Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυσκολο εινσι οταν εχεις ενα pc και ξαφνικα αποφασιζεις να του βαλεις mac.Πανευκολο ειναι οταν φτιαχνεις εσυ τον υπολογιστη συμφωνα με το τι ειναι συμβατο.Αυτο εννουσα λεγωντας οτι ειναι δυσκολο.

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

-Επειδη με MAC δεν εχω αχοληθει καθολου θα ηθελα να μαθω καποια βασικα. Το λειτουργικο τους πως μεταβαλλεται? Εχει διαφορετικες διανομες οπως τα Linux? Δλδ τι παει να πει Leopard/snow Leopard κτλ? Απο οτι καταλαβαινω πρεπει να αναβαθμιζεται οπως software, ή οπως το λειτουργικο του iphone. Δλδ με αυξοντα αριθμο revision 10.x.x.-10.x.x+.

Σωστα?

-Τωρα οι διαφορες μεθοδοι hackintosh/iboot/easybeast Που λετε σε τι διαφερουν χοντρικα? Ετσι για να παρω καποια πατηματα να ξερω πως να ξεκινησω να το ψαχνω, επειδη προς το παρον δεν ξερω τπτ...

-Και το Hardware σε τι παιζει ρολο? ΠΧ ο διαφορετικος τροπος εγκαταστασης, συνδεεται ξεχωριστα αναλογο με το τι Hardware φορας?

Αν μπορει καποιος ας απαντησει στα οσα συγκεκριμενα ρωταω, ευχαριστω. :)

Δημοσ.

@netdevil: θα σου προτεινα να αγορασεις μια καρτουλα ηχου audigy να κανεις τη δουλεια σου ευκολα,γιατι νομιζω οτι ειναι αρκετα δυσκολο να ενεργοποιησεις 7.1 ηχο με την onboard.(δεν ειμαι σιγουρος απλα σου λεω τι θεωρω πιο ευκολο)

@therock: καλο θα ηταν να ξεκινησεις απο καπου και να απαντησεις στα ερωτηματα αυτα μονος σου στην πορεια.Κατεβασε μια διανομη,διαβασε τους αντιστοιχους οδηγους και προσπαθησε να την εγκαταστησεις.Ειναι σχεδον αδυνατον να απαντηθουν ολα τα ερωτηματα σου πριν κανεις εστω μια προσπαθεια....Προσπαθησε και αν βρεις προβλημα στην πορεια το ξανασυζηταμε.

Δημοσ.

@netdevil: θα σου προτεινα να αγορασεις μια καρτουλα ηχου audigy να κανεις τη δουλεια σου ευκολα,γιατι νομιζω οτι ειναι αρκετα δυσκολο να ενεργοποιησεις 7.1 ηχο με την onboard.(δεν ειμαι σιγουρος απλα σου λεω τι θεωρω πιο ευκολο)

μόνο στο mac χρησιμοποιώ την onboard...έχω Sound blaster audigy άλλα δε μου την αναγνωρίζει :( έχω κατεβάσει κ τους kx drivers (εκτός εάν είναι παλιοί η λάθος )

Δημοσ.

Μηπως ειναι η audigy 2 zs ή καποια παρομοια που δεν υποστηριζεται?Επισης προσπαθωντας και εγω να εχω ηχο 5.1 τελικα κατεληξα οτι για καποιο περιεργο λογο ο ηχος 5.1 ενεργοποιειται μονο σε ταινιες/ηχητικα κομματια τα οποια υποστηριζουν 5.1 ηχο.Αν καποιος ξερει κατι παραπανω και μπορει ας βοηθησει.

- Κατι παρομοιο γινεται και στα windows απλα με την επιλογη speaker fill ή κατι τετοιο αν δεν κανω λαθος,εχω ηχο και απο τα 4 ηχεια.Δεν ξερω αν υπαρχει κατι αντιστοιχο στα snow leopard. -

Δημοσ.

Μηπως ειναι η audigy 2 zs ή καποια παρομοια που δεν υποστηριζεται?Επισης προσπαθωντας και εγω να εχω ηχο 5.1 τελικα κατεληξα οτι για καποιο περιεργο λογο ο ηχος 5.1 ενεργοποιειται μονο σε ταινιες/ηχητικα κομματια τα οποια υποστηριζουν 5.1 ηχο.Αν καποιος ξερει κατι παραπανω και μπορει ας βοηθησει.

- Κατι παρομοιο γινεται και στα windows απλα με την επιλογη speaker fill ή κατι τετοιο αν δεν κανω λαθος,εχω ηχο και απο τα 4 ηχεια.Δεν ξερω αν υπαρχει κατι αντιστοιχο στα snow leopard. -

παλίοτερα,στην έκδοση tiger,δούλευε με το snow δε δουλεύει... τελικά πρέπει να είναι Sound Blaster audigy Live! 24-bit ....εάν δεν υποστηρίζεται δε πειράζει...πολύ απλά θα βλέπω ταινίες στο λινουξ :P

Δημοσ.

παιδες prob

εχω iboot & leopard dvd

βαζω το iboot

το διαβαζει

βρισκει το LEOPARD

παταω enter

και πηγαινει σε μια ασημενια οθονη που εχει ενα κυκλικο loading

και δεν πηγαινει παρακατω...

what to do next?

Δημοσ.

Λοιπόοοοοοοον, αναφέρω επιτυχία με την πρώτη παρακαλώ και χωρίς πολλά πολλά τρεξίματα.

Hardware:

Gigabyte H57M-USB3 (updated to f9 bios)

Intel i3-540

4GB Ram Kingston 1333

Gigabyte HD5770 1GB GDDR5

HDD WD 500GB

DVD ROM Sony/Nec/Optiarc

Software:

iBoot 3.0.3

Multibeast 3.6.0

Apple Combo Update 10.6.7

DSTD file for H57M-USB3 (f9 bios)

Mac OS X 10.6.3 (retail dvd)

Πρώτα από το BIOS επέλεξα "Load Optimized Defaults"

"PCH SATA Control MODE" -> ACHI

"Onboard SATA/IDE Ctrl Mode" -> AHCI

"HPET Mode" -> 64-bit mode

μετά την εγκατάσταση έτρεξα το update χωρίς επανεκκίνηση, μετά στο multibeast

* UserDSDT

* System Utilites

* ALC8xxHDA

* AppleHDA Rollback

* IOAHCIBlockStorageInjector

* JMicron36x eSATA

* FakeSMC Plugins

* USB 3.0 - NEC/Renesas

* Lnx2Mac's RealtekRTLxx Ethernet

==================================

*Drivers & Bootloaders > Bootlaoders > Chameleon 2.0 RC5 - ATI Experimental

*Customization > Boot options > 32-bit Apple boot screen (Means GraphicsEnabler=yes)

Όσο αφορά την κάρτα γραφικών μπορώ με καποιο τρόπο να βεβαιώσω ότι έχει αναγνωριστεί σωστά; Να τρέξω ένα παιχνίδι;

Επίσης μιας και θέλω να περάσω και παράθυρα 7 τι να κάνω για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα πάει χαμένος ο χρόνος μου σε περίπτωση αποτυχίας; Να τραβήξω ένα ghost;

Κάποιος οδηγός για να περάσω τα 7;

Τέλος αν έχετε να μου πρoτείνετε κάποιο usb wlan adapter που να ειναι συμβατο με το Χ θα ήμουν ευγνώμων. Το levelone wua 0614 μόλις το καρφώνω σε μια θύρα κολάει το σύμπαν.

Δημοσ.

κατι με depandancy...

dependancy com.apple.iokit IOACPIFamily 1.3.0

may079.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Τώρα ρίξε και ένα ψάξιμο στο google να δεις γιατί σου "χτυπάει" το IOACPIPlatform και IOACPIFamily kext. ;)

Δημοσ.

Τώρα ρίξε και ένα ψάξιμο στο google να δεις γιατί σου "χτυπάει" το IOACPIPlatform και IOACPIFamily kext. ;)

http://www.kexts.com/view/892-iopcifamily_for_broadcom_wireless_10.6.6.html

πρωτο αποτελεσμα

αλλα δεν μου λεει πως να συνεχισω το install...

οποιος εχει γνωσεις πανω στο αθλημα ας διαφωτισει και εμας...

Δημοσ.

http://www.kexts.com/downloads.php?do=file&id=226

κατεβαζω αυτο?

αν ναι μετα τι κανω?

πατσαρω το dvd?

Κατέβασέ το σε ένα usb flash-ακι, και δοκίμασε να το κάνει copy** στο System/Library/Extensions (λογικά θα αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον kext). Μετά κάνε reboot (κάνε 2 για να είσαι σίγουρος) και δες που/αν κολλάει.

** το copy θα το κάνεις μέσω terminal. Το terminal θα το ανοίξεις από τα tools που σου δίνει το leopard dvd, αφού μπουτάρεις από αυτό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...