Arctic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Αναγκαστικά το iATKOS s3 v2. το 10.6.6 βγάζει root device not found ή κατι παρόμοιο. Θα ανεβάσω φώτο ή θα γράψω ποιές είναι οι επιλογές όταν βρώ χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arctic Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ότι είναι επιλεγμένο είναι προεπιλογή.(Δείτε τις από την τελευταία προς την πρώτη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Αν βγάζει κάτι σαν root device not found τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν βρίσκει τον σκληρό σου (ή τον controller του σκληρού). Τι μηχάνημα έχεις? Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποια λύση του στυλ EmpireEFI + retail Snow Leopard, αντί για πατσαρισμένες εκδόσεις όπως η iAtkos? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arctic Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Έχω ι3 530, mobo intel dh55tc, msi hawk 5770 kai hd WDC WD5000AVDS-63U7B1 Όσο για τα άλλα δεν ξέρω τι είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 EmpireEFI είναι προσομειωτής για το EFI (σαν BIOS) των Mac. Διευκολύνει αρκετά (έως πολύ) την εγκατάσταση του Mac OS χρησιμοποιόντας ένα κανονικό (και όχι πατσαρισμένο) dvd του Mac OS X (retail: δηλαδή που πωλείται στα μαγαζιά). Εγώ δεν τα κατάφερνα με πατσαρισμένα dvd, και με το Empire EFI έκανα την εγκατάσταση χωρίς προβλήματα. Ψάξε στο Google και στο insanelymac.com για οδηγίες και tips. edit: μετά από ένα γρήγορο ψάξιμο (γρήγορο και πρόχειρο), ρίξε μια ματιά στο τι λέει στο Post #7 http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=246164# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια τι κανουμε με τον Ελληνικο ορθογραφο σε M office ? Υπαρχει καποιο πατς που μπορουμε να προσθεσουμε στο office 2008 για να αναγνωριζει και να διορθωνει τα Ελληνικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Snow Leopard 10.6.6 SSE2 SSE3 Intel Only by Hazard το εχει δοκιμασει κανεις? η να παω με τον πατροπαραδοτο τροπο [iboot+leopard retail] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coddoc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 @Artic: Δοκιμασε τον chameleon rc5 στο bootloader.Επισης αν δεν κανω λαθος μεσα στους drivers ή patch καπου εχει επιλογες για sata/ide την οποια και πρεπει να χεις επιλεγμενη. @viper2005: Αν εννοεις το 10.6.6i by Hazard το εχω εγκαταστησει σε nforce 680i μητρικη και δουλευει τελεια (σε 32bit). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 @Artic: Δοκιμασε τον chameleon rc5 στο bootloader.Επισης αν δεν κανω λαθος μεσα στους drivers ή patch καπου εχει επιλογες για sata/ide την οποια και πρεπει να χεις επιλεγμενη. @viper2005: Αν εννοεις το 10.6.6i by Hazard το εχω εγκαταστησει σε nforce 680i μητρικη και δουλευει τελεια (σε 32bit). εβαλες iboot? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coddoc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Τιποτα.Απλη εγκατασταση μονο απο το dvd με το 10.6.6ι και απο κει και περα με 2 boot flags δουλεψε μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Γεια χαρά παιδιά. Επειδή σκέφτομαι να εγκαταστήσω Μac OS X σε PC (για πειραματισμό στην αρχή) και επειδή έχω μια ATI 4870 θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για να ελέγχω τον ανεμιστήρα της όπως γίνεται στα windows. Ξέρει κάποιος κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ Gx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Γειας παιδια Εδώ και πολύ καιρό προσπαθώ να εγκαταστήσω μια έκδοση leopard στο pc μου και δεν μπορώ.. Δοκίμασα σχεδόν όλες τις εκδόσεις που υπάρχουν στο ίντερνετ αλλά τίποτα :/ Το σύστημα μου είναι το εξής: Mobo: MSI MS 770-C45 GPU: ATI RADEON HD 5770 RAM: 4 GB DDR3 Kingston CPU: AMD Athlon quad core 2.6 Επίσεις έχω και μία κάρτα ήχου Creative Audigy δεν ξέρω αν αυτό παίζει κανένα ρόλο. Απο τα ποιο συχνά προβλήματα μου συναντάω είναι kernel panic, waiting for root device και κάτι USB sleep δεν θυμάμαι ακριβός. Υπάρχει καμιά καλή λύση ή δεν είναι συμβατό το μηχάνημα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arctic Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 @Artic: Δοκιμασε τον chameleon rc5 στο bootloader.Επισης αν δεν κανω λαθος μεσα στους drivers ή patch καπου εχει επιλογες για sata/ide την οποια και πρεπει να χεις επιλεγμενη. Θα το δοκιμάσω. Αν δεν πετύχει θα κανω φορμάτ (να βάλω και το sp1 sta windows 7) και θα ακολουθήσω τον οδηγό που μου έδωσες παλιά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δεν εχω δοκιμασει Ati δυστυχως και δεν ξερω να σου πω αν ειναι συμβατη , αλλα στο Pc που εστησα προσφατα απο τα 10 Dvd ποιυ εχω δουλευει πλεον μονο το 1 (snowleo 10.6) κι αυτο με cpus=1 busratio=20 κατα την εκινηση Αφου ξεκινησει βεβαια ειναι ολα οκ οποτε δοκιμασε ολες τις διανομες με F8 και πληκτρολογησε cpus=1 busratio=20 .Καποια θα δουλεψει... Γειας παιδια Εδώ και πολύ καιρό προσπαθώ να εγκαταστήσω μια έκδοση leopard στο pc μου και δεν μπορώ.. Δοκίμασα σχεδόν όλες τις εκδόσεις που υπάρχουν στο ίντερνετ αλλά τίποτα :/ Το σύστημα μου είναι το εξής: Mobo: MSI MS 770-C45 GPU: ATI RADEON HD 5770 RAM: 4 GB DDR3 Kingston CPU: AMD Athlon quad core 2.6 Επίσεις έχω και μία κάρτα ήχου Creative Audigy δεν ξέρω αν αυτό παίζει κανένα ρόλο. Απο τα ποιο συχνά προβλήματα μου συναντάω είναι kernel panic, waiting for root device και κάτι USB sleep δεν θυμάμαι ακριβός. Υπάρχει καμιά καλή λύση ή δεν είναι συμβατό το μηχάνημα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mhristou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Γειας παιδια Εδώ και πολύ καιρό προσπαθώ να εγκαταστήσω μια έκδοση leopard στο pc μου και δεν μπορώ.. Δοκίμασα σχεδόν όλες τις εκδόσεις που υπάρχουν στο ίντερνετ αλλά τίποτα :/ Το σύστημα μου είναι το εξής: Mobo: MSI MS 770-C45 GPU: ATI RADEON HD 5770 RAM: 4 GB DDR3 Kingston CPU: AMD Athlon quad core 2.6 Επίσεις έχω και μία κάρτα ήχου Creative Audigy δεν ξέρω αν αυτό παίζει κανένα ρόλο. Απο τα ποιο συχνά προβλήματα μου συναντάω είναι kernel panic, waiting for root device και κάτι USB sleep δεν θυμάμαι ακριβός. Υπάρχει καμιά καλή λύση ή δεν είναι συμβατό το μηχάνημα μου? Εχω την ιδια μητρικη στο δικο μου δουλεψε η εκδοση του hazard 10.6.2 server intel/amd με μοναδικη εντολη busratio=20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις