Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με την εγκατάσταση.

Δοκίμασα μια έκδοση 10.6.4 ήδη στημένη για VMware workstation και είδα ότι όλα δουλεύουν σωστά (οθόνη ανάλυση, ιντερνέτ, Bluetooth, wifi ).

Η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να δω τι οδηγούς χρησιμοποιεί γιατί στο παρελθών όσες προσπάθειες και αν έκανα δεν είχα καταφέρει να το εγκαταστήσω στο φορητό μου ενώ τώρα όλα δουλεύουν τέλεια.

Πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση το χωρίς να τρέχω το VMware workstation.

Το μηχάνημα είναι ένα Toshiba Qosmio F50 -10K

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε εγώ σου συστήνω να μην το κάνεις.

Αν θέλεις να ασχοληθέις με mac τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να έχεις και mac hardware ξεκίνα από εδώ.http://www.apple.com/

Δημοσ.

Γεια σας. Έχω προσπαθήσει εδώ και πολλές φορές να κάνω την εγκατάσταση τον mac os x 10.6.4 στον υπολογιστή μου. Κάνω κανονικά την εγκατάσταση ολοκληρώνετε μπαίνω στα mac και σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό http://tonymacx86.blogspot.com/2010/04/iboot-multibeast-install-mac-os-x-on.html πρέπει να κάνω εγκατάσταση το mac update 10.6.4 μόλις πάει να τελειώσει η εγκατάσταση αυτού βγάζει κάτι γράμματα και σταματάνε όλα. Επίσης δεν μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις που λέει πως πρέπει να κάνουμε στο bios γιατί δεν υπάρχουν στο δικό μου bios ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Γεια Χαρα και απο μενα , Ακολουθησα τον οδηγο του alexzzz στο LifeHacker και ειμαι ενθουσιασμενος . Θελει ποιο πολυ δουλεια απο τι φανταζετε κανεις στην αρχη μεχρι να εξοικοιωθεις με καποια πραγματα αλλα στο τελος η χαρα ειναι μεγαλη.

Δουλευουν τα παντα στο Laptop εκτος απο το Wireless που δεν εχει βγει καποιο Kext αλλα τελικα βρηκα την λυση με το Netgear WG111 v3 ...

Δημοσ.
Γεια σας. Έχω προσπαθήσει εδώ και πολλές φορές να κάνω την εγκατάσταση τον mac os x 10.6.4 στον υπολογιστή μου. Κάνω κανονικά την εγκατάσταση ολοκληρώνετε μπαίνω στα mac και σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό http://tonymacx86.blogspot.com/2010/04/iboot-multibeast-install-mac-os-x-on.html πρέπει να κάνω εγκατάσταση το mac update 10.6.4 μόλις πάει να τελειώσει η εγκατάσταση αυτού βγάζει κάτι γράμματα και σταματάνε όλα. Επίσης δεν μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις που λέει πως πρέπει να κάνουμε στο bios γιατί δεν υπάρχουν στο δικό μου bios ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω?

Λίγο δύσκολο να σου απαντήσει κάποιος.

Δυστυχώς με το λίγο hackintosh install που έχω κάνει με έχει μπερδέψει πολύ η κατάσταση. Έχω δεί σε μηχάνημα μου να εγκαθίσταται χωρίς πρόβλημα η retail και σε μηχανάκι Dell να μη θέλει να δεχτεί καμία εγκατάσταση SL distribution.

Δεν έχουν όλες οι μητρικές το ίδιο bios. Σου φέρνει παράδειγμα αν είναι ίδιο καλώς αν κάποιες επιλογές είναι και στο δικό σου επίσης καλώς. Αν έχεις διαφορετικό bios σου δίνει μια ιδέα το τι χρειάζεται ώστε να βρείς τα παρόμοια στο δικό σου bios.

Επειδή το OSX δεν είναι PC compatible και δεν υπάρχει οδηγός step by step για οποιοδήποτε hardware configuration άμα δεν έχεις όρεξη, υπομονή και χρόνο καλύτερα μην ασχοληθείς.

Αλλιώς υπάρχουν 3 λύσεις αν θες οπωσδήποτε Mac OS X:

1. Αγόρασε Mac

2. Αγόρασε Mac

3. Υπάρχουν guide για step by step στησίματος Mac Os X Intel Based μηχανήματος, πάρε ακριβώς τα ίδια parts (Συγκεκριμένα Μητρική και Κάρτα Γραφικών).

Προσωπικά χρειάστηκα 3 μέρες για να στήσω σωστά το δικό μου PC με Snow Leopard 10.6.4 και πολλές εγκαταστάσεις και ξανά εγκαταστάσεις για να πάρω μια γενική ιδέα το πως στήνονται. Βέβαια σε άλλο μηχάνημα που δοκίμασα Snow Leopard δε μπόρεσα να βάλω με τίποτα (1 φορά έκανα update apo 10.5 σε 10.6.3 και έπαιξε, μετά στο update 10.6.4 τέρμα δε ξανά έπαιξε ποτέ και ας ξανά έκανα ακριβώς τα ίδια βήματα με καθαρή εγκατάσταση κλπ)

Κοινώς αν δε σου αρέσει να παιδεύεσαι τότε άστο καλύτερα μην ασχοληθείς καν.

Εγώ είμαι τόσο μαζόχας που ξεκινάω να στήσω i5 crossfire με ati 4890 και να δοκιμάσω αν θα μπορέσω να στήσω και SL retail έκδοση πάνω...

Δημοσ.

Οχι εντάξει στον laptop μου ηθελα να τα βαλω αλλα μαλλον δεν μπορώ πήγα να τα κανω εγκατασταση σε εξωτερικο αλλα εγεινε οτι ειπα παραπανω τωρα πηγα να κανω εγκατασταση και στον εσωτερικο εκανα ενα partition αλλα δεν μπορώ να το κάνω εγκατασταση στο partiton παρα μόνο σε ολο το δίσκο έχει κανεις καποια λύση?

Δημοσ.

Επειδή ο εξωτερικός είναι usb και έχει άμεση σχέση με drivers λίγο δύσκολο αυτό που θες.

Για laptop είτε θα δοκιμάσεις εξαρχής να φτιάξεις partitions κλπ με το Mac OS X είτε μην ελπίζεις και πολλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια καλησπερα...εχω ενα λαπτοπ lenovo και θελω να του περασω mac.Το laptop εχει i3,3gb ram,gt310 gpu....εχω ριξει τρελο διαβασμα σε διαφορα tutorial αλλα εχω ενα προβλημα ακολουθησα τελικα αυτον τον οδηγο και οταν κανει boot απο mac dvd βγζει αυτο το μηνυμα" You need to restart your computer.Hold down the power button untilit turns off,press the power button again." στο επομενο boot πατησα -χ για να μπει οπως λεει σε safe mode,στην αρχη φορτωνε κανονικα αλλα στο τελος παλι μου εβγαλε αυτο το μηνυμα...Τελικα τι πρεπει να κανω...???Please

ΥΓ:Απο τη διαπιστωσα οι περισσοτεροι οδηγοι ειναι για PC και οχι για λαπτοπ..

Επεξ/σία από devill0
Δημοσ.
πως θα καταλαβω πιο ειναι log που παθαινει kernel panic....

Λογικά τα τελευταία που θα σου δείξει

---------- Προσθήκη στις 18:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:05 ----------

απλά να αναφέρω ότι το Rebel EFI έχει πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας συγκριτικά με τα free (empire efi, iboot κτλ), κατάφερα να περάσω osx86 σε 2 υπολογιστές που με τις άλλες λύσεις δεν boot-αρε καν από το δισκάκι

Δημοσ.
κατι με το power managament νομιζω..μπορεις να μου στειλεις λινκ για να δοκιμασω...

ήταν commercial (επί πληρωμή) λύση και πλέον η εταιρία έκλεισε (είχε δικαστική διαμάχη με την Apple) αλλά μπορείς να βρεις iso στον "θείο".

Κράτα ένα screen shot (με μια ψηφ. μηχανή ή με το κινητό σου) και post εδώ ή κάνε αναζήτηση στο google με το error

Δημοσ.
με το rebel efi ειναι η ιδια διαδικασια..?

Nαι. Αλλά το ότι θα μπουτάρεις δεν σημαίνει ότι θα παίξει κι' όλας. Μπορεί να το εγκαταστήσεις κι' όλας και μετά το boot να μην δουλεύει, να σου δίνει Kernel Panick ... ψάξε το snow leopard HCL να δεις αν ειναι συμβατό το HW σου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...