Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Εδω και καιρο σκεφτομαι να βαλω Mac OS X στο Lg X110 netbook μου.Ψαχνω για οδηγους και πολλα ατομα αναφερουν οτι το εχουν καταφερει επιτυχως,αλλα δεν εξηγουν πως το κανανε!Μηπως γνωριζετε τιποτα για να με βοηθησετε;

Ευχαριστω!

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλυτερα να μην προχωρησεις αν δεν βρεις πληροφοριες για το συστημα σου εκτος αν εισαι ετοιμος για καμποσα φορματ.

Παντως αφου δεν μπορεις να αλλαξεις το hardware τσεκαρε οπωσδηποτε το OSX86 Driver Database αλλα και αλλα site παρομοια που ισως αναφερεται το netbook σου και ποια διανομη παιζει.

Υπαρχει και το hackintosh.com , το http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page , το http://www.insanelymac.com/forum/ αλλα και το http://tonymacx86.blogspot.com/2010/04/iboot-multibeast-install-mac-os-x-on.html

Αν δεις οτι δουλευει Snow leopard προτιμησε το.

Δημοσ.

εχω βρει εναν οδηγο για Mac os x σε LG X120...λειτουργει λενε απροβληματιστα!Αλλα δεν ξερω αν υποστηριζεται απο το x110!δεν εχουν και μεγαλες διαφορες στο hardware απο οτι ξερω,ισως και καμια μαλιστα!

Δημοσ.

να ρωτησω κατι που ειναι καπως ακυρο ? σε flashaki μπορουμε να το κανουμε install ? εμενα μου βγαζει την επιλογη αλλα δεν ξερω αν κανει boot μετα

Δημοσ.

να ρωτησω κατι που ειναι καπως ακυρο ? σε flashaki μπορουμε να το κανουμε install ? εμενα μου βγαζει την επιλογη αλλα δεν ξερω αν κανει boot μετα

Εννοείς το λειτουργικό να τρέχει από το φλασάκι; Ή το installation να γίνει από φλασάκι; Και στις 2 περιπτώσεις το iboot είναι η λύση (δεν ξέρω αν γίνεται 100% το πρώτο αλλά αν γίνεται θα γίνεται με iboot :mrgreen: )

Δημοσ.

Εννοείς το λειτουργικό να τρέχει από το φλασάκι; Ή το installation να γίνει από φλασάκι; Και στις 2 περιπτώσεις το iboot είναι η λύση (δεν ξέρω αν γίνεται 100% το πρώτο αλλά αν γίνεται θα γίνεται με iboot :mrgreen: )

ναι το λειτουργικο, το iboot ειναι ενσωματωμενο ? εχω το iATKOS

Δημοσ.

Το iboot το γραφεις σε cd και πρεπει να ξεκινας απο αυτο καθε φορα αλλα δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να το περασεις σε στικακι...

Δημοσ.

νομίζω υπάρχει τρόπος και χωρείς το CD απλώς δεν έχω κάτσει να το ψαξω ποτέ bootarw με το CD χωρίς να εχω παραπονο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έκανα εγκατάσταση το μακ 10.6.7 στο pc όλα καλά εκτος η ανάλυση....1024χ768 ....gpu έχω την ατι 5750 υπάρχει καποιος τρόπος να την ανεάβσψ σε 1920χ1080(που ειναι κ η native ανάλυση της οθόνης μου)

Υπάρχει κάποιος τρόπος για 7.1 ηχεία;;;;;;

Επεξ/σία από NetDeviL
Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

εχω αυτο το pc και θελω να βαλω mac osx

ποσο ευκολο ειναι ?

CPU: Intel 2 Quad Core Q6600 2.4 GHz

Mobo: Asus P5 S

VGA: NVIDIA GEFORCE GT 220 1GB

Display Monitor: apple 24

RAM: 4 GB

Δημοσ.

Διέθεσε χρόνο και προχώρα. Προσωπικά μου άποψη είναι ότι δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα. Εγώ αυτό τον οδηγό ακολούθησα και το έκανα (http://tonymacx86.blogspot.com/2010/04/iboot-multibeast-install-mac-os-x-on.html). Μόνο λίγο με το μικρόφωνο είχα θέμα αλλά και αυτό το έλυσα.

Δημοσ.

Ξεκίνησα πριν κάτι μήνες.. δεν παίζαν όπως ήθελα.. τα παράτησα.. (είχα δοκιμάσει kalyway, iboot+mbeast) πριν καμιά βδομάδα είπα να δοκιμάσω..

Και Ω, ναι! Τελικά έπαιξα με το iATKOS s3 v2 (10.6.3) και update σε 10.6.7 (με το combo update απο apple). Όλα καλά εκτός απο κάρτα γραφικών.. μου χει σπάσει τα νεύρα λέμε.. μέχρι που σκέφτομαι να πα να τσιμπήσω καμια φτηνή να παίζει σίγουρα.. αλλά το δοκιμάζω ακόμη αφού όπου έχω διαβάσει οι περισσότεροι παίζουν αν έχουν 7600gs.

Τι efi strings, τι injectors.. τίποτα :-/

Intel C2D E6600 2.4, MSI P965, nvidia 7600gs 512mb pci, 2gb ram, atheros wifi.

Αν έχει κανείς καμιά ιδέα...

Αυτό που κάνει αν έχω ας πούμε να φορτώνει το nvenabler είναι μετα το boot να μου εμφανίζει μια οθόνη που ανα μερικά δευτερόλεπτα γίνεται απο μπλέ σε ανοιχτό μπλέ κ πάλι μπλέ κ ανοιχτό μπλε.... ενώ ο δίσκος δείχνει να διαβάζει.. δε κάνει τίποτα.. :-/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...