kebinB Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Αν έχεις προβλήματα, δοκίμασε και EmpireEFI που έπαιξε άψογα για μένα. σε ίδιο mobo έπαιξε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 σε ίδιο mobo έπαιξε; Δεν ξέρω, στη δικιά μου που είναι ψιλοπαλιά (Gigabyte P35-D3SL / 2008) έπαιξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Εκανα Install μεσω iAtkos v2 S3 και μπαινω μεσω safe mode λογω ενος προβληματος με την ATI 4850 (το οποιο ξερω πως να φτιαχνεται, modify ενα kext). Εκανα Install σε HDD που δεν εχει windows η κατι αλλο. Εκανα 3 Partition, ενα main, ενα backup (οπως ελεγε το guide) και ενα 3ο ως MS-DOS για να το βλεπουν τα windows 7 μιας και εκει εχω τα torrents κτλ. ΟΛΑ GUID. Το προβλημα μου ειναι οτι στο 3ο partition εχει μερικα αρχεια απο το Snow Leopard τυπου: .fseventsd , .Trashes , .Spotlight-V100 Γιατι?? Μηπως πρεπει να κανω το MS-DOS partition Master Boot και οχι GUID? Y.Γ θα ξανα κανω Install τα SL για αυτον τον λογο. (σημερα τα εβαλα αρα δεν εχω προβλημα για reinstall) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiankap Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Αγόρασα έναν δίσκο WD 10EADS (1 TB,Sata 3GB/S,32mb cache,5400 rpm)για να τον χρησιμοποιήσω σαν αποθήκη ταινιών. Ο υπολογιστής μου λειτουργεί και σαν hackintosh, με το λειτουργικό ΜacOS να είναι εγκατεστημένο σε ένα WD2500KS (250GB,Sata 3GB/S,16mb cache,7200 rpm). Σκέφτομαι να εγκαταστήσω σε ένα partition του νέου δίσκου το λειτουργικό σύστημα για το hackintosh και να αφήσω στην άκρη τον 250αρη.Θα έχω σημαντική πτώση ταχύτητας ή θα είμαι στα ίδια επίπεδα? Το σκέφτομαι γιατί το MacOs τρέχει άνετα και στα MacMini που έχουν δίσκους 5400 rpm. Aξίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kybos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Λέω να κάνω μια απόπειρα με τα "μήλα", το ερώτημα είναι Kakewalk ή iAtkos; θα τα βάλω σε σκληρό αποθήκη σε single installation. Πρέπει να φτιάξω νέο partition; δεν θέλω να χάσω τα υπάρχοντα δεδομένα μου. Καταλαβαίνω ότι πιθανότατα έχουν ξαναρωτηθεί αυτά αλλά που να διαβάσεις 112 σελίδες; Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Λέω να κάνω μια απόπειρα με τα "μήλα", το ερώτημα είναι Kakewalk ή iAtkos; θα τα βάλω σε σκληρό αποθήκη σε single installation. Πρέπει να φτιάξω νέο partition; δεν θέλω να χάσω τα υπάρχοντα δεδομένα μου. Καταλαβαίνω ότι πιθανότατα έχουν ξαναρωτηθεί αυτά αλλά που να διαβάσεις 112 σελίδες; Ευχαριστώ... Δοκίμασε καλύτερα ένα EmpireEFI (η κάποιο άλλο αντίστοιχο EFI) + retail Snow Leopard (στα γνωστά μαγαζιά), πριν δοκιμάσεις πατσαρισμένες εκδόσεις. Όσο για τον δίσκο, το πιο ασφαλες πάντα είναι σε ξεχωριστό δίσκο, ή τουλάχιστον σε ξεχωριστό partition (να ξέρεις όμως ότι μετά θα σου εμφανίζει το chameleon boot manager για να κάνεις dual boot σε windows ή leopard). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα παιδια Εγκατέστησα με επιτυχία το Mac OSX στον υπολογιστή μου: Intel Pentium 4 CPU 2.53GHz (MMX,SSE,SSE2) Motherboard asrock p4i65g DDR 1024MB NVIDIA GeForce5 fx5500 with AGP8X 128mb αλλα οταν επανεκκινηση του υπολογιστη μου να ξεκινησει MAC OS εμφανιζεται ένα σφάλμα: you need to restart your computer. hold down the power button until it turns off χρησιμοποιησα Mac OS X 10.4.8 JaS AMD-Intel-SSE2-SSE3 with PPF1 & PPF2 Εχεις καμια ιδεα; http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php?title=Special:Search&ns0=1&redirs=1&search=P4I65G&limit=50&offset=0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Βρει σεις, πόσες φορές θα το πούμε ότι, όταν βγάζει kernel panic, κάνουμε boot με "-v" για να δούμε που περίπου κολλάει???? Διαβάστε λίγο και τις τελευταίες 5-10 σελίδες πριν ποστάρετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 πουθενά δεν έχω καταφέρει το Gigabit Lan στο Realtek PCI LAN 8101L αλλα δεν βρηκα το torrent. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 ολα failed.. με λιγο βοηθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ψάξε μία στο Insanelymac.com για drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 βρηκα για drivers. δεν ειναι καλη ποιοτητα LifeCam VX-3000 ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 δεν ειναι καλη ποιοτητα LifeCam VX-3000 Macam, ε? Μόνη της δεν έπαιξε να φανταστώ...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 ta paragila ola. alla den katafera akoma na peksei. mallon xriazome to retail dvd ;( xrisimopiisa kapio copy pu katevasa apo ton thio alla distixos den epekse den to anagnwrizei kan meta to iBoot. (sorry gia ta greeklish) Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagarin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα... Έχω ενα netbook MSI Wind U100plus απο οσο γνωρίζω μπορώ να του κάνω εγκατάσταση το MacOS... Υπάρχει κάποιος φίλος εδω μέσα που μπορεί να με βοηθήσει; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις