kebinB Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 ρε κοκ τωρα σοβαρά μπες στο site του tonymac. Τα διάβασες αυτά που σου έγραψα; Πες μας τι προσπαθεις να κανεις για να σε βοηθησουμε.εγω ακομα να καταλάβω αν ακολουθεις το guide του tonymac η απλά βαζεις το cd και προσπαθεις να κανεις δουλεία. Θελει αλλαγές στο Bios. Η μητρική σου ειναι supported και πιθανόν να την εχει αρκετός λαος στο τονυμακ. Ολη τη διαδικασια πρέπει να γινει με iBoot και αυθεντικο retail DVD. Ακολουθεις το τουτοριαλ που σου έδωσα λέξη προς λέξη. εχει ακόμα και βιντεο δεν ειναι δυσκολο. Επισης σου ειπα θέλει διαβασμα. Κανε ενα σερτσ στο site του tonymac με την μητρική σου και δες και αν αλλοι χρηστες παρουσιασαν το ιδιο προβλημα. Επισης κάνε update στο τελευταιο Bios της μητρηκής σου. και κατέβασε το ανάλογο DSTD απο το Wiki του τονυμακ.
jannos Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) Αν δεν ειναι ο δισκος σου σε Ahci ρυθμισμενος πιθανον να εχεις αυτο το προβλημα. Μετα αν δεν ειναι αυτο, πρεπει να αλλαξεις τις επιλογες που ειχες διαλεξει στην εγκατασταση με καποιες αλλες. Μην βαζεις οτι να 'ναι αλλα προσπαθησε να δεις οπως σου ειπαν οι παραπανω τι το ενοχλει με -ν και να εγκαταστησεις το σωστο πατς... Επεξ/σία 10 Μαΐου 2011 από jannos
cok Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 παιδια χιλια ευχαριστω μετα απο αρκετο διαβασμα στο tonymac πηραξα το bios και τωρα ξερω πως να ξεκιναω τιν εγκατασταση.. προς στο τελος τις εγκατασταση μου εβγαλε σφαλμα στο cd μου . τωρα μπηκα ξανα με windows για να βρω καμια αλλη εκδοση των mac ... μηπως εχετε κατι να μου προτινετε ??
kebinB Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 καλα ποσο χρονων εισαι; διαβαζεις αυτά που γράφω; χρειαζεσαι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ CD SNOW LEOPARD. δεν γινεται με αντιγραφές. δλδ γινεται αλλα θέλει κοπο και ειναι ζορι γι αυτο τραβα και αγώρασνε ενα.
StoR@GE Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Γεια σας παιδια. θα ηθελα να βαλω το OSx στο Desktop. Το συστημα αποτελειται απο: ->AMD Phenom II X4 955 ->GIGABYTE GA-770TA-UD3 ->ATI RADEON HD5770 Απο οτι ειδα στο σιτε παραπανω (tonymac) δν εχει AMD CPU'S που να ειναι συμβατοι! Αλλα εχω δει video στο youtube που εχουν βαλει OSx σε συστημα AMD! Λοιπον τι λετε γινεται?
jannos Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Με retail Dvd Δεν μου δουλεψε. Προτιμω το Snowleo και αναβαθμιζω με multibeast και combo update. Προσωπικα αυτο προτεινω. Φιλε με τον AMDκαι βεβαια γινεται. Δεν ξερω με την Ati τι θα αντιμετωπισεις , κατα τα αλλα εισαι κομπλε!
Κomos Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) ο οδηγος αυτος κανει πιθανοτατα για ολα τα p45 mobos ειναι αποτελεσμα αρκετων ωρών και αρκετου διαβασματος πιο πολυ για πειραματισμο. ειχα πολυ καιρο να ασχοληθω με hackintosh, η αληθεια ειναι οτι εχουν αλλαξει πολλα απο τα netbooks και τις leopard (10,5)εκδοσεις που ηξερα σαν αρχη δηλωσα στο bios μου ολους τους δισκους σε ahci mode, κατα την διάρκεια της εγκαταστασης απενεργοποιησα ολους τους δισκους που δεν χρειαζομουν για να μην εχω προβληματα με τα windows) bootαρουμε απο ενα dvd iatkos s3v2 (snow leopard 10,6,3) το προτιμησα γιατι τα εχει ολα μαζεμενα, αφου περιμενουμε να bootarei ανοιγουμε το disk utility και φορμαρουμε τον δισκο σε mac os journaled που θα περασουμε τα snow leopard κατοπιν κανουμε quit στο disk utility για να συνεχισουμε την εγκατασταση. Διαλεγουμε να κανει την εγκατασταση στον δισκο που μολις φορμαραμε πριν την εναρξη της εγκαταστασης παταμε customize διαλεγουμε τους αναλογους drivers /kernels/patches εγω διαλεξα drivers sata/ide drivers ntfs 3g vga ati network/wired atheros ξεκιναμε την εγκατασταση η εγκατασταση ηταν ιδιαιτερα ευκολη και απροβληματιστη τελειωνει περιπου σε 20 λεπτα οταν bootarei διαλεγουμε τις επιλογες της πρωτης εγκαταστασης ειμαστε σε Snow Leopard 10,6,3 και δουλευει ο ηχος αλλα οχι και η καρτα γραφικων (σηκωνει αναλυση 1024χ768) (για την ati 5850) περναμε τον combo update σε 10.6.7 που το βρισκουμε στο site της apple ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ με το update που μολις καναμε μας εχει πειραξει και τον bootloader , με αποτελεσμα να μην bootarei ποτε κατεβαζουμε το multibeast 3,6,0 το τρεχουμε (υπαρχει πιθανοτητα να κανει force close απο μονο του, το ξανα ανοιγουμε) υπαρχουν 2 τροποι εγκαταστασης εγω προσωπικα διαλεξα την EasyBeast, που ειναι και πιο noob friendly επισης διαλεξα και τον chameleon 2.0 rc5 ati experimental bootloader system utilities osx x 86 software μολις τελειωσει και αυτο κανουμε το σταυρο μας και βαραμε restart est voila ειμαστε σε snow leopard δουλευει ο ηχος, η καρτα γραφικων , οι usb θυρες οι εισοδοι εξοδοι ηχου το restart power off και sleep επισης μια χαρα γενικα ολο το μηχανημα δειχνει απροβληματιστο το μονο κακο οταν παω να κανω migarte απο το macbook καταληγω με memory allocation error (αν εχει κανεις καμια ιδεα ευπροσδεκτη)** **μαλλον ηταν επειδη ειχα αρκετες usb συσκευες whan you need http://tonymacx86.bl...ac-os-x-on.html Mac OS X v10.6.7 Update Combo Επεξ/σία 11 Μαΐου 2011 από Κomos
therock Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Τελικα ρε παιδια τι ισχυει? Δεν υποστηριζονται AMD, θελει αυθεντικα CD, κτλ. Τελικα τι απολα ισχυει? Θελω να τα περασω δοκιμαστικα σε ενα παλιο συστημα με AMD Athlon 64 2.25GHz. Εχω ελπιδες, ή τσαμπα θα το κυνηγισω?
Coddoc Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μια χαρα γινεται σε AMD και με δισκακι αντιγραμμενο.Απλα θελει γραψιμο στο δισκακι σε πολυ χαμηλες ταχυτητες και θελει και αρκετο διαβασμα ετσι ωστε να βρεθουν οι σωστες ρυθμισεις για να δουλεψουν τα hackintosh.
therock Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μερικες ερωτησουλες για να συντονιστω λιγακι γιατι πρωτη φορα ακουμπαω το ολο ζητημα... -Το πολυ αργο ργαψιμο σε τι βοηθαει? -Μονο με Hackintosh μπορεις να περασεις MAC σε x86 συστηματα? -Γενικοτερα ενδεικνυται απο αποψη συμβατοτητας, σταθεροτητας, λειτουργιας, κτλ? -Εγω με τα Specs Που δινω πιο πανω θα χω τπτ θεματα? -Κανας πληρης οφηγος να συμβουλευτω?
Κomos Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 δεν υπαρχουν συμβουλες φιλε γιατι για καθε μηχανημα ειναι διαφορετικες ψαξε να βρεις καποιον που να το εχει κανει και να εχει περιπου το ιδιο μηχανημα με εσενα και δες τι προτεινει και πως το εκανε νομιζω οτι με iboot και easybeast θα κανεις την δουλεια σου αλλα δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα για να μπορω να σου απαντησω με σιγουρια
Coddoc Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 @therock: Το αργο καψιμο εχει να κανει (φανταζομαι) με την αξιοπιστια της εγκαταστασης.Οτι δηλαδη θα ξεκινησει και δε θα κολλησει στη μεση λογω καποιου σφαλματος που προκληθηκε απο τη γρηγορη εγγραφη του δισκου.Επισης δεν χρειαζεσαι Hackintosh για να περασεις τα leopard/snow leopard.Τροποι υπαρχουν αρκετοι για να ξεκινησεις αν και εγω θα προτεινα να κατεβασεις μια διανομη τυπου iatkos,ideneb κτλπ.Θεωρω οτι ειναι ο πιο ευκολος τροπος.Τελος οπως σου πε και ο Komos τυποποιημενες συμβουλες και βηματα δεν υπαρχουν.Καθε "συνθεση" εχει τις δικιες της ιδιαιτεροτητες και θελει αρκετο ψαξιμο για να δουλεψουν ολα σωστα.Καλη τυχη!
NetDeviL Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος να ενεργοποιήσω 7.1 ηχεία, σε onboard karta ixou (motherboard asus p5k premium wifi) ;;;;;;
Pro9070 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Παιδια εγω θα ηθελα να σας πω πως οταν εχει καποιος ενα πισι και θελει να του βαλει μακ ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο.Για να εχεισ μακ σε πισι θες χακιντοσ.Για να φτιαξεις ενα πρεπει να ριξεις πολυ ψαξιμο κλπ αλλα θα εισαι σιγουρος για το αποτελεσμα.Φιλικα παντα.....
Κomos Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 ουτε δυσκολο ειναι ουτε ακατορθωτο αν καταλαβαινει τους οδηγους που υπαρχουνε (εχει βγαλει δημοτικο δλδ) και με λιγη τυχη ολα θα ειναι οκ εμενα εχω κ το λεω οτι η εγκατασταση ηταν πολυ πιο ευκολη απο το να περναω windows/ubuntu
Προτεινόμενες αναρτήσεις