εχω τα εξεις dell 23’’ gigabyte p35-ds4 cpu q6600 ssd vertex2 60gb 4 gb memory ati 5770 saphire 1gb εχω μεσα 10.6.7 και ολα πανε καλα. Ενα προβλημα εχω και αυτο το συνανταω οταν παω να τρεξω 1080p αρχεια μεγαλα πανω απο 10 gb εχω διαβασει τα παντα αλλα δεν μπορω να βρω τι φταιει. Εχω δοκιμασει ολους του players 1 vlc 2 xbmc 3 plex 4 movist που μονο σε αυτο εχει τα λιγοτερα χασιματα στα frames. Τι μπορει να φταιει ενω δεν μασαει με προγραμματα πολλα μαζι photoshop word ανοιγμενα ολα μαζι και παει κανονικα οταν τρεχω να δω μια ταινια σε full hd κολαει κανει frames εννοω. Εδω φαινεται το μηχανημα οπως το βλεπει Model Name: Mac Pro Model Identifier: MacPro3,1 Processor Name: Quad-Core Intel Xeon Processor Speed: 1,60 GHz Number Of Processors: 1 Total Number Of Cores: 4 L2 Cache: 8 MB Memory: 4 GB Bus Speed: 1,07 GHz Εδω μηπως πρεπει να αλλαξω κατι να φαινετια πιο μεγαλος μεσω του multibeast Αν καποιος μπορει να με βοηθησει pls help Δεν θα το ξεκινουσα με 10 γιγα .... Υπαρχει περιπτωση να τα χασεις τα λειτουργικα αν κανεις καποιο λαθος αφου θα πρεπει να διαμορφωσεις το partition της εγκαταστασης. Αν πετυχει η εγκατασταση τελικα θα τα αναγνωριζει ο bootloader του Snow ή θα μπλεξεις? Αρκει να σου πω οτι αν το Ubuntu δεν ειναι σε primary partition Δεν θα τα βλεπει ο bootloader αρα δεν θα ξεκινανε. Βαλε εναν δισκο αλλο ξεμπριζωσε τον παλιο και πειραματισου. Αν πανε ολα καλα θα μπριζωσεις μετα τον παλιο και θα αναγνωρισει τα λειτουργικα ο bootloader κανονικα. Αν οχι φορματ τον καινουριο και δεν χανεις τιποτα... Γεια σας παιδιά. Είμαι εντελώς άσχετος από Mac αλλά θέλω να το δοκιμάσω στο PC της υπογραφής μου. Έχω δοκιμάσει σε VirtualBox αλλά δεν δούλεψε... Το θέμα μου είναι οτι δεν έχω μεγάλο σκληρό οπότε έχω φτιάξει 2 Partitions. To δεύτερο ειναι 10gb γιατί ήθελα να κάνω εγκατάσταση τα Ubuntu( τα οποία τελικά τα έβαλα μαζί με τα 7 στο μεγάλο partition.) Το ερώτημα είναι: θα μου φτάσουν τα 10gb για μια απλή εγκατάσταση να δώ πως είναι? Υπάρχει περίπτωση να χάσω τα Win7 και Ubuntu? Μπορώ να κάνω την εγκατάσταση στο Partition που είναι έτοιμο ή θελει μέσα απο το Disk Utilities του Mac? PS. Με βάση αυτόν τον οδηγό θα κινηθώ μάλλον. http://www.youtube.c...feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Με τον AMD δεν θα εχω προβλημα ετσι; Εχετε καποιον αλλο οδηγο καλυτερο; Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 μετα απο δοκιμες ειδα πως οταν το αρχειο το τρεχω απο το ssd και με movist mplayerx πεζει κανονικα και δεν χανει frame ευχαριστο για την απαντηση σου jannos paratheto to iliko mou se photo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δοκίμασα επιτυχημένα σε VirtualBox και θέλω να συνεχίσω και στο PC. Επειδή 2ος σκληρός δεν μου βρίσκεται, γίνεται να το βάλω στο netbook μου? Είναι το Sony Vaio VPCW12J1E. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δοκίμασα επιτυχημένα σε VirtualBox και θέλω να συνεχίσω και στο PC. Επειδή 2ος σκληρός δεν μου βρίσκεται, γίνεται να το βάλω στο netbook μου? Είναι το Sony Vaio VPCW12J1E. ναι γινεται το εχω δοκιμασει με αριστα αποτελεσματα γενικα τα περισσοτερα ατομ παιρνουν μια χαρα osx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gballas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Παιδιά hackintosh snow leopard/lion με την μέθοδο του tonymac (iboot + multibeast) με τους καινούργιους BULDOZER 8core AMD θα γίνεται λετε?? Είδα ότι στο forum του γράφει intel only.. αλλά ήθελα να το επιβεβαιώσω. **Διάβασα στο thread ότι γίνεται και σε AMD αλλά όχι με retail DVD.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 ναι γινεται το εχω δοκιμασει με αριστα αποτελεσματα γενικα τα περισσοτερα ατομ παιρνουν μια χαρα osx Ωραια. Και κάτι τελευταίο, μπορώ να κάνω bootable usb? Edit: Κάποια custom kernels που πρέπει να βάλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Παιδιά hackintosh snow leopard/lion με την μέθοδο του tonymac (iboot + multibeast) με τους καινούργιους BULDOZER 8core AMD θα γίνεται λετε?? Είδα ότι στο forum του γράφει intel only.. αλλά ήθελα να το επιβεβαιώσω. **Διάβασα στο thread ότι γίνεται και σε AMD αλλά όχι με retail DVD.. o tonymac supprtarei μονο intel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gballas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 o tonymac supprtarei μονο intel ok thanks. Όταν λέμε χρειαζόμαστε retail DVD OSX Snow Leopard (tonymac) ενοούμε το upgrade απλα ... ή κάτι άλλο? ** και ο tonymac αυτό δίνει. Οπότε το upgrade είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Λοιπον, ηρθε το καλοκαιρακι και μαζι ο ελευθερος χρονος! Παντα ηθελα ενα Mac αλλα ειναι πολυ ακριβα για μενα προς στιγμην να παρω... αλλωστε μολις πηρα ενα iPhone. Ωστοσο σκεφτηκα οτι θα ηθελα να προσπαθησω να βαλω Mac OS X στο PC μου. Οσο και να μην ειμαι expert στα PC πιστευω πως με λιγη ηρεμια, χρονο, υπομονη και την πολυτιμη βοηθεια σας θα μπορουσα να το κανω!!! Σας παρακαλω!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EyeofOne Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Εδώ έχει οτι χρειαστείς Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις