alexzzz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχει και topic (προς το τέλος έχω βάλει link για έναν οδηγό από το lifehacker) στο forum μας... αλλά είμαστε off topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 μπορείς αλλά δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ το ίδιο... ΔΙΟΡΘΩΣΗ Αν επιλεξεις τα εξαρτηματα τα οποια ειναι συμβατα με το λειτουργικο συστημα, το αποτελεσμα ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΔΙΟ με αυτο που (απο)λαμβανει ενας ιδιοκτητης Mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 ΔΙΟΡΘΩΣΗ Αν επιλεξεις τα εξαρτηματα τα οποια ειναι συμβατα με το λειτουργικο συστημα, το αποτελεσμα ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΔΙΟ με αυτο που (απο)λαμβανει ενας ιδιοκτητης Mac. πλην της εξωτερικής ομορφιάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minaras_tio Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 ΔΙΟΡΘΩΣΗ Αν επιλεξεις τα εξαρτηματα τα οποια ειναι συμβατα με το λειτουργικο συστημα, το αποτελεσμα ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΔΙΟ με αυτο που (απο)λαμβανει ενας ιδιοκτητης Mac. Οταν λες εξαρτηματα που να ειναι συμβατα με το λειτουργικο συστημα τι εννοεις ακριβως? τι συγκεκριμενα εξαρτηματα θελει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μετα απο καιρο καταφερα να το φτιαξω σε ενα παλιο Pentium 4 PC με Full QE/CΙ ηχο κτλ, ειχα δοκιμασει απειρες φορες αλλα στο τελος τα καταφερα, κυριως το λεω για τους καινουργιος που ισως δοκιμασουν ετσι για πλακα, θελει πολυ διαβασμα και κοπο, αναλογα το μηχανημα, αμα εισαι τυχερος μπορει να το καταφερεις σε 10 λεπτα, αλλα αν δεν εισαι δεν θα το καταφερεις σχεδον ποτε. Ο λογος απλος, το φτιαχνουν σιγα σιγα ατομα που δεν πληρωνοντε, κυριως για τα μηχανηματα τους και μοιραζοντε τον τροπο. Εαν πχ ειναι ζορι για καποιον να περασει Linux τα Mac θα τον γονατισουν μεχρι να δουλευουνε ολα τελεια. Για αυτο σκεφτειτε το 2η φορα πριν ξεκινησετε. Οταν λες εξαρτηματα που να ειναι συμβατα με το λειτουργικο συστημα τι εννοεις ακριβως? τι συγκεκριμενα εξαρτηματα θελει? Διαβαζεις το osx86 και βρισκεις ποια λενε οτι ειχαν επιτυχια και πως, μετα κοιτας λιγο το insanely αμα παιζετε καποιο προβλημα. Παντως αποψη μου δεν ειναι σιγουρο οτι και να παρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα στήσω το πρώτο χάκιντος. Βαρέθηκα πια να τα στάζω στην Μαμά Apple και αφου μπορώ κατα 90% να έχω το ίδιο αποτέλεσμα με λιγότερα χρήματα γιατί οχι; Όλα τα παρτς τα έχω βρει απο το tonzmacx86 blog Ορίστε το setup Intel Core I7-920 (s1366, 2.66 GHz, Cache 8MP, Box) 200 ευρώ GIGABYTE GA-X58A-UD3R 190 ευρώ Gigabyte GV-R577SO-1GD 120 ευρώ Mushkin 6GB DDR3-1333 Ram Kit 80 ευρώ CoolerMaster CM 690 Pure Black Edition Case 60 ευρώ corsair 850watt 150 ευρώ intel postiville SSD 80GB απο το Macbook Pro το σύστημα θα συνδεθεί σε Apple LED 24Display που την αγώρασα σε καλή τιμή και με AppleCare plan. (έχω είδη τον αντάπτορα που βγάζει DVI) ελπίζω όλα να πάνε ρόδινα χωρίς να μου σπάσουνε και πολλύ τα νεύρα. Την ομορφία την θυσιάζω αλλά τα αυτάκια μου όχι, τι mods μπορώ να κάνω ώστε να έχω ένα αρκετά αθόρυβο σύστημα, πρώτείνεται ανεμιστήρια, ψύκτρες κλπ (ακόμα και aftermarket για τη κάρτα γραφικών) Κάποιες απορίες απο την πλευρά μου: το τροφοδοτικό μήπως ειναι μεγάλο; υπάρχει η δυνατότητα καλύτερης κάρτας γραφικών μιας και πρωοορίζεται να παιζει και hardcore starcraft II. αν έχετε να πρωτείνεται να κώψουμε απο πουθενά αλλού, είμαι όλος αυτιά. κερνάω και καφέ αν θέλει καποιος να με βοηθήσει να το στήσουμε παρέα. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2010 από kebinB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Την ομορφία την θυσιάζω αλλά τα αυτάκια μου όχι, τι mods μπορώ να κάνω ώστε να έχω ένα αρκετά αθόρυβο σύστημα, πρώτείνεται ανεμιστήρια, ψύκτρες κλπ (ακόμα και aftermarket για τη κάρτα γραφικών) Για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα, θες κουτάκι με ηχομόνωση (έχουν κάτι επενδύσεις ηχομόνωσης από μέσα αυτά), τροφοδοτικό χαμηλού θορύβου, μεγάλη ψύκτρα για τον επεξεργαστή ώστε να του κοτσάρεις και ένα αθόρυβο 12-αρι ανεμιστήρα και να κάνει καλή δουλια, καθώς και κάρτα γραφικών με παθητική ψύξη. Και φυσικά ότι ανεμιστήρες βάλεις στο κουτί (δεν θα σου πρότεινα παραπάνω από έναν στο πίσω μέρος) να είναι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 εχεις να πρωτείνεις κανένα κουτάκι να πάρω καμία ιδέα; όσο αφορά την επιλογή του hardware υπαρχουν τπτ ενστάσεις απο κανένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 εχεις να πρωτείνεις κανένα κουτάκι να πάρω καμία ιδέα; όσο αφορά την επιλογή του hardware υπαρχουν τπτ ενστάσεις απο κανένα; Εγώ είχα βάλει (και ακόμα το έχω φυσικά) αυτό: http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=1 Απο κει και πέρα, δεν έχω να σου προτείνω κάτι συγκεκριμένο, απλά έχε υπόψη την παράμετρο "θόρυβος" στα components που επιλέγεις, και μη φοβηθείς να επενδύσεις σε ποιότητα έναντι ποσότητας. Π.χ. για μένα ήταν εξωφρενικό να δόσω 85 ευρώ σε τροφοδοτικό 550W, και 40-45 ευρώ σε ψύκτρα (χωρίς τον ανεμιστήρα, ξεχωριστά αυτός) για cpu, αλλά όταν άρχισα να μελετάω ποια έχουν μικρότερα επίπεδα θορύβου τότε κατάλαβα ότι με λιγότερα χρήματα δεν αγοράζεις silence. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 ο σκληρός χρείαζεται να είναι sata? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Ναι. Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Kevinb, το τροφοδοτικο μου φαινεται αρκετα ακριβο και χωρις λογο πολυ δυνατο. Το συστημα που φτιαχνεις ειναι μετριας καταναλωσης και με ενα ΠΟΙΟΤΙΚΟ των 500-600 watt γυρω στα 80-100€ θα εισαι μια χαρα και με αρκετο περιθωριο. Επισης θα κοιταγα για cpu/mobo socket 1156 και οχι 1366, γιατι ειναι λιγο φθηνοτερο και πιο γρηγορο στα ιδια λεφτα. Πρεπει ομως μαλλον να ψαξεις λιγο καλυτερα για συμβατοτητα. Τωρα για αθορυβο, παιρνεις ενα καλο ποιοτικο κουτι , μια ψυκτρα των 30-40€ για την cpu και ανεμιστηρες παιρνεις τους nexus 120mm με 6-7€ απο πλαισιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Απο προσωπικης εμπειριας, το ευκολοτερο και αρτιοτερο OSX installation σε PC επιτυγχανεται με τη μεθοδο "Kakewalk". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Απο προσωπικης εμπειριας, το ευκολοτερο και αρτιοτερο OSX installation σε PC επιτυγχανεται με τη μεθοδο "Kakewalk". δεν μας λές και εμάς για την μέθοδο KateWalk; τελικά HaHa αποφάσισα να πάω για άλλο Mobo και i5 και μικρότερο τροφοδοτικό. Gigabyte P55M UD2 Intel Core i5 760 CoolerMaster Silent Pro M600 600W θα κάνω μεθοδο iBoot multimeast (πως διαολο λέγονται) από tonymac αλλά θέλω να διαβάσω αρκετά ακόμα όσο αναφορά τη μητρική μην έχω τπτ περίεργα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 θα κάνω μεθοδο iBoot multimeast (πως διαολο λέγονται) από tonymac Αν έχεις προβλήματα, δοκίμασε και EmpireEFI που έπαιξε άψογα για μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις