Coddoc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Νομιζω οτι το still waiting for root device του το βγαζε πριν απο την εγκατασταση.Επομενως αν ειχε ενα ide dvd ή εναν ide σκληρο θα μπορουσε να προχωρησει στα επομενα βηματα της εγκαταστασης.
Arctic Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μου το έβγαζε (μετά από λίγη ώρα) όταν πατούσα -v στην οθόνη του χαμελαιοντα. Στην αρχή δεν είχα πατήσει -v και άνοιξε τo logo ths apple κανονικά. Μετά από λίγο όμως έβγαζε ένα σημάδι πάνω στο λογκο,δεν θυμάμαι ακριβώς τι ήταν. Το άφησα για πολλή ώρα και δεν έκανε τίποτα. Έτσι πάτησα -v μετά απο rebοot (για να δώ που κολάει) και μου έβγαζε το παραπάνω μύνημα. Μήπως υπάρχουν και άλλες εντολές (με -v ....) σαν αυτες που μου έδωσες παλιότερα; Γιατί αν δεν κάνω λάθος μπορώ αν επιλέξω δισκο (μέσω του DVD με το iATKOS και του χαμελαιοντα) και να πατήσω τις εντολές αυτές. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά όταν γράφω μια εντολή και μετά αλλάζω δίσκο με τα βελάκια οι εντολές σβήνονται. (δοκίμασα ήδη τις -v arch=i386 & -v busratio=16 και κάνει restart)
Coddoc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Θα επιλεξεις πρωτα το δισκο και μετα θα γραψεις τις εντολες.Τωρα γιατι κανει ρεσταρτ δεν ξερω.Ισως να επιλεγεις πρωτα τις εντολες και μετα να αλλαζεις και να επιλεγεις τον δισκο οποτε δεν τις φορτωνει.Αν και παλι κανει ρεσταρτ για γραψε -v -f και αν σου βγαλει καποιο ερρορ πες μου.
jannos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Βρε παιδια γιατι εχω 32 κι οχι x64 snow? Εχει καταλαβει κανεις πως το κανεις να λειτουργει σε x64? Κατι επιλογες που ειχε ο chameleon τις εχω δοκιμασει αλλα παντα μου λεει οτι δεν εχω 64μπιτο κερνελ και λειτουργικο...
Mercyful_Fate Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Βρε παιδια γιατι εχω 32 κι οχι x64 snow? Εχει καταλαβει κανεις πως το κανεις να λειτουργει σε x64? Κατι επιλογες που ειχε ο chameleon τις εχω δοκιμασει αλλα παντα μου λεει οτι δεν εχω 64μπιτο κερνελ και λειτουργικο... Το Snow Leopard είναι μόνο 64-bit αν δεν κάνω λάθος!
Coddoc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 32bit φορτωνω και γω τα 10.6.6 με την εντολή arch=i386 γιατί αλλιώς βγάζει kernel panic...Τώρα γιατί δεν φορτώνουν σε 64 δεν το ξέρω...
jannos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Τι εντολη μπορω να δωσω για χ64 ξερεις? Εχει και μια επιλογη ο χαμελαιοντας για κερνελ x64 αλλα δεν ειχε αλλαξει κατι παλια που το δοκιμασα...
Coddoc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Νομιζω πως χωρις να δωσεις boot flags φορτωνει κατευθειαν σε 64.Με τις εντολες arch=i386 ή x32 αναλογως τον bootloader φορτωνει σε 32.Ετσι πιστευω αλλα μπορει να εχω και λαθος.
jannos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπον... επιτελους εχω 64αμπιτο Snow! Δεν ξερω γιατι δεν δουλευε αλλες φορες αλλα τωρα απο τις επιλογες του χαμαιλεοντα του ζητησα να μπουταρει 64μπιτο κερνελ και δουλευει! Επιτελους εφτιαξα και τον ηχο που ηταν καταραμενος...Realtek Alc κι ενω υπαρχουν Drivers αυτος εκει..... Οχι! Και τις λιγες φορες που δουλεψε ηταν μεχρι το restart. Εριξα ενα generic voodoo απο multibeast και μενει να δω αν εχω μικροφωνο....
Coddoc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Με ποιες εντολες το ξεκινησες σε 64....?
jannos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Απο το κεντρο ελεγχου στις επιλογες του χαλελαιοντα....
Arctic Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Θα επιλεξεις πρωτα το δισκο και μετα θα γραψεις τις εντολες.Τωρα γιατι κανει ρεσταρτ δεν ξερω.Ισως να επιλεγεις πρωτα τις εντολες και μετα να αλλαζεις και να επιλεγεις τον δισκο οποτε δεν τις φορτωνει.Αν και παλι κανει ρεσταρτ για γραψε -v -f και αν σου βγαλει καποιο ερρορ πες μου. Με αυτές τις εντολές αργεί λίγο να κάνει restart... αλλά ξανακάνει . Πάντως βρήκα τρόπο να ξεκινώ τα windows χωρίς το DVD. Είχα εγκαταστήσει παλιότερα το Acronis disk director home για να φτίαξω το partition για το mac os. Αυτό είχε μία εφαρμογή που λέγονταν Acronis OS Selector. Τουλάχιστον δεν χρειάζεται απαραίτητα να κάνω φορματ,αν και μπορεί και να κάνω για να εγκαταστήσω το μακ οσ με τον οδηγό που μου έδωσες.
Coddoc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ισως να εκανες καποιο λαθος στην επιλογη των kexts κατα την εγκατασταση.Τι εννοω: Αφου επιλεξεις στην εγκατασταση σε ποιο δισκο θες να εγκατασταθουνε κατω αριστερα καπου λεει customize ή κατι τετοιο.Εκει πρεπει να επιλεξεις bootloader,kernel καθως και διαφορα kexts.Αν δεν το χεις κανει ξανακανε εγκατασταση και αν μπορεσεις βγαλε ενα screenshot το παραθυρο αυτο (οταν θα πατησεις customize) για να δουμε τι επιλογες εχεις.
Arctic Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Την πρώτη φορά είχα επιλέξει έναν bootloader δεν θυμάμε ποιον (άφησα αυτόν που ήταν προεπιλογή). Στην 2η (νομίζω) επέλεξα τον χαμαιλεοντα. Στην 3η (και τελευταία) δεν εγκατέστησα τίποτα. Πήγα να το περάσω χειροκίνητα απο το DVD (μέσω μια επιλογής που χρησιμοποιούσε το terminal). Η αλήθεια είναι οτι δεν θυμάμαι αν επέλεξα τα υπολοιπα που μου λες( ούτε και ξέρω τι είναι, αν γίνεται εξηγήσε λίγο ).
Coddoc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Πες μου ποια διανομη τελικα προσπαθεις να εγκαταστησεις και θα προσπαθησω να βρω τι customize πρεπει να κανεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις