ktsolkas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 φιλε μου το μηχανακι σου με μια αναβαθμιση σε ssd και μνημης σε 2gb τρεχει σφαιρα τα leopard. οδηγο εγκαταστασης καθως και πολλα αλλα θα βρεις στο site: insanelywind.com παρε στα γρηγορα εναν: http://insanelywind.com/wiki/index.php/SnowyWindOSX_Final_using_DVD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagarin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Σε ευχαριστώ πολυ... Θα δοκιμάσω απο Πέμπτη να κάνω εγκατάσταση που θα παραλάβω το εξωτερικό drive... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 ετοιμο το τερατάκι χοχοοχοχοχο. όλα δουλεύουν άψογα! θα δοκιμάσω αργότερα και σταρκραφτ. μόνο παράπονο δεν έχω καταφέρει να δουλέψω την κάμερα της apple display Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagarin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Για να Έχω δυο λειτουργικά windows 7 και Mac OS στο MSI Wind U100plus πως πρεπει να κάνω την εγκατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Επιτελους!!!! Τα καταφερα..! :D Υστερα απο 2 βδομαδες και ατελειωτες ωρες μπηκα στα Mac. Aπο τη αρχη προσπαθουσα με iAtkos S3 v2 ενω παραληλα δοκιμασα retail απο τον θειο αλλα τιποτα. Βρηκα και ενα dvd με 10.6.1 απο τα mac μιας φιλης αλλα κολλουσε στην καρτα γραφικων που αρνουταν πεισματικα να ''συμμορφωθει''. (Για την ATI 4850HD 1GB MSI μιλαω) Μονο το iAtkos (το οποιο ειναι 10.6.3 η 4,δεν θυμαμαι)με εβαζε σε safe mode. Με τα πολλα βρηκα patches και διαφορα αλλα για να μπω σε normal display. Ολα δουλευουν αψογα, μαλιστα εκανα οοοολα τα updates συμπεριλαμβανομενου το Combo Update 10.6.5, το οποιο μολις θυμηθικα οτι ΟΛΑ τα forums λεγανε να μην κανεις απο το Software Update το update αλλα μεσω του site Παλι καλα που δουλεψε... Οποτε ενημερωνω για succesful Install στα Mac OS X iAtkos S3v2 10.6.3 ΚΑΙ 10.6.5 : CPU: Intel Quad Core Q9400 2.66 GHz Mobo: Asus P5Q VGA: ATI 4850 1GB DDR3 MSI Display Monitor: Samsung SyncMaster 22' Ram: 3GB (2+1) Kingston 800MHz Υ.Γ **Κατα προτιμηση ΜΗΝ κανετε το Combo Update ακομα γιατι διαβασα οτι εχει πολλα προβληματα σε USB και ηχο. Για οποιοδηποτε προβλημα με ATI 48Χ0 και ειδικα 4850 ρωτηστε τον (πλεον!) ειδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 τελικά ολα δουλευουν σούπερ. λίγο ο ήχος μου εβγαλε τη παναγία αλλά οκ. το τελευταίο θέμα μου. έχω την 24αρα apple led display δουλευουν μικροφωνα, ειχεία αλλά όχι η iSight. στον System Profiler την αναγνωρίζει κανονικά. any tips; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimrod7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μπορεί κανείς να μου πει ποια είναι η ισχυρότερη Nvidia GTX που μπορώ να βάλω σε υπάρχουσα εγκατάσταση Hackintosh (10.6.5) χωρίς πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 άλλαξα την 5850 twin froz επειδή εκανε τρελή φασαρία και την αντικατέστησα με μια Vapor X 5850 πλέον όλα ειναι αθόρυβα και η κάμερα λειτούργησε διαμαγείας. Το σύστημα είναι στην απογραφή τρέχει απροβλημάτηστα στην 10.6.5 και δεν βγάζει κιχ (ακόμα δεν το έχω και σε κουτί να φανταστείται) μπορεί να μου σπασε λίγο τα νευρα να σετάρω ολο. αλλά έχει άλλη γλύκα να γλιτώνεις τόσα ευρώ και να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα και πάνω απολα παραμετροποιήσημο (για τη κάρτα γραφικών δεν το συζητάω σουπερ) Δυστηχως αγώρασα λάθος bluetooth tonble ένας της Asus BT-211, στην 10.6.4 δουλευε ρολόι συμφωνα με το γουικι του τονυμακ, αν έχει κάποιος καμια μεθοδο να το λειτουργήσω θα είμαι ευγνώμων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Αντε καλοριζικο!! Οσο περισσοτερο χρονο αφιερωσεις/σπαταλησεις στο σεταρισμα/επανεγκαταστασεις στην αρχη, τοσο πιο σταθερο και απροβληματισο μηχανημα θα εχεις. Συμβουλη: Τωρα που ειναι φρεσκια η εγκατασταση και δουλευουν ρολοι, τραβα ενα time maschine ή ενα ghost με το carbon clone copy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagarin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα... Έχω κάνει εγκατάσταση σε ενα MSI Wind U100-plus to MacOS Snow Leopard 10.6.2... Εαν πατήσω να κάνει software update θα έχω πρόβλημα; Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Αντε καλοριζικο!! Οσο περισσοτερο χρονο αφιερωσεις/σπαταλησεις στο σεταρισμα/επανεγκαταστασεις στην αρχη, τοσο πιο σταθερο και απροβληματισο μηχανημα θα εχεις. Συμβουλη: Τωρα που ειναι φρεσκια η εγκατασταση και δουλευουν ρολοι, τραβα ενα time maschine ή ενα ghost με το carbon clone copy ευχαριστώ, το είχα πάντα στο μυαλό μου να με τρώει και επιτέλους τα κατάφερα. μου έμεινε το κουτι τώρα της Lian Li PC-351 αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά ελλάδα και το αμαζον που εχει δεν στέλνει ;( Ξέρω θέλει Μ-atx και ψυκτρα να χωράει και τα έχω ολα φερμάρει στα μέτρα του κουτιου. βασικά έχω ξεχάσει καν οτι ειναι χακιντος. ολα δουλευουν άψογα και γρήγορα. το δε στακραφτ που το ειχα καημο παιζει νεράκι ολα σε high native ανάλυση χωρίς προβλήματα. (τι να πω ο ανθρωπος επαιζα επι 2 μηνες με low settings βραβείο θέλω) το time machine βάρεσε το backup του απο τη πρώτη στιγμή. αφησα τον SSD (αφου έφαγε firmware update και trim support με το tool της ιντελ σε γουινμπλος) μόνο για τα προγραμματα και να μην τον ταλεπωρώ με τα πολλά σβησε γράψε και έχω εναν storage για downloads/docs/itunes/iphoto. τώρα το μακμπουκ θα πουληθεί (με βαρια καρδια το δείνω βέβαια) αλλά τι να το κάνω, το έχω και κάθεται. 450 χωρίς superdrive kαι σκληρό νομίζω ειναι καλά λευτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Αντε με το καλο να το πουλησεις και οταν χρειαστεις καποια στιγμη φορητο να παρεις κανα macbook air. Ζηλευω παντως: hackintosh με τετραπυρηνο i5, ati 5850 και intel ssd θα παταει κατω ακομα και τους mac pro των 3000+€! Πανεμορφο και το κουτακι lian li! Θα το εχεις σε σαλονι ή ετσι απλα το πηρες? Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2010 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 ακριβώς το macbook air το μικρό ειναι στο επόμενο πλάνο, αυριο πουλιεται και το ipad και θα πάρω το air απο γερμανία με Student Discount αλλά σε κανα μήνα περίπου. αν δεν βγω στα χρήματα θα πάρω κάπιο 13 μακμπουκ προ. Το λιαν λι θα μπεί σε σαλόνι (φοιτιτικό) και ήταν ότι πιο ομορφο μπορουσα να βρω. Ευχαριστώ το θεό για την υσηχία του μηχανήματος και όντως ειναι παρα πολύ γρήγορο, θα με βγάλει αρκετά χρονια 2-3 σίγουρα με μόνη εξέρεση καμια GPU upgrade οταν βγει με το καλό Diablo 3. χοχοοχοχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Παιδες καλησπερα,μηπως γνωριζεται αν μπορω να βαλω καποια εκδοση του Mac os σε laptop Hp DV-9690 EV ? Εχει 8600gs,core 2 duo 2.4Ghz,2 sata δισκους,17" monitor,τωρα για το chipset θα σας γελασω,υπαρχει ομως ελπιδα; Και αν ναι πια εκδοση να βαλω; Ευχαριστω πολυ!!! Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Παιδες καλησπερα,μηπως γνωριζεται αν μπορω να βαλω καποια εκδοση του Mac os σε laptop Hp DV-9690 EV ? Εχει 8600gs,core 2 duo 2.4Ghz,2 sata δισκους,17" monitor,τωρα για το chipset θα σας γελασω,υπαρχει ομως ελπιδα; Και αν ναι πια εκδοση να βαλω; Ευχαριστω πολυ!!! Sent from my iPhone using Insomnia.app Η ερώτηση αυτή έχει γίνει ΠΑΡΑ πολλές φορές εδώ μέσα. Έχουμε πει άπειρες φορές τι μπορείς να βάλεις, κάνε browse τις τελευταίες 5-10 σελίδες. Απο κει και πέρα, αφού έχεις ήδη το hardware, δεν έχει κανένα νόημα να μας ρωτάς. Βρες μια διανομή και δοκίμασε ο ίδιος αν εγκαθίσταται... As simple as that! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις