jannos Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Αν κανεις απλο update δεν θα ξανα ανοιξει! Πρεπει οταν το κανεις να τρεξεις αμεσα το Multibeast για να ξανακανεις το dsdt πριν γινει restart. Λογω Amd δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις και retail Dvd...
sotiris123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 καλησπερα παιδια... εχω ενα λαπτοπ acer 5750g με i3... μπορω με καποιο τροπο να βαλω macos σαν δευτερο λειτουργικο???η κ να το τρεχει πρωτο???? αν ναι μπορειτε να με βοηθησετε τι πρεπει να κανΩ?
kebinB Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 το να σας πουμε αν παίρνει η οχι mac os x στο μηχάνημα σας δεν λέει κάτι. το να στησεις ενα χακιντος θέλει αρκετό διαβασμα, χρόνο και τύχη. άρχικα μπορείς να γκουγκλάρεις το μηχανημα σου και τις λέξεις χακιντος η μακ ος Χ.
cok Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 καλησπερα παιδια... εχω ενα pc με windows 7.. εχω σκοπο να το κανω να τρεχει με mac os x αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα.. εχω κατεβασει παρα πολλες εκδοσεις τον mac αλλα καμια δεν μπορω να την εγκαταστησω. Καθε φορα που αρχιζει η εγκατασταση το pc μ κανει επανεκκινιση... δεν ξερω τι να κανω ? εχετε καμια λυση ? υπαρχει περιπτωση ο υπολογιστη μ να μην τα σηκωνει ?? (υποψην χρειαζομαι επιγοντος εναν υπολογιστει με λειτουργικο mac λογο εργασιας αλλα δεν υπαρχουν τοσα χρηματα)
kebinB Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 καλησπερα παιδια... εχω ενα pc με windows 7.. εχω σκοπο να το κανω να τρεχει με mac os x αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα.. εχω κατεβασει παρα πολλες εκδοσεις τον mac αλλα καμια δεν μπορω να την εγκαταστησω. Καθε φορα που αρχιζει η εγκατασταση το pc μ κανει επανεκκινιση... δεν ξερω τι να κανω ? εχετε καμια λυση ? υπαρχει περιπτωση ο υπολογιστη μ να μην τα σηκωνει ?? (υποψην χρειαζομαι επιγοντος εναν υπολογιστει με λειτουργικο mac λογο εργασιας αλλα δεν υπαρχουν τοσα χρηματα) πρωτον δεν μας εχεις πει. απο τι αποτελείται το μηχάνημα σου. δευτερον αν εχεις amd ειναι αρκετά ζορικα τα πράγματα. ξαναλέω οσοι θέλετε χακιντος πρέπει να προσεχεται τα παρτς πριν καν τα παρετε για να μην εχετε μεσοβέζικες λυσεις. αφου το θέλεις για τι δουλεία σου. τσέκαρε τι ειναι συμβατό απο τις λιστες του insanlymac οτι δεν σου κάνει το πουλάς και αγωράζεις κατι που ειναι συμβατό. το πιο σημαντικο πράγμα στο χακιντος ειναι η υποστηρηξη της μητρικήs. επίσης οσοι πάτε για install απο snow leopard disk που το κατεβάσατε παράνομα το πιο πιθανό ειναι πως δεν θα κάνετε δουλεία. πρέπει να αγωράσετε το retail dvd.
cok Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 στο pc μ εχω: cpu : intel i5 760 2.80 GHz motherboard : p55-ud3l gigabyte ram: 5 gb κατα γραφικων : gt220 asus 1 gb προσφατα αγορασα και εναν σκληρο διασκο 500 gb για να στησω εκει τα mac. τι λετε το pc μ τα σηκωνουν ?
cok Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 παιδια κοντεβω να σπασω το κεφαλι μου στον τοιχο.. αφου ο υπολογιστησ μου σηκωνει τα mac γιατι καθε φορα που αρχιζει η εγκατασταση κανει επανεκηνιση... (κατα την αποψη μου ή κατι κανω εγω λαθως ή 'λειπει' κατι απο τον υπολογιστη μου) μήπως εχει κανενας καμια ιδεα ??
kebinB Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 στο pc μ εχω: cpu : intel i5 760 2.80 GHz motherboard : p55-ud3l gigabyte ram: 5 gb κατα γραφικων : gt220 asus 1 gb προσφατα αγορασα και εναν σκληρο διασκο 500 gb για να στησω εκει τα mac. τι λετε το pc μ τα σηκωνουν ? μια χαρά εισαι. διαβάζεις αρκετά το site του tonymac και καθαρίζεις την μπουγάδα με multbeast και πιστευώ δεν θα εχεις κανένα απολύτως προβλημα, φυσικά και το pc σου τα σηκώνουνε.. πρέπει να αγωράσεις αυθεντικο το δισκάκι του Snow Leopard απλως, με αντιγραφομενο δεν κανεις δουλειά. επισης νομιζω πως θες αναγκαστικά και sata drive αλλά δεν παιρνω και ορκο. με λιγο διαβασμα και ακολουθώντας τα guides http://tonymacx86.blogspot.com/2010/04/iboot-multibeast-install-mac-os-x-on.html θα εχεις πανευκολα mac os x λες και εχεις αγωρασει mac απο την αρχη.
jannos Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Αφου διαλεξεις τα πακετα κανει επανεκινηση ή αμεσως? Αν ειναι αμεσως πατα f8 στην εκινηση και γραψε cpus=1 busratio=20 Enter και λογικα θα προχωρησει...
viper2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 offtopic εχετε δει διαφορα στα pdfs οσον αφορα την ταχυτητα?
cok Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 για να σας δωσω να καταλαβετε.. ο υπολογιστησ μου κανει επανεκηνιση μολις εμφανιστη η ασπρη οθονη με το σημα των mac..
Mercyful_Fate Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 για να σας δωσω να καταλαβετε.. ο υπολογιστησ μου κανει επανεκηνιση μολις εμφανιστη η ασπρη οθονη με το σημα των mac.. Κάνε boot με "-v" και δες που κολλάει ακριβώς.
cok Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 παιδια καταφερα να το κανω να ξεκηνιση η εγκατασταση.. αλλα καθωσ περιμενα μου εβγαλε αυτην τιν παρακατω εικονα και μετα κολισε. http://www5.picturepush.com/photo/a/2731668/img/Anonymous/MAC-Problem.bmp
montexristos Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ακολούθησε αν θες τις συμβουλές των παιδιών από πάνω.. 1. Κάνε boot με -v (στον bootloader πριν πατήσεις το MacOs install cd γράφεις "-v") για να δεις σε ποιο σημείο σταματάει. Χρησιμοποίησε ύστερα το google για να δεις πως λύνεται το πρόβλημα 2. Μπες στο tonymac και ψάξε για περιπτώσεις χρηστών με ίδιο hardware με το δικό σου (ειδικότερα motherboard). Πιθανότατα θα βρεις αναλυτικούς οδηγούς. Εμένα μου έκανε το ίδιο πρόβλημα που λες επειδή δεν είχα ρυθμίσει τους δίσκους μου να λειτουργούν σε ACPI mode από το BIOS Αν είχα διαβάσει και εγώ τα tutorials δεν θα είχα παιδευτεί τόσο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις