Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χαχαχα!Δεν σου εδωσα το λινκ του φορουμ στο οποιο το εγραψα,πανω στη βιασυνη μου!

Λοιπον στα κανω paste εδω αυτη τη φορα.(ειναι στα αγγλικα):

Have you installed nvenabler?If yes you just have to mod the Geforce.kext and put it back again at /Extensions.Restart and thats all!

Edit: Just do the following:

Grab geforce.kext from your extensions folder and make a copy on your desktop. secondary click, and click show package contents. Open info.plist.

Look for this:

0x000010de & 0x0000ffff

The first set will be the first thing changed. Specifically, these: 0x000010de. add your four letter/number device ID, replacing the four bold-faced 0's. this can be found at system profiler --> graphics/displays

It should now look like this (this one is mine): 0x029210de

The second part is easy. 0x0000ffff

change the bold-faced 0's to f's.

Save the info.plist.

Open up kexthelper (it's included in "Snow_Support_Files_V2"), and drag your modified geforce.kext into it. enter your password, and hit the magic button

(when he say bold-faced 0's he means the zeros after the x)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπα.. τα χω κάνει αυτά.. καρφωτά device id.. NVCAP.. με ή ανευ display-cfg.. σύνδεση της οθόνης στο δευτερο output της κάρτας με vga2dvi adapter.. tpt..

thanx πάντως :)

Τελευταία προσπάθεια ήταν χ8ες οπού έβαλα retail 10.6 (αφού λένε οτι μετα την 10,6,3 σταμάτησε η 64bit υποστήριξη για την 7600).. δοκίμασα, τα ίδια.. Με kexts και frameworks 10.6.2.. ξανά μανα τα ίδια..

Ούτε σε 32bit, ούτε σε 64. Μόνο οταν μπαίνω σε safe mode, την αναγνωρίζει κανονικά στο system profiler.. με οποιοδήποτε enabler (είτε nvenabler/nvinject κτλ ή στο boot.plist με GraphicsEnabler = yes) η ίδια μπλε σε απαλό μπλέ οθόνη..

Έχει κατι φθηνές σχετικά 9600/9800 σε πλαίσιο και eshop.. στο πλαίσιο βέβαια είναι "ευκαιρία" δηλαδή μεταχειρισμένες ή απο επισκευή οπότε δε ξέρω.. μάλλον με βλέπω για εκεί.. γιατί έτσι κι αλλιώς θέλω να παίξω σε τουλάχιστον 10,6,2 έκδοση 64bit, λόγω logic studio..

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Τιποτα.Απλη εγκατασταση μονο απο το dvd με το 10.6.6ι και απο κει και περα με 2 boot flags δουλεψε μια χαρα.

Καλημερα παιδια καινούργιος στην παρεα θα ηθλεα να πω πωσ τα εχω λιγο χαμενα ....τον οδηγο τον εχς ωρει αλλα ουτε μ'αυτον μπορω να ωγαλω ακρη...να ρωτησω κατι ριζικο ....drivers για τα διαφορα parts που εχουμε στο pc μας απο που κατεβαζουμε?

Καλημερα παιδια καινούργιος στην παρεα θα ηθλεα να πω πωσ τα εχω λιγο χαμενα ....τον οδηγο τον εχς ωρει αλλα ουτε μ'αυτον μπορω να ωγαλω ακρη...να ρωτησω κατι ριζικο ....drivers για τα διαφορα parts που εχουμε στο pc μας απο που κατεβαζουμε?

0

Με αφορμή το παραπάνω λινκ και αφού έψαξα λιγάκι το όλο θέμα (και από τη στιγμή που έχω ήδη κάποιο hardware που δεν αξιοποιώ) σκέφτομαι να στήσω ένα σχετικά οικονομικό hackintosh. Αν πιάσει το όλο εγχείρημα έχει καλώς, αλλιώς θα το κάνω σέρβερα το πισάκι μην παει χαμένο.

Εδώ θα ήθελα τη βοήθειά σας.

Αρχικά έριξα μια ματιά ΕΔΩ και λεω να τσιμπήσω τα κομμάτια από την πρώτη σύνθεση (όσα μου λείπουν τουλάχιστον). Το hardware δεν με προβλημάτισε ιδιαίτερα αλλά έχω κάποιες απορίες γενικής φύσεως.

1. Γιατί ο τυπάκος λέει ότι η κόπια της λεοπάρδαλης κοστίζει 30 ντόλαρς και παράθετει και λινκ ενώ εγώ σε κάποια ελληνικά καταστήματα βρίσκω 30 ευρώ την έκδοση αναβάθμισης (όπου μάλλον δεν μου κάνει) και όχι το πλήρες πακέτο. Αντίστοιχα βρίσκω μια family έκδοση (5 αδειών) στα ~60 ευρώ. Αυτή θα μου κάνει;

2. Άντε και το στήνω και όλα πάνε καλά.. Όσο αφορά την κάρτα γραφικών θα έχουμε τα τραγελαφικά που έχουμε και με το Linux ή όλα θα τρέχουν άνετα και ωραία. Ως λάτρεις των παιχνιδιών (adventures κυρίως) αν βάλω πχ και παράθυρα σε virtual μηχάνημα θα τρέξουν άνετα και θα απολαμβάνω τα παιχνίδια μου ή μπαααα. Γενικότερα η απόδοση σε παιχνίδια, αναπαραγωγή βίντεο κλπ θα είναι απρόσκοπτη;

3. Κάποιος που να έχει στήσει ένα τέτοιο μηχάνημα είχε προβλήματα στην πορεία;

όποιος δεν βαρεθεί και απαντήσει τον ευχαριστώ! :rolleyes:

Με αφορμή το παραπάνω λινκ και αφού έψαξα λιγάκι το όλο θέμα (και από τη στιγμή που έχω ήδη κάποιο hardware που δεν αξιοποιώ) σκέφτομαι να στήσω ένα σχετικά οικονομικό hackintosh. Αν πιάσει το όλο εγχείρημα έχει καλώς, αλλιώς θα το κάνω σέρβερα το πισάκι μην παει χαμένο.

Εδώ θα ήθελα τη βοήθειά σας.

Αρχικά έριξα μια ματιά ΕΔΩ και λεω να τσιμπήσω τα κομμάτια από την πρώτη σύνθεση (όσα μου λείπουν τουλάχιστον). Το hardware δεν με προβλημάτισε ιδιαίτερα αλλά έχω κάποιες απορίες γενικής φύσεως.

1. Γιατί ο τυπάκος λέει ότι η κόπια της λεοπάρδαλης κοστίζει 30 ντόλαρς και παράθετει και λινκ ενώ εγώ σε κάποια ελληνικά καταστήματα βρίσκω 30 ευρώ την έκδοση αναβάθμισης (όπου μάλλον δεν μου κάνει) και όχι το πλήρες πακέτο. Αντίστοιχα βρίσκω μια family έκδοση (5 αδειών) στα ~60 ευρώ. Αυτή θα μου κάνει;

2. Άντε και το στήνω και όλα πάνε καλά.. Όσο αφορά την κάρτα γραφικών θα έχουμε τα τραγελαφικά που έχουμε και με το Linux ή όλα θα τρέχουν άνετα και ωραία. Ως λάτρεις των παιχνιδιών (adventures κυρίως) αν βάλω πχ και παράθυρα σε virtual μηχάνημα θα τρέξουν άνετα και θα απολαμβάνω τα παιχνίδια μου ή μπαααα. Γενικότερα η απόδοση σε παιχνίδια, αναπαραγωγή βίντεο κλπ θα είναι απρόσκοπτη;

3. Κάποιος που να έχει στήσει ένα τέτοιο μηχάνημα είχε προβλήματα στην πορεία;

όποιος δεν βαρεθεί και απαντήσει τον ευχαριστώ! :rolleyes:

απο tonymac έστεισα και εγώ και καλά θα κανεις και εσυ να στησεις απο εκει αν δεν θες να εχεις πολλά προβλήματα.

το έχω εδώ και 4ς μηνες απροβλημάτιστα στη τελευταία εκδοση και αθόρυβο.

1)Η κοπια εχει 30dollars, απλως το δολάριο γινεται ευρώ στην ευρώπη άρα 30ευρώ και αυτο χρείαζεσαι μονο. δεν χρειαζεται να παρεις κανένα family.

2). εγώ την 5870 και παιζω hardcore starcraft. μπες στο wiki του tonymac να δεις ποιες καρτες ειναι supported, πρωσοπική μου αποψη να πας σε ATI γιατί πλέων και τα μακ εχουν ATI κάρτες και υποστηρίζονται πολλές out of the box.

3) σου απάντησα στην αρχή.

ελπιζω να σε κάλυψα.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το πιο σίγουρο είναι ότι θα το προχωρήσω. Βλέπω ότι στο φόρουμ του tonymac υπάρχουν οδηγοί βήμα-βήμα οπότε may the force be with me.

και εγώ άσχετος είμουν. οταν λέω ασχετος καραασχετος. αλλα το φορουμ του τονυμακ ειναι ζορικο και μαρεσει που έχει support για καποια συγκεκριμένα hardware ώστε να μειωνει τους κινδύνους στο ελάχιστο.

Εγω που εχω AMD επεξεργαστή είναι καλύτερο να κάνω εγκατάσταση από κάποια έκδοση τύπου HAZARD, iAtkos κτλ ή γίνεται να πάρω το retail δισκάκι του snow leopard και να το προχωρησω απο εκει;

Δεν μπορεις με το retail...

Δοκιμασε τα Hazard , Snowleo , Iatkos αλλα βρες snow 10.6 και πανω αν μπορεις...

Προτεινω το 2ο

Ευχαριστω πολυ, θα το κοιταξω!

Τις εκδοσεις αυτες μπορεις να τις κανεις update κανονικα μεσω του λειτουργικου;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...