Pro9070 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δυσκολο εινσι οταν εχεις ενα pc και ξαφνικα αποφασιζεις να του βαλεις mac.Πανευκολο ειναι οταν φτιαχνεις εσυ τον υπολογιστη συμφωνα με το τι ειναι συμβατο.Αυτο εννουσα λεγωντας οτι ειναι δυσκολο.
therock Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 -Επειδη με MAC δεν εχω αχοληθει καθολου θα ηθελα να μαθω καποια βασικα. Το λειτουργικο τους πως μεταβαλλεται? Εχει διαφορετικες διανομες οπως τα Linux? Δλδ τι παει να πει Leopard/snow Leopard κτλ? Απο οτι καταλαβαινω πρεπει να αναβαθμιζεται οπως software, ή οπως το λειτουργικο του iphone. Δλδ με αυξοντα αριθμο revision 10.x.x.-10.x.x+. Σωστα? -Τωρα οι διαφορες μεθοδοι hackintosh/iboot/easybeast Που λετε σε τι διαφερουν χοντρικα? Ετσι για να παρω καποια πατηματα να ξερω πως να ξεκινησω να το ψαχνω, επειδη προς το παρον δεν ξερω τπτ... -Και το Hardware σε τι παιζει ρολο? ΠΧ ο διαφορετικος τροπος εγκαταστασης, συνδεεται ξεχωριστα αναλογο με το τι Hardware φορας? Αν μπορει καποιος ας απαντησει στα οσα συγκεκριμενα ρωταω, ευχαριστω.
Coddoc Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 @netdevil: θα σου προτεινα να αγορασεις μια καρτουλα ηχου audigy να κανεις τη δουλεια σου ευκολα,γιατι νομιζω οτι ειναι αρκετα δυσκολο να ενεργοποιησεις 7.1 ηχο με την onboard.(δεν ειμαι σιγουρος απλα σου λεω τι θεωρω πιο ευκολο) @therock: καλο θα ηταν να ξεκινησεις απο καπου και να απαντησεις στα ερωτηματα αυτα μονος σου στην πορεια.Κατεβασε μια διανομη,διαβασε τους αντιστοιχους οδηγους και προσπαθησε να την εγκαταστησεις.Ειναι σχεδον αδυνατον να απαντηθουν ολα τα ερωτηματα σου πριν κανεις εστω μια προσπαθεια....Προσπαθησε και αν βρεις προβλημα στην πορεια το ξανασυζηταμε.
NetDeviL Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 @netdevil: θα σου προτεινα να αγορασεις μια καρτουλα ηχου audigy να κανεις τη δουλεια σου ευκολα,γιατι νομιζω οτι ειναι αρκετα δυσκολο να ενεργοποιησεις 7.1 ηχο με την onboard.(δεν ειμαι σιγουρος απλα σου λεω τι θεωρω πιο ευκολο) μόνο στο mac χρησιμοποιώ την onboard...έχω Sound blaster audigy άλλα δε μου την αναγνωρίζει έχω κατεβάσει κ τους kx drivers (εκτός εάν είναι παλιοί η λάθος )
Coddoc Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μηπως ειναι η audigy 2 zs ή καποια παρομοια που δεν υποστηριζεται?Επισης προσπαθωντας και εγω να εχω ηχο 5.1 τελικα κατεληξα οτι για καποιο περιεργο λογο ο ηχος 5.1 ενεργοποιειται μονο σε ταινιες/ηχητικα κομματια τα οποια υποστηριζουν 5.1 ηχο.Αν καποιος ξερει κατι παραπανω και μπορει ας βοηθησει. - Κατι παρομοιο γινεται και στα windows απλα με την επιλογη speaker fill ή κατι τετοιο αν δεν κανω λαθος,εχω ηχο και απο τα 4 ηχεια.Δεν ξερω αν υπαρχει κατι αντιστοιχο στα snow leopard. -
NetDeviL Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μηπως ειναι η audigy 2 zs ή καποια παρομοια που δεν υποστηριζεται?Επισης προσπαθωντας και εγω να εχω ηχο 5.1 τελικα κατεληξα οτι για καποιο περιεργο λογο ο ηχος 5.1 ενεργοποιειται μονο σε ταινιες/ηχητικα κομματια τα οποια υποστηριζουν 5.1 ηχο.Αν καποιος ξερει κατι παραπανω και μπορει ας βοηθησει. - Κατι παρομοιο γινεται και στα windows απλα με την επιλογη speaker fill ή κατι τετοιο αν δεν κανω λαθος,εχω ηχο και απο τα 4 ηχεια.Δεν ξερω αν υπαρχει κατι αντιστοιχο στα snow leopard. - παλίοτερα,στην έκδοση tiger,δούλευε με το snow δε δουλεύει... τελικά πρέπει να είναι Sound Blaster audigy Live! 24-bit ....εάν δεν υποστηρίζεται δε πειράζει...πολύ απλά θα βλέπω ταινίες στο λινουξ
viper2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 παιδες prob εχω iboot & leopard dvd βαζω το iboot το διαβαζει βρισκει το LEOPARD παταω enter και πηγαινει σε μια ασημενια οθονη που εχει ενα κυκλικο loading και δεν πηγαινει παρακατω... what to do next?
Mercyful_Fate Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Όπως και πολλοί άλλοι, boot-αρε με "-v" και δες που ακριβώς κολλάει.
viper2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 κατι με depandancy... dependancy com.apple.iokit IOACPIFamily 1.3.0 Uploaded with ImageShack.us
shodan Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Λοιπόοοοοοοον, αναφέρω επιτυχία με την πρώτη παρακαλώ και χωρίς πολλά πολλά τρεξίματα. Hardware: Gigabyte H57M-USB3 (updated to f9 bios) Intel i3-540 4GB Ram Kingston 1333 Gigabyte HD5770 1GB GDDR5 HDD WD 500GB DVD ROM Sony/Nec/Optiarc Software: iBoot 3.0.3 Multibeast 3.6.0 Apple Combo Update 10.6.7 DSTD file for H57M-USB3 (f9 bios) Mac OS X 10.6.3 (retail dvd) Πρώτα από το BIOS επέλεξα "Load Optimized Defaults" "PCH SATA Control MODE" -> ACHI "Onboard SATA/IDE Ctrl Mode" -> AHCI "HPET Mode" -> 64-bit mode μετά την εγκατάσταση έτρεξα το update χωρίς επανεκκίνηση, μετά στο multibeast * UserDSDT * System Utilites * ALC8xxHDA * AppleHDA Rollback * IOAHCIBlockStorageInjector * JMicron36x eSATA * FakeSMC Plugins * USB 3.0 - NEC/Renesas * Lnx2Mac's RealtekRTLxx Ethernet ================================== *Drivers & Bootloaders > Bootlaoders > Chameleon 2.0 RC5 - ATI Experimental *Customization > Boot options > 32-bit Apple boot screen (Means GraphicsEnabler=yes) Όσο αφορά την κάρτα γραφικών μπορώ με καποιο τρόπο να βεβαιώσω ότι έχει αναγνωριστεί σωστά; Να τρέξω ένα παιχνίδι; Επίσης μιας και θέλω να περάσω και παράθυρα 7 τι να κάνω για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα πάει χαμένος ο χρόνος μου σε περίπτωση αποτυχίας; Να τραβήξω ένα ghost; Κάποιος οδηγός για να περάσω τα 7; Τέλος αν έχετε να μου πρoτείνετε κάποιο usb wlan adapter που να ειναι συμβατο με το Χ θα ήμουν ευγνώμων. Το levelone wua 0614 μόλις το καρφώνω σε μια θύρα κολάει το σύμπαν.
Mercyful_Fate Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 κατι με depandancy... dependancy com.apple.iokit IOACPIFamily 1.3.0 Uploaded with ImageShack.us Τώρα ρίξε και ένα ψάξιμο στο google να δεις γιατί σου "χτυπάει" το IOACPIPlatform και IOACPIFamily kext.
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Τώρα ρίξε και ένα ψάξιμο στο google να δεις γιατί σου "χτυπάει" το IOACPIPlatform και IOACPIFamily kext. http://www.kexts.com/view/892-iopcifamily_for_broadcom_wireless_10.6.6.html πρωτο αποτελεσμα αλλα δεν μου λεει πως να συνεχισω το install... οποιος εχει γνωσεις πανω στο αθλημα ας διαφωτισει και εμας...
viper2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 http://www.kexts.com/downloads.php?do=file&id=226 κατεβαζω αυτο? αν ναι μετα τι κανω? πατσαρω το dvd?
Mercyful_Fate Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 http://www.kexts.com/downloads.php?do=file&id=226 κατεβαζω αυτο? αν ναι μετα τι κανω? πατσαρω το dvd? Κατέβασέ το σε ένα usb flash-ακι, και δοκίμασε να το κάνει copy** στο System/Library/Extensions (λογικά θα αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον kext). Μετά κάνε reboot (κάνε 2 για να είσαι σίγουρος) και δες που/αν κολλάει. ** το copy θα το κάνεις μέσω terminal. Το terminal θα το ανοίξεις από τα tools που σου δίνει το leopard dvd, αφού μπουτάρεις από αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις